HjemlighedKonstruktion

LSTC-byggeteknik: generelle karakteristika og fordele ved LSTC

LSTC-teknologi er en særlig alternativ form for rammekonstruktion. Steget i de senere år er populariteten af denne teknik er primært på grund af muligheden for at reducere udgifterne til opførelse af bygninger og konstruktioner, samt dets økologiske sikkerhed.

Hvad er LSF?

Faktisk akronymet LSF står for Light stål tyndvæggede strukturer. Grundlaget for bygninger opført ved denne teknologi er den bukkede metalprofiler af forskellige tværsnit, forbundet med bolte. For at forbedre egenskaberne af sådanne teplosohranyayuschih huse i vægge af stålelementer gør en særlig aflange huller.

I enhver moderne kan installeres som isolering i en metalramme isoleringsmaterialer. Oftest er det mineraluld eller polystyrenskum. I en gipsplade eller krydsfiner anvendes som inderfor. Udenfor disse bygninger og konstruktioner trim sidespor, clapboard, bord eller draperet med en mursten.

De vigtigste anvendelsesområder

LSTC anvendes (byggeteknik) er i konstruktionen:

 • boligområder lave bygninger;

 • lagre;

 • udhuse;

 • fabrikker;

 • shopping pavilloner.

Desuden er denne teknologi anvendes ofte i renovering af gamle bygninger, opførelse af loftsrum gulve og ventilerede samling eller gips facader. I de fleste områder af landet kan det bruges LSTC teknologi konstruktion. Perm, Krasnodar, Vladivostok, Moskva, Ekaterinburg - alle disse huse er behageligt at bo og stå i lang tid.

De vigtigste fordele ved teknologien

Fordelene ved bygninger opført ved metoden ifølge LSTC, omfatter primært:

 1. Cheapness. Besparelser er opnået takket være den enkle design, hvilket eliminerer behovet for brug af tunge maskiner til installation, og så videre. D.

 2. Nem erektion. De kommer til at ramme bygninger LSTC blot et par dage.

 3. Ingen grund til opførelse af kraftige dyre fundamenter. Til fremstilling af profilerne, i henhold til standarderne, kan anvendes stål er ikke mere end 3 mm tyk. Derfor vejes bygget af frame vægge lidt.

 4. Styrken og holdbarheden. LSTC - byggeteknik, der gør det muligt at bygge meget stabile bygninger. En sådan profil er fremstillet af koldvalset galvaniseret stålplade med en flydespænding på 250 til 350 MPa. Det er rammekonstruktionen i drift ikke korroderer. Undertiden til rejsning sådanne bygninger også anvende særlige profil galvaniseret, malet eller yderligere overtrækkes med en polymer sammensætning. At forbinde delene under forsamlingsbygninger bruge specielle fastgørelsesmidler fremstillet af rustfrit eller galvaniseret stål.

 5. Miljøsikkerhed. Stål, som et træ, det udsender ikke i miljøet skadelige stoffer. Således til bearbejdning LSTC profiler ikke indeholder farlige stoffer.

 6. Brandsikkerhed. Oftest, når huden LSTC bygninger anvendte metal sidespor og gips, og for deres isolering - mineraluld. Alle disse materialer, ligesom selve stål, er ikke-brændbart.

Ramme konstruktion af LSTC teknologi, blandt andet er også sådanne fordele:

 • seismisk stabilitet bygninger opført;

 • høj præcision samling;

 • fremragende præstation af konstruerede anlæg;

 • muligheder inden for arkitektonisk planlægning.

seismostability LSTC

LSTC - byggeteknik anvendt, herunder i opførelsen af bygninger i områder, hvor der er en øget risiko for jordskælv. Det forhold, at en sådan profil er fleksibel (grundet alle mulige yderligere ligamenter). Ifølge udviklerne af teknologi LSTC bygninger indsamlet på denne ramme, kan ustraffet at modstå jordskælv op til 9 power point. Selvfølgelig gør de fleste russiske regioner ikke hører til jordskælvsramte. Men denne styrke og elasticitet af slagtekroppe viser deres højeste kvalitet,.

nøjagtighed konstruktion

Dette er en af de store fordele ved teknologien LSTC. Design af sådanne bygninger udføres ved hjælp af specielle computerprogrammer 3D. Alle profiler skæres og pakkes allerede i produktionsleddet. Det er alt, hvad du behøver at gøre bygherrer - en indsamling vægpaneler af den færdige, mærkede i overensstemmelse hermed materiale. Ingen spild under opførelsen af bygningen forbliver, og alle dens elementer er opnået geometrisk absolut verificeret.

præstationsspecifikationerne

Den bekvemmelighed i at leve og drive virksomhed - en anden plus, hvilket adskiller denne bygning huse. LSTC teknologi gør det muligt at bygge virkelig behagelig bygning. I modsætning til træ, de aldrig give svind og ikke reagerer på ændringer i luftfugtigheden. Det vil sige, selv efter flere års drift i væggene i disse bygninger ikke vises hul, og selv vægelementer opretholde deres nøjagtige geometriske dimensioner. Alt dette sikrer maksimal varme bevarelse.

Muligheder for arkitektonisk planlægning

Da udformningen af sådanne anlæg sker med brug af computere og særlig software, eksteriør, kan de have meget forskellige, ofte ganske original. Alt andet, LSTC teknologi gør det muligt at opføre bygninger uden mellemliggende understøtninger med spændvidder op til 12 m, og i tilfælde af konstruktioner forstærkning -. 15 m og Takket være sådanne funktioner indvendige rum huse kan designes rationelt som muligt. Den tillader nem positioneringselementerne og kommunikationssystemer indlejret i forskellige yderligere vægsegmenter (nicher for indbyggede apparater, opbevaring osv.).

