HjemlighedKonstruktion

Hvad er levetiden for en ramme hus? Hvor mange vil stå?

Præfabrikerede boliger er fra indenlandske ejere af forstæderne fortsatte popularitet. Teknologien til opførelsen af sådanne bygninger er meget enkel. Samtidig, de koster meget billig, og bor i dem ganske komfortabelt. Men da konstruktionen af denne art, der er indsamlet fra de ikke meget holdbare materialer, mange private bygherrer hæve legitimt spørgsmål om, hvad livet for en ramme hus. Svaret afhænger af flere faktorer. Og frem for alt, hvordan man kan være fuldt opfyldt teknologien i opførelsen af en sådan bygning.

Hvor mange kan stå ramme hus

Et af de vigtigste kriterier for udvælgelse af materialer til bygningen (det være sig træ, mursten, træ eller beton) er naturligvis, livet i huset. Ramme teknologi faktisk allerede næsten to hundrede år. For første gang sådanne huse begyndte at bygge i Canada, i det XVIII århundrede. Under hele eksistensen af denne metode til konstruktion det har selvfølgelig vist sig som hans tilhængere og modstandere. Seneste hævder, at selv den bedste ramme huset ikke stå i 30 år. Forsvarerne af denne metode til opførelse af bygninger nævnt som et eksempel de tyske Bindingsværkshuse, i drift i over et århundrede. Og i USA i dag kan du købe et dejligt murstenshus, bygget i begyndelsen af XX århundrede.

Selvfølgelig er der officielle regler om tidspunktet for driften af sådanne anlæg. Ifølge staten Bygge Udvalget dokumenterer livet for en ramme hus i Rusland er 75 år gammel. Efter dette, den er underlagt nedrivning. Men ejere af private hjem som regel udnytte deres egenskaber i meget længere tid.

Ramme huse i USSR

I Sovjettiden blev sådanne bygninger kaldet finske huse. Rejst deres meste medlemmer af havearbejde partnerskaber. Ekstra komfortabel mens de er ikke taget i betragtning. Det faktum, at de blev bygget af ufuldkommen teknologi og ved hjælp af kvalitetsmaterialer også. Som et resultat af en sådan strukturer forblæste, og selv i efteråret, for ikke at nævne vinteren, være de ikke var alt for komfortabel. Selvfølgelig, alt for længe ikke er finske huse stod. Levetiden for en ramme hus denne art var meget lav. I dag er disse bygninger selv i havearbejde selskaber ikke kan opfylde.

Moderne præfabrikerede boliger: arter

I vor tid er sådanne strukturer konstrueret, selvfølgelig, på omfattende teknologi. Sorter af ramme huse er der kun to: skjoldet og canadiske. Den første type af bygninger bygget ved hjælp af træ og moderne bladgrøntsager billige materialer. Den anden type ramme huse bygges fra færdiglavede selvbærende isolerede paneler.

Levetiden for canadiske boliger

Både den første og den anden form for moderne bygninger af denne type er holdbare. Men canadiske hjem, selvfølgelig, kan stå længere skjold. SIP-paneler er struktur samlet af to ark tykt OSB og isolering derimellem. Traditionelt bruges som en sidste polystyren. Men eftersom materialet er brændbart, undertiden af sikkerhedsgrunde den erstattes med mineraluld. Levetiden for en ramme hus (Canada), kan forsikringen om producenter af SIP-paneler være op til 150 år. Men kun hvis kvaliteten fundament vil blive bygget under det.

Hvordan kan stå opførelsen af tavler

Levetiden for træ ramme huse af denne type afhænger af de anvendte materialer til dens konstruktion. Rammen af bygningen er værd at gøre kun høj kvalitet, godt tørret og bearbejdet midler til at forhindre forrådnelse, tømmer (det samme i øvrigt gælder for canadiske hjem). Trim panel Huset er bedst fremstillet af et ark af krydsfiner eller OSB mindst 12 mm tyk.

Termisk isolator efter flere årtiers brug af bygningen, hvis det er nødvendigt, selvfølgelig kan udskiftes. Men det er nødvendigt at begynde med at få alle de høj kvalitet materiale. Bedst af alt, hvis det er uld "Ursa". Styrofoam kan også anvendes. Men at købe det anbefales at kun de fineste, specielt behandlet materiale. Billige polystyren, samt skum, som en mus gnave. Disse dyr er opfyldt i tykkelsen af isolatoren spalte, væsentligt forringe operationelle egenskaber bygningen og reducere dens levetid.

Ganske holdbare og anses for at være en sådan struktur som skelet bulk-hus. Levetiden for sådanne bygninger er den samme som for alle andre bestyrelser. Imidlertid isolatoren i huse af denne type (sædvanligvis ekspanderet ler) har tendens til at synke med tiden. Derfor er det nødvendigt at fylde op.

