ForretningIndustri

Il-96 plan

Dette fly er designet og bygget ordninger i Rusland S. Ilyushin. Den første flyvning, han gjorde i 1988. Det var anden bredkroppede fly indenlandske produktion efter IL-86.

IL-96 er designet til transport af passagerer, post, fragt, bagage på flyet hovedlinjer, hvis længde er op til 11 tusind. Km. Dette fly er en high-speed bred og rørige fly, som er designet til lufttransport af mellem- og langdistanceflyvninger.

IL-96 fly er designet i slutningen af 80'erne. Meget af apparatet og dens design han har arvet fra forstadiet - IL-86. Men det blev bygget på innovation på det tidspunkt ordningen, og i design og montage af nye materialer, der anvendes i princippet. Fire turbofanmotor monteret på vingerne. Cockpittet er udstyret med den nyeste teknologi. Alle navigationsenheder vises på separate skærme til piloterne var det praktisk at drive en kompleks flyvemaskine til at flyve vejr.

Det var en af de første fly, der er begyndt at bruge en speciel ordning med automatisk styring. Udstyret i kabinen er arrangeret meget kompakt, uden fejl. Senere modeller er endnu mere pålideligt og egnet til flyvning under dårlige vejrforhold, skrog struktur.

Det er bemærkelsesværdigt, at for skabelsen af IL-96 og sætte det ind i regulær drift gruppe af medarbejdere i JSC "Ilyushin" blev tildelt den stat Prize i Den Russiske Føderation.

Den cruising hastighed af flyet er 900 km / t. Den er designet i rækkevidde på op til 1210 mil. Maksimal startvægt er lig med 240 tusind kilo.

Producenterne hævder, at de pro IL-96 anmeldelser modtog virksomheden eneste positive. På grund af forkert design eller på grund af forkert betjening af enheder i cockpittet aldrig haft nogen nødsituation.

Omfanget af flyvinger IL-96 - 60,1 m, længden af flyet - 55,35 m, højden - 17,57 m Antal pladser til besætningen -. 2, passagererne i kabinen 3 klasser - 235, 2 klasser - 262, og i den økonomiske klasse - 300.

Det er et roligt plan interiør med tilsyneladende behageligt, diffust lys. Start og landing blød. Flyet er udstyret med alle nødvendige systemer og kommunikation sikkerhed, der sikrer uafbrudt drift under flyvninger af enhver kompleksitet.

Alle IL-96 systemer blev udviklet under hensyntagen til de mulige fejlsituationer enheder af forskellige årsager, herunder fabrikationsfejl. 4 gange overflødige hydrauliksystem er lavet således, at et enkelt svigt ikke kan forårsage, at nægtet bremserne på alle hjul på rack chassis. Fly og i dag lever op til alle sikkerhedskrav. Han blev certificeret selv i USA, og dette faktum taler for sig selv.

IL-96 giver sine passagerer med et moderne niveau af komfort, overholder de miljømæssige krav i internationalt plan, kan bruges i alle områder og regioner i verden. Pålideligheden af systemer og implementering af vedligeholdelse "som" giver en reduktion i lønomkostningerne under operationen af luftfartøjet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.