Hvad er LSF (konstruktion teknologi) ulemper

En indirekte ulempe ved denne teknik anses for at være ved det store og kun en lille vægt strukturer selv. Silnopuchinistyh på jorden i foråret lette konstruktion LSTC kan løftes fra jorden. Men på grund af styrken af de materielle revner i vægge, når dette ikke normalt vises. For at undgå opsving, anbefales det at foretage grundige geologiske undersøgelser forud for opførelsen af bygningen.

Hvad andet har LSTC (konstruktion teknologi) mangler? En anden lille ulempe ved denne metode er opfattelsen, at i disse boliger er svært at hænge på væggene i alle mulige dagligdags genstande: malerier, hylder, skabe. Faktisk, i de fleste tilfælde den indvendige foring på rammen LSTC fremstillet af gipsplader, som har en lav bæreevne.

Features teknikker konstruktion af huse

Melkozaglublenny eller mole fundament - de bedste sorter af jorden under LSTC hjem. bygningsteknologi i dette tilfælde er som følger:

 • Alle elementer nedbrydes ifølge skemaet til montering fundament område.

 • Udføres fugtisolering tape eller søjler.

 • Referenceprofilen er fastgjort til beton ved hjælp af ankerbolte. Pre-påført på fundamentet selv markeringer.

 • På understøtningen profil monteret successivt alle bærende vægpaneler, ifølge den mærkning dannet på virksomheden.

 • Etableret rammerne af indvendige vægge og skillevægge.

 • Monteret loftsplader eller spær LSTC. Den første er ofte ikke brugt. I dette tilfælde grundlag af loftet er lavere akkord.

Opførelsen af bygninger LSTC teknologi installation af isolering og foring væggene.

Hovedtrækkene i ventilerede facader og puds

Disse elementer bruges primært til at forbedre udseendet af bygninger og deres teplosohranyayuschih kvaliteter. LSTC profil i konstruktionen af ventilerede facader og tage påføres slagtekroppen forsamling. Tykkelsen af elementerne i dette tilfælde bestemmes af de, der anvendes til konstruktion af rammekonstruktioner, og det sidste område materialer.

Traditionelle ventilerede facader LSTC bygget på en simpel teknologi. Det er først monteret skelet selv, installeres et isoleringsplader. På næste trin facaden monteres af diffusion film. Næste mount yderligere elementer til arrangering ventilationen lag og plettering udføres.

Ud over den traditionelle konstruktion, kan LSF-profil anvendes til konstruktion af gips facader. Seneste derfor kan være mild eller alvorlig, isolering eller simpel. De konstruerede også på den sædvanlige måde. Første vægmonteret rammeprofilet. Næste sæt polystyren plader. Pudsning derefter udført under anvendelse af den maskerende gitteret.

plader samling

Etagedæk - design til konstruktion er også anvendt LSTC (byggeteknik). I Ufa, St. Petersburg, Astrakhan og andre byer bygget bygning er med så stærke og holdbare lofter og gulve. Til montering overlapper almindeligt anvendte form med en Z eller S-formet tværsnit. Stivhed opnås ved anvendelse af ståldele. Efter montering bjælker går videre kasse. Den er fastgjort dampspærrefolie. Forvarmer kan installeres. Beklædningen er oftest udført med brug af gips plader. Fra loftet eller på loftsrum bjælker, kan ås fastgøres profilerede stålplader (med en gummipakning at tilvejebringe lydisolering). Sam undergulv gøre nogen af gipsplader eller krydsfiner.

LSTC: byggeteknik. forbruger anmeldelser

Udtalelse om disse planter fra deres ejere dannet på hele ganske god. Bor i disse boliger er ganske praktisk. Fordelene ved denne type design, mange tilskrives hovedsagelig let samling. Minus LSTC hjem de fleste ejere overveje et meget lavt niveau af støj isolation. Alle percussive lyde metalramme båret af lige med det samme. Mange har bemærket, at for eksempel ligger på anden sal i en person i et sådant hus kan perfekt høre medlemmer af hans familie gå på jorden. For at løse dette problem, er LSTC bygherrer rådes til at bruge i deres konstruktion til at guide særlige gummipakninger.

LSTC - byggeteknik (anmeldelser - direkte bevis), som er relativt billigt. Desuden roste sådanne bygninger og mikroklima. Om vinteren, disse varm nok, og om sommeren er ikke særlig varm. Dog er valget af varmeanlægget og klimaanlæg udstyr normalt tilrådes at nærme ansvarligt. Fordelene ved LSTC hjem, blandt andet omfatter hurtig opvarmning og luft i alle værelser når kedlen. Nogle gange vises kondensat på væggene i husene. Men det sker helt sjældent.

Desværre, huse bygget af LSTC teknologi i vores land er endnu ikke for meget. Derfor er de anmeldelser om dem ganske lille. Dybest set, i henhold til denne metode er bygget gård kviste og ventilerede facader. Sådanne konstruktioner udsigt fra ejerne af forstæder entydigt positiv. Fordelene omfatter primært lav vægt, styrke og holdbarhed af strukturer.

konklusion

De lave omkostninger, miljøvenlige, brand - alle disse fordele, er naturligvis forskellig LSF - byggeteknik. Foto af huse, der blev bygget på denne teknologi, der præsenteres på vores hjemmeside, demonstrerer, og de er ganske et attraktivt udseende. Således er takket være det enorme antal fordele ved denne teknik i fremtiden vil helt sikkert vinde fra indenlandske ejere af forstæderne vokser i popularitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.