Sport og FitnessFodbold

Sergei Parshivlyuk. Biografi forsvarer af "Spartacus"

Parshivlyuk Sergey Viktorovich - fodboldspiller, der spiller i hovedstadens "Spartacus", og det russiske landshold. Han taler i forsvar.

tidlige år

Født Sergei Parshivlyuk 18 marts 1989 i Moskva. Siden barndommen var glad for fodbold, og i en alder af syv år, var i stand til at komme til sports akademi, "Spartacus". I dette blev han hjulpet af en vens far. I mellemtiden har en ven til at slutte sig til holdet mislykkedes.

I første omgang, Sergei begyndte at spille i angrebet, men kunne ikke nå her betydelige resultater og gradvist sænkes på plads. Parshivlyuk er ikke blandt de mest talentfulde og dygtige spillere. Men takket være hans hårde arbejde, han var i stand til at fuldføre deres skolegang og komme ind i reserve hold af "Spartacus".

Debut og professionelle karriere

For første gang den vigtigste del af Sergei Parshivlyuk blev udgivet i juli 2007. Hovedstaden klub vundet spillet. Ialt fodboldsæson kom på banen tre gange. Ikke desto mindre var jeg i stand til at tage sammen med andenpladsen i den russiske mesterskab hold.

Den følgende sæson begyndte med turneringen for UEFA Cup. Sergei Parshivlyuk begyndte at spille lige ved foden. Træneren måtte lade ham ud på marken, fordi de blev traumatiseret af de vigtigste holdspillere. Imens spillerne formået at vinde fodfæste i start lineup. For sæsonen Parshivlyuk optrådte på banen i atten kampe.

2009 markerede debut af Sergei mål. Hit bolden i mål "Khimki". Han viede sit kæreste og forældre og takkede for god Karpin put pigge på støvlerne. Denne sæson af "Spartacus" viste sig at være meget vellykket. Holdet sluttede som nummer to og sikret Champions League næste år.

Start på 2010 sæsonen for de "rød-hvid" var ikke særlig god. Holdet tabte det første møde i mesterskabet mod hovedstaden "Dynamo", og derefter "Chelsea" i gruppen kamp Champions League. I september samme år for første gang Artikel helten iførte imod udfordringen. I kampen mod "Sibirien" Sergei Parshivlyuk blev alvorligt beskadiget. Senere, lægerne fandt, at i fodbold knæ ligament skade. Resultatet af denne problemer for en spiller var den tidlige slutningen af sæsonen.

I maj 2011 igen dukket op på marken Parshivlyuk. Fodbold-spiller var i stand til at komme ind i startopstillingen i to uger for at mødes med "Ruby". Men i juli spilleren blev syg med skoldkopper og savnede flere uger.

I november samme år fodboldspiller besluttede jeg at underskrive en ny kontrakt med "Spartacus" til sommeren 2016.

2012 begyndte med Sergei for en anden skade. På grund af hende, han droppede ud af sammensætningen i seks måneder. Men jeg kom til at heppe på deres tid i niogtredivte runde af mesterskabet i Rusland. Holdet kaptajn ligger sammen med de fans på podiet B8 sektor. Han er en meget aktiv tilhænger af "Spartacus" spillede rollen som "Spændende". I løbet af denne mange fans, der ønsker at blive fotograferet med Sergei, han til gengæld forsøgt at tilfredsstille alle. Men hele spillet på platformen ikke kunne holde - læger rådes til at være mindre på sine fødder.

I juli 2012 Parshivlyuk under træning igen forstuvet fod. Efter at have undersøgt ham, har lægerne foreslået re-ruptur af ligamenter i knæleddet. Snart gjorde han en anden operation. Træk dig tilbage spilleren havde mere end seks måneder.

Fuldt genvinde Sergey var kun i begyndelsen af 2013. Ikke desto mindre, fodbold, efter at have tilbragt et par kampe for sekund, igen følte smerter i sit knæ.

I september samme år, Sergey kommet på banen i en kamp med "CSKA" og scorede det andet mål i hans karriere, hjælpe holdet vinder. I slutningen af sæsonen Parshivlyuk scorede for tredje gang, hvor han scorede en gang lækkert mål.

Efterfølgende sæsoner engagerer sig i "Spartacus", forlader banen i næsten hvert møde.

landsholdet

Parshivlyuk spillede i ungdomsholdet af landet og tilbragte ti spil.

I begyndelsen af oktober, fik jeg et opkald på landsholdet i Rusland og kom fra bænken Denis Kolodin i udvælgelseskriterierne kampe til EM. Som senere indrømmede Sergei, denne invitation var en overraskelse for ham, men var meget glad.

Personlige liv

fodbold mor - en lærer i en børnehave, og hans far - en sikkerhedsvagt. "I livet, vigtigst af alt, at close ikke ondt, og skader er ikke tortureret", - siger Sergey Parshivlyuk. Hustru Margarita, og i 2012 en datter af familien.

I skolen studerede jeg godt Parshivlyuk. Han dimitterede med udmærkelse fra ni klasser, og den ellevte - med kun én kvartet.

Mange analytikere mener Parshivlyuk en af Ruslands bedste spillere. Det er kendetegnet ved ro og motion tilbageholdenhed på banen, samt høj hastighed og evnen til at klynge sig til bolden. Afspilleren har en fremragende vision for området. matcher også udmærker sig ved sin ledelse og arbejdsevne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.