Nyheder og SamfundFilosofi

Cicero: citater og biografi

Cicero, der citerer kender hver elev, ikke bare historisk eller filologisk fakultet, levede et interessant liv. Deres indtryk af det skrev han. Og de er blevet så populær, at den herlighed af hans aforismer ikke kun boomede efter filosoffen død, men faldt ikke hverken i middelalderen, og heller ikke i vor tid. Højttalere af alle de folk, der kender latin, lærte af ham kunsten at veltalenhed. Politikerne har forsøgt at bruge hans argumenter. Han er forfatter til ikke kun mange afhandlinger og breve, men også taler, "knækket" på etiketten udsagn.

CV

Selv Cicero blev født i provinsen, hans far følte sin søn i fremtiden talent. Så han flyttede til Rom for at give afkom uddannelse. Faktisk fremtiden han lærte græsk poesi, glad for romerretten. Han tog også lære af de bedste og mest veltalende politikere i sin tid. Cicero citater, som blev finpudsede praksis først blev en retslig taler, og endda selv efterforske kriminalitet og beskytte de uskyldige. Måske er det derfor han har opnået folkets kærlighed. Efter at have begyndt sin politiske karriere, har han udført med strålende taler imod de romerske oligarker og hver gang viste sig at være en triumf. Men, bliver konsul, begyