SundhedAlternativ medicin

Sorte tjørn: opskrifter, medicinske egenskaber og kontraindikationer

Sort tjørn - bær, hvis anvendelse har gavnlige virkninger på hele kroppen helt menneske. alle de mest nyttige egenskaber af denne plante er meget diskuteret i detaljer i denne artikel. Derudover vil du lære at bruge den sorte Hawthorn, og hvad den har kontraindikationer. grundlæggende opskrifter til fremstilling af infusioner og te fra Hawthorn vil blive givet. Nu, første ting først.

Sort tjørn: hvad er de forskellige sorter

De mest populære sorter af tjørn er:

  1. Hawthorn rød.
  2. Hawthorn odnokostochkovy.
  3. Crataegus nigra.
  4. Hawthorn stikkende.

Alle disse sorter er aktivt solgt i mange supermarkeder. Den mest populære af dem - Sort tjørn. Det anvendes i præparater og i kosmetik. Ja, og gartnere det på det første sted i popularitet. Hovedsageligt vokset dekorative sorter.

Crataegus nigra: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer

Interessant anlæg betragtes i denne artikel. Og alligevel hvorfor? Fordi Sort tjørn har en enorm liste af unikke terapeutiske egenskaber. Og alle på grund af de næringsstoffer, der findes i denne vidunderlige plante. Så hvad er de vitaminer indeholder friske tjørn bær? Det er på tide at tage fat et emne som Hawthorn sort - medicinske egenskaber og kontraindikationer.

Vitaminer i Black Hawthorn

C, E og K - er ikke hele listen over vitaminer, der findes i Black Hawthorn. Magnesium, calcium og jern, og makronæringsstoffer. Det skal bemærkes, at ikke kun de blomster og blade indeholder disse nyttige elementer, men også bark af anlægget.

De klart kæmper med trombose hos mennesker. Hvilke sygdomme stadig hjælper tjørn? Det er tid til at tale om dette i flere detaljer.

Fra hvad tjørn

Sort Hawthorn hjælper med mange sygdomme. De kan være forbundet med det cardiovaskulære system eller andre sygdomme. Nedenfor er en liste over lidelser, som er fantastisk kampe denne plante.

  1. Hjertesygdom. Disse omfatter arytmier, angina. Fra der modtager planter normaliserer hjerterytmen. Læger anbefaler også tjørn takykardi.
  2. Det er indiceret hos patienter med epilepsi.
  3. Hawthorn stor hjælp i stressede situationer.
  4. Migræne og hovedpine kan straks gå, hvis den bruges.
  5. Et andet område, hvor tjørn bruges - medicinsk kosmetologi. På grund af de særlige nyttige komponenter, der er indeholdt i tjørn, huden bliver meget fugtig og smidig.
  6. Også denne plante er et fremragende værktøj i kampen mod de fleste kræftformer. Selvfølgelig skal vi ikke tro, at han er i stand til at helbrede fuldstændigt onkologi. Men for at lette en persons liv på grund af det er meget muligt.

Det er værd at huske, at dette ikke er hele listen over sygdomme, mod hvilke der kan hjælpe tjørn. Men den vigtigste sygdom er stadig opført.

Tjørn under graviditet

Hawthorn kan være meget nyttig for kvinder under deres graviditet. Mange medikamenter indeholder Sort tjørn i øvrigt de har et lille udvalg af kontraindikationer. Derfor tjørn under graviditeten, samt en lang periode med ammer et barn, skal du bruge ekstrem forsigtighed. Til en ung mor til at undgå problemer med allergi eller andre konsekvenser forbundet med tjørn, er det nødvendigt, før den faktiske modtagelse altid rådføre sig med din læge.

Så efter at have fået kendskab til den liste, der viser, fra hvad tjørn kan hjælpe, er det tid til at tale om kontraindikationer af denne plante. De havde, ligesom alle andre behandlingsanlæg er, og de er værd at kende og husker godt.

Kontraindikationer Sort tjørn

Hawthorn er forbudt at tage de mennesker, der arbejder kræver koncentration og god opmærksomhed. Desuden skal du ikke bruge det, før du får bag rattet i sin bil. Og alligevel hvorfor? Fordi tjørn afslappende virkning på hele nervesystemet.

Næste på listen over patienter, som ikke bør spise tjørn, der består af folk med meget forskellig tryk. Det er også forbudt at tage det til kvinder under menstruation, selv i små doser.

Det skal også huskes, at forgiftningen kan opstå, når du bruger en stor tjørn. Desuden bør du ikke tage tjørn bær tinktur eller på tom mave.

Sort tjørn, gavn og skade , som blev nævnt ovenfor, når de anvendes korrekt, vil det ikke påvirke på en negativ måde på menneskers sundhed. Du skal blot forstå, at det er - det er ikke bare velsmagende bær, men også et lægemiddel, som ikke kun har mirakuløse egenskaber, men også alvorlige kontraindikationer.

Hvordan til at indsamle og forberede tjørn til opbevaring

Denne del af artiklen vil være nyttigt, især til de mennesker, der kommer til at vokse eller er vokset tjørn hjemme. Efter alt, før du brygger en velsmagende te fra det, det skal være ordentligt indsamles og forberedt til opbevaring.

Ikke kun de bær er meget nyttige egenskaber, men også blomster af hvidtjørn. Det er vigtigt at huske, at de har brug for kun at samle dem, der er absolut fuldt åbnet. Blomster er bedst at plukke om morgenen, men du skal vente, indtil duggen er tørret helt. Når de er indsamlet, skal de være tørre. Kun dette bør gøres ikke i solen og i skyggen.

Som for frugt, de også ønskeligt at indsamle om morgenen. Ikke det regnfulde vejr, samt fraværet af dug - noget, der bør være i løbet af denne proces. Før tørring bær, bør de vaskes grundigt. Bestem, at de er godt, og vigtigst af alt vil ordentligt tørret, mørk farve hjælpe. Deres rynket udseende, også er en indikator for ordentlig tørring frugt.

Der er en anden god måde at opbevare bær. Det er lettere end den foregående, og kræver en hel del tid. Når de er indsamlet, skal de vaskes og vente, indtil de er tørre. Dernæst de lægger i fødevarer containere, som derefter opbevares i fryseren.

dosering tjørn

Hawthorn, brugsanvisningen, der vil blive behandlet i denne del af artiklen, du kan og bør anvendes på følgende måder.

Alkohol tinktur skal bruge 20 dråber før måltidet tre gange om dagen. Hawthorn bruges fra fire til seks uger. Den positive effekt er anderledes. Hos nogle patienter kan det ses i en måned, mens de øvrige tredive minutter efter indtagelse.

Som for Hawthorn i tabletter, er der behov for at tage en eller endda to-tre gange om dagen. Kurset varer i en måned.

Så dette er de grundlæggende måder at modtagelsen af sådanne planter, såsom tjørn. Vejledning til brug, såvel som af råd fra en læge er en obligatorisk etape patient fortrolige med denne lægeplante.

traditionelle opskrifter

Så fra at tjørn, samt hvordan man kan tage det, det blev nævnt ovenfor. Nu er det tid til at tale om de opskrifter, der eksisterer blandt folket. Det er ikke altid nødvendigt at køre på apoteket for at købe det færdige tinktur. Det kan være let at lave mad derhjemme. Heldigvis er disse opskrifter en masse. Derfor vil hver person finde for sig selv præcis, hvad han har brug for.

te

Hawthorn te er ikke kun lækre, men også nyttig. Specielt det er egnet til mennesker, der lider af problemer forbundet med hjerte-kar-systemet. Hertil kommer, te Hawthorn stor indvirkning på hele arbejdet i hjernen. Men hvordan man kan gøre denne vidunderlige drik? Te kan være hurtigt, at bruge en lille mængde af forskellige ingredienser.

For at forberede den nødvendige tør tjørn frugt og dens blade. Derudover kan du tilføje-blad sorte teblade. Blandingen blev derefter hældt i kogende vand, og infunderet over fem eller endog syv minutter. Denne te vil behage absolut alle.

Bouillon af tjørn

En anden meget bemærkelsesværdig middel er en såkaldt bouillon tjørn. Og forbereder det er ganske nemt og hurtigt. Først skal vi tsk stødt frugt hælde kop varmt vand. Blandingen blev sat på en temmelig lav varme og vansmægter så længe indholdet er reduceret til det halve. Ved afslutningen af tilberedningen bouillon filtreret. Tag det bør være en halv teskefuld tre gange om dagen en time før de fleste måltider.

Infusion af blomster

For at forberede tinktur af blomsterne nødt til at tage dem tre spiseskefulde og hæld tre kopper varmt vand. Infused indhold i tredive minutter. Når infusionen er absolut helt klar, bør det dræne godt. Taget før måltider for et glas tre gange om dagen.

Tinktur på alkohol

Tinktur på alkohol solgt i mange købmænd. Men, hvis det er muligt, så den let kan forberedt derhjemme. Og hvordan gøres dette? Det er tid til at finde ud af det. Så du nødt til at tage fire spiseskefulde af frugt. Så 70% alkohol er taget i mængden af to glas. Det er til dem og til at hælde frugt. Efter dette, alt hvad du behøver for at blande godt, og sende på et mørkt sted. Der tinktur skal være inden for ti eller syv dage. Vedtaget af de tredive eller femogtyve dråber før selve måltidet. Glem ikke, at før påføring af tinktur røre brug for vand.

Saft fra bær af tjørn

Først skal vi sige, at friske tjørn bær bruges til at lave saft. Saften kan klemmes eller ved hjælp af en saftpresser eller chesnokodavilku. Puré, der er opnået under centrifugering, er det nødvendigt igen at presse. Klar saft i sin rene form er ikke accepteret. Tyve eller tredive dråber har brug for at røre i en spiseskefuld vand. Det tager saften igen, lige før måltider. Tre gange om dagen - det er helt acceptabel.

Det er værd at bemærke, at i løbet er kun de bær, der er intakt og ikke har nogen mug.

Hvordan til at brygge velsmagende og tjørn i en termokande

Brygning af tjørn i en termokande skal udfylde to små håndfulde frugt. Så skal de være godt hælde en liter vand. Infused indhold i otte timer. Det er taget tre gange om dagen i en tredjedel kop før du spiser.

Det er alle de grundlæggende opskrifter, der er værd at være opmærksom på. De vil bidrage til at bevare sundhed og for at spare penge på dyre lægemidler. Men her må vi ikke glemme, at før den faktiske anvendelse af det færdige produkt bør konsultere en læge.

resultat

Så, Sort tjørn - en temmelig unik lægeplante. Det har gavnlige virkninger på mange aspekter af den menneskelige krop. Forbedring immunitet af hele kardiovaskulære system, såvel som den effektive opfyldning af vitaminer i kroppen - dette er en ufuldstændig liste over nyttige egenskaber af denne plante.

Det er værd at gentage endnu engang, at uanset hvor og på hvilken måde denne eller hin tinktur af tjørn er modtaget. Det er bydende nødvendigt, før den faktiske modtagelse at konsultere en læge, især når den tjørn kvinde ønsker at tage under graviditeten. Faktisk friske bær - er ikke kun en velsmagende godbid, men også medicin. Og det er, som mange ved, har sine bivirkninger og kontraindikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.