ForretningIndustri

Goz "Obukhov fabrik", St. Petersburg

St. Petersburg - fortryllende by, hvor historien gåture langs de brede avenuer, krøb i gårde og fascinerer enhver, der går efter hende. Her sammenflettet salon samtaler, brøl af den revolutionære proletariske menneskemængde hvisker ubrudt blokade, og frem for alt kredser hukommelsen og kærlighed til byen - alvor, hver personlig. Den første fabrik, når gemmer sig i udkanten af hovedstaden i Peter, er nu blevet en del af den urbane arkitektur. Goz "Obukhov plante" allerede tæller det andet århundrede af sin historie, og hans eksempel kan spore stadier af industrialisering af Rusland.

Byggeri og nystartede aktiviteter

Grundlæggerne af planten, Obukhov P. Kudryavtsev SG og Putilov N. I. 4. maj, 1863 indgået med Maritime ministerium kontraktlig aftale om opførelsen af virksomheden til produktion af støbejern. Et sted for fremtiden for den gigantiske blev identificeret ved landsbyen Alexandrov Shlisselburgsky tarmkanalen. Kejser Alexander II måtte virksomheder af staten interesse, og gav en del af landet med de Alexander fabrikken. Formålet med partnerskabet er produktionen produktionen af nye våben til slottene, bygge skibe og uafhængighed fra udenlandske våbenleverancer.

P. Obukhov var opfinderen af en ny metode til produktion af støbejern, som er planlagt til at blive brugt på en nybygget forsvar virksomhed, og derfor planten er opkaldt efter ham. Ud over at være i stand til at bringe innovation til processen, den offentlige interesse krævede oprustning, blev det klart efter nederlaget i Krimkrigen. Bygget og lancerede virksomheden hurtigt, den første fusion fandt sted 17 April, 1864. Kejser Alexander II var til stede på fabrikken den 30. april, når støbning en stålstang til fremtidig pistol på otte pounds.

overgang

Factory stiftende partnerskab ikke ejer tilstrækkelig kapital til videreudvikling af virksomheden, så det blev besluttet at tage et stort lån fra banken til at købe udenlandsk udstyr. Lånet blev taget under statens garanti, kautionisten handlet Marine ministeriet. For at overvåge brugen af midler og tilbagebetaling af gæld blev skabt af bestyrelsen og chefen for fabrikken, blev den udnævnt til kaptajn-leytinant Kolokoltsov AA

Ud over militære våben, anlægget mestret produktionen af aksler og hjul til jernbaner, høj kvalitet kirurgisk, værktøj, tegneværktøjer. Stålet blev leveret til England, Tyskland, hvor hun var glad for at have vundet på grund af den høje kvalitet og lavere pris end den lokale produktion. Anlægget held tilbagebetalt gæld og måtte gå tilbage ind i private hænder.

Som en statsejet

For at give et strategisk og rentabel virksomhed var ikke til gavn for staten. Dekretet af Alexander II, blev anlægget overdraget til ejerskab af bundstykket blev aktierne købes fra ejerne. Processen foregik i 1886, på dette tidspunkt i anlægget efter butikken arbejdede:

 • Stål.
 • Platen.
 • Cast-jernstøberi.
 • Molotov.
 • Gun-efterbehandling.
 • Forge.

laboratorium drovosushilka og gasværker blev etableret for at sikre produktionsprocessen. Arbejde personale bestod af Zlatoust stålproducenter og håndværksmæssige-Urals håndværkere, der arbejdede i smeden, bøssemager.

Goz "Obukhov fabrik" (St. Petersborg), er statens ejendom, havde kommerciel frihed, ikke tilskud fra statskassen, men at udvikle egen regning. Ledelsen af virksomheden er konstant engageret i genopbygningen af anlægget, indkøb af nyt udstyr af udenlandsk produktion vil handle udvidet, udvikle nye. Eksperter altid gik til rejser i udlandet, udvikling af ny teknologi af stål smeltning, bekendt med de nyeste modeller af våben, maskiner og værktøj.

For at give målestedet var nødvendig. For det blev grundlagt i 1898 på den højre bred af floden Neva blev købt jord fra de Prince Oldenburgskogo P. G. anlægskapaciteter opstod i intervaller i løbet af de kommende år. I 1904 blev Alexanders stål og jernbane anlæg sluttet til SDO, "Obukhov fabrik", og i 1905 virksomheden etableret opto-mekanisk industrielle værksted. I 1906 har de NEO optiske produkter vandt guldmedalje ved World profil optisk udstilling (Frankrig, Bordeaux).

For den nye, 20 århundrede, blev det klart, at fabrikken er blevet en lederne af den russiske industri. Antallet af arbejdere var omkring 4 tusinde mennesker, og i 1914 er tallet steget til 10,266 ansatte, for at sikre en normal og tilfredsstillende liv, at meget er blevet gjort. Kirken blev bygget, indviet til ære for St. Paul, arbejdede skole og en skole for arbejdernes børn, lægebehandling på hospitalet ambulant facilitet, et bibliotek, skabt 'Consumer Society', blev bygget huse til arbejdernes familier.

I perioden 1867-1908 og SDO "Obukhov fabrik", takket være høj kvalitet og innovative produkter, har vundet mere end 10 priser ved prestigefyldte internationale og nationale udstillinger. Som et tegn på særlige fortjenester før de statslige jernbaner i at levere høj kvalitet hjul, aksler og andre ting, blev anlægget tildelt retten til at sætte den nationale emblem på produkter og skilte. Siden 1908 blev virksomheden ret til at have sit eget flag. I 1913 blev resultaterne af et halvt århundredes aktivitet annonceret. Halvtredsårsdagen af fabrikken er blevet en af de største fabrikker i Rusland, blev berømt i udlandet, med succes konkurrerede med det tyske selskab Krupp og Armstrong på engelsk nu.

efter revolutionen

Efter 1917 og indtil 1920 var virksomheden en rod, har situationen stabiliseret med ankomsten af stillingen som direktør Serov VD På grund af borgerkrigen, i 1918, SDO "Obukhov fabrik" (St. Petersborg) blev afskåret fra ordrerne, levering af råvarer, arbejdere fik beregning, og blev afskediget (12 tusinde mennesker). Beslutningen om omlægningen virksomheden at producere bæltetraktor blev lavet i slutningen af 1918. Fra den tidligere produktionsproces er forblevet populære produkter til jernbanen, havde brug for reparation af godsvogne, lokomotiver, fremstilling fjedre, lejer. Til civile formål i arbejdsplanen det påtænkte produktion af plove, dele til tærskeværker. Med henblik på gennemførelsen af staten, for at arbejde på 4000, ingeniører, teknikere og håndværkere blev taget.

Første bæltetraktorer er blevet moderniseret amerikanske biler af mærket "Holt". De første tre traktorer blev sendt til fronten for transport af tunge våben i 1919. Ved afslutningen af borgerkrigen i Petrograd begyndte industrien at genoplive. I 1921 år blev en af de største åbne ildsted ovn introduceret i planten (5.000 t), modtog den anden traktor vejrtrækning. Goz Obukhov plante er en virksomhed gjorde i starten af masseproduktion af traktorer.

I 1922 anlægget blev omdøbt Petrograd tilstand stålværk "bolsjevikiske" (den historiske navn blev restaureret i 1992). I samme år blev virksomheden placeret tilstand. en ordre på produktion af flymotorer. De første produkter er blevet frigivet til November 7, 1923 og i 1925 flyet med motorer "bolsjevik" fabrikken gjort et fly Moskva - Beijing - Tokyo.

I de efterfølgende år, virksomheden fremstiller produkter i efterspørgslen i opbygningen af en række industrielle anlæg (den Magnitogorsk, Kuznetsk møller), Moskvas metro, Volkhov Power Station og mange andre. Særlige stolthed er produktion af plakater "hammer og segl" for den første serie af Kreml stjerner og skeletter af stål for Kreml ruby stjerner.

I 1927 begyndte virksomheden at masseproducere MS-1 (T-18) tanke, da division blev en separat enhed (Tank Plant. Vorosjilov nu af "The Star"). Design teamet Goz "Obukhov fabrik" blev designet artillerisystemer kaliber. Den største førkrigs storhedstid virksomheden er opnået i løbet af bestyrelsesposten Ustinova D. F., 1938-1941.

Store Fædrelandskrig

Krig og begyndelsen af blokaden af Leningrad snart reduceret antallet af Obukhov fabriksarbejdere, men virksomheden fortsætter med at producere de produkter, der er nødvendige for fronten. Nogle butikker er blevet bevaret, fortsatte arbejdet i værkstederne fokuseret på spørgsmålet om militær ordre. Under krigen anlægget blev sat til fronten:

 • Pansrede og eksplosive granater (over 20 millioner enheder).
 • Nærmere oplysninger om jet min system "Katyusha" (90.000).
 • Dele til maskingeværer "Maxim" (11.000).
 • Miner (125 tusind).
 • Nye artilleribatterier tilpasset til jernbane platforme (30 stykker).
 • Serieproduktion af anti-kanon.

Også gjort en ingeniør og konstruktion værktøjer, personlige værnemidler for piloter, sapper slæde. I løbet af krigsårene, selskabet har tabt mere end 4 tusind ansatte, nogle af dem døde af sult, og nogle - på forsiden. Heroic arbejdskraft af fabrikkens ansatte har optjent Ordenen Røde Banner.

fredstid

Skaderne ved Obukhov fabrikken under krigen, blev anslået til 60 millioner rubler. Restaurering arbejde begyndte i 1943, er de vigtigste styrker blev sendt til reparation af Siemens-Martin ovne. Siden 1945 har selskabet begyndte genopbygningen. Den første post-krigs fredens ordre på produktion blev opnået ved landbrugsudstyr.

Fuld produktionscyklus er blevet genoprettet ved udgangen af 1948. Hukommelse arbejdede og denne gang - fra offentlige tilskud forvaltning nægtede, virksomheden mestrer produktionen af salgbare produkter. Det blev neftekachalki til den kemiske industri, for underjordisk slanger, produktion steget tempoet, udføre standard ordrer. I 1957, alle Siemens-Martin ovne blev automatiseret, hvilket har øget antallet af udstedte produkter og sikret jobbet stålproducenter.

I 1980 hovedaktiviteter SDO, "Obukhov fabrik" var:

 • Frigivelse af stål af forskellige kvaliteter.
 • Støbning af stål og ikke-jernholdige metaller.
 • Store og mellemstore maskiner.
 • Dele til atomkraftværker.
 • Pumper til olie.
 • Dele af skibe (Søværnets og civile).
 • Nærmere oplysninger om rum-kommunikation.
 • Ground udstyr til rumfartsindustrien.
 • Forbrugsgoder (strygejern).
 • Landbrugsmaskiner.

I det 21. århundrede

I 2002 blev virksomheden en del af Concern PVO "Almaz-Antey", og i 2003, fabrikken har ændret form for ejerskab ved udstedelse af aktier, og blev kendt som JSC Goz "Obukhov fabrik" (St. Petersborg). I 2004 af formanden for det russiske selskab indtastet listen over russiske strategiske virksomheder. Anlægget producerer produkter af private, erhvervs- og militær.