Selvfølgelig, for at beskytte væggene i bygningen mod fugt skal bruge vandkraft og damp isoleringsmaterialer. Endvidere i samlingen nødvendigvis anbragt ventilationsåbning. Det forhindrer også tab af træ på grund af fugt.

Så hvis der er kvalitet materialer, vil det være i stand til at stå i lang tid for panelet huse. Under alle omstændigheder vil 70-100 år denne bygning tjene obligatorisk.

Udtalelsen fra beboerne i ramme huse

Moderne bygninger af denne type er karakteriseret ved ganske gode resultater, så de fleste af deres ejere ikke fortryde om midlerne brugt på byggeriet. Som en anden positiv egenskab, der adskiller ramme huse - livstid, anmeldelser, de fortjener virkelig god. Holdbarheden af disse bygninger, selvfølgelig, er en af de vigtigste årsager til deres popularitet.

Hvad er kvaliteten bar?

På hvor godt materialet er valgt, levetid ramme-panel hus, nøjagtig den samme som den canadiske, afhænger direkte. Oftest i opførelsen af bygninger, der anvendes savet fyr. Det forhold, at nåletræ ikke kun karakteriseret ved styrke, men på grund af den høje procentdel indhold af tjære og lidt mere tilbøjelige til at rådne. Derudover er der er sådan en bar er ikke for dyrt.

Når du vælger en træ af denne art i første omgang skal tage hensyn til den tid, skovhugst. Det anses for den højeste kvalitet tømmer, lavet af en vinter skov. Faktum er, at stærk strøm af saft i den kolde årstid i træerne langsommere. Som et resultat, og bestyrelserne i disse logfiler er mere tørt. Acceptable luftfugtighed parametre for fyrretræ tømmer til brug for konstruktion af en ramme hus er 18-20%.

Hertil kommer, at når du vælger en tømmer du skal være opmærksom på kvaliteten af sin klasse. Det vil sige, at antallet af eksisterende knob. Egnede slagtekroppe kvaliteter af huse betragtes 0, 1 og 2. Bruce tredje klasse kan bruges til opførelse af kun mindre, ikke meget holdbare bygninger.

Og, selvfølgelig, ønskeligt at anskaffe udstyr allerede behandlet alle de kompositioner, forlænger dens levetid. Således i dag, er mange producenter forbereder tømmer.

Hvad skal være fundamentet for SIP-bygningen

Så, som vi har set, at livet i denne type ramme hus afhænger af, hvor meget kvalitet vil være dens fundament. Under SIP-bygningen ofte rejst tape eller mole fundament med tømmerflåde. Valget afhænger primært af, hvilken type jord på sitet. Selvfølgelig skal fundamentet være forsænket under frysepunktet. Bygninger fra SIP-paneler er lette. Derfor, hvis basen er forsænket nok, i foråret vil begynde at hive et hus simpelthen skubbe op af jorden. Det, til gengæld er fyldt med jamming døre, udseendet af revner i konstruktioner, og så videre. D.

I våde områder under opførelsen af SIP-paneler er som regel tilfredse med pælefundering. Hvis jorden ikke er for stabil og solid, bør hælde en solid betonplade konstruktion. Efter disse retningslinjer vil i høj grad forlænge levetiden af rammen-panel huse.

Grundlaget for konstruktionen af skjoldet

Levetiden for sådanne bygninger, selvfølgelig, afhænger også af pålideligheden af deres baser. Betingelser for opførelsen af fundamentet under huset skjold er de samme som for opførelsen af SIP-paneler. Det er på sikker grund kan fylde rostverkovoe fundament på ler - bånd, på våd - hober, og på mobil - plade. De vigtigste ting - det anvendes til konstruktion af fundamentet konkret løsning høje karakterer. Bedre at bestille en færdig blanding. Men du kan gøre det på egen hånd og ud af sand, grus og cement i et forhold på 3: 4: 1. Til fremstilling af opløsning bør anvendes mixer. I dette tilfælde vil den konkrete vise sig meget bedre kvalitet. Naturligvis grundlaget for rammen-shield hus skal styrkes med stangen på mindst 12 mm tyk.

Sådan forlænge levetiden af det færdige hus

Selvfølgelig holdbarheden af slagtekroppen af bygningen afhænger ikke kun af valg af kvalitetsmaterialer og overholde byggeteknikker. Udnytte en sådan struktur bør også have ret. Så for eksempel, i denne type bygning er påkrævet for at arrangere ventilation. Dette forlænger væsentligt levetiden af et træhus. Ifølge de canadiske bygning teknologier er bygget, desværre, hovedsageligt fra materialer, som "ånde" ikke kan. Det samme gælder for de almindelige ramme huse. Derfor vil ventilationen arrangementet ikke kun gøre bygningen mere holdbare, men også forbedre sine resultater. Bor i et hus med konstant opdateret luft, selvfølgelig, komfortable. Naturligvis under operationen og være sikker på at overvåge status for alle bygningskonstruktioner og om nødvendigt foretage reparationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.