De største kunder er Forsvarsministeriet, de retshåndhævende myndigheder. Anlægget leverer sine produkter til udlandet, såsom Kina, Vietnam, Egypten og andre. På det nuværende stadium i butikkerne af planten bliver rekonstrueret, installeret nyt udstyr, indførelse af innovative teknologier. Den vigtigste opgave for staten forsvar orden, "Obukhov fabrik" (St. Petersborg) i de kommende år vil være udgivelsen af højteknologiske produkter, udvikling af højteknologi, gennemførelse af civile og militære ordrer.

teknik

Mechanical Engineering - en førende trend i aktiviteten af anlægget og vises i et separat strukturel enhed. Aktivitet giver en marketing management, gennemføres løbende opdateret materiale og teknisk udstyr, er produktionshaller udstyret med moderne linjer og besætte store områder, arbejdere og ingeniører, personalet består af højt kvalificerede medarbejdere.

Stock selskab Goz Obukhov plantebaseret maskinværksteder indrømmer en omfattende liste over produkter:

 • Løfteraketter for raketter.
 • Missile udstyr.
 • Skib missiler til forskellige formål.
 • afskrivning system til luftfartsselskabet raket "Energi" rumskib "Buran", interkontinentale ballistiske missiler.
 • Beskyttelsesudstyr til atomkraftværker.
 • Maskiner til transport og transport VOP.
 • Anordninger til rummet overvågningssystemer.
 • Værktøjsmaskiner til træbearbejdning og natursten.
 • Forbrugsgoder, fitness-udstyr.
 • Udstyr til teatre, da. d. af tunneler og mere.

designafdeling

Eksperimentel Design Bureau til højre er modtageren traditioner fastlagt af grundlæggerne af fabrikken i 1865. Siden 1948, bureauet er en separat strukturel enhed af virksomheden. Engineering højteknologisk udvikling bureau, for alle års eksistens af virksomheden, er blevet implementeret i fremstilling af produkter til militære og civile formål:

 • Modernisering af bæltetraktorer.
 • Udviklingen af flymotorer.
 • Mine, artilleri våben for søværnet og hæren.
 • Tank T-26 flammekaster tank, selvkørende artilleri enhed.
 • Missile udstyr og installationer.
 • Raketkastere.
 • Civil, industriel og kommercielt udstyr.

anmeldelser

Ca. 5000 medarbejdere arbejder på SDO "Obukhov anlæg." Anmeldelser indsendt af medarbejdere, demonstrerer vurdering af individuel produktionssted, hvor jeg skulle arbejde. Positiv tilbagemelding om stabiliteten af løn, fuld fordele pakke, en behageligt arbejdsmiljø, sikkerhed værktøj og udstyr.

Mange arbejdere som holdet, der fandt sted daglige arbejde, at man kan udveksle erfaringer og viden. Det bemærkes, at alle butikken renoveret, godt opvarmet om vinteren og ventileret i sommeren. For mange af hemmeligholdelse i virksomheden kom som en overraskelse. Afslut og gå til forsvar Goz Obukhov plante JSC er kun mulig på vegne af transit, og i arbejdstiden under konstant videoovervågning.

Negative vurderinger blev leveret lønsystem, hvorefter yderligere midler tildeles for overarbejde, at gå på arbejde på helligdage og weekender. Dette skaber en usund fænomen - alle er konstant på arbejde, men det gode i dette tidsfordriv er ikke, og præmien opkræves for ubrugelige prosizhivanie arbejdsplads. Uden undtagelse personalet bemærkede, at dataene i at ansætte høj løn lover karriere vækst, høj præmie ikke er berettiget.

Anmeldelser har negativ og positiv. Ved nærmere undersøgelse bliver det klart, at arbejdet i visse afdelinger, ingen er ikke tilfredsstillende hverken med hensyn til betaling af nogen af betingelserne. Mængden af løn, ekstra udgifter er også meget afhængig af den ekspertise, dygtighed niveau af medarbejderen ansøger om en åben position i staten forsvar orden, "Obukhov anlæg."

adresse

Virksomheden er beliggende i St. Petersborg, på Avenue Obukhov forsvar struktur 120. Når fabrikken er et museum, hvor udstillinger, fortæller om virksomhedens historie, samledes en samling af produkter og militært udstyr, præsenterede biografi af udestående medarbejdere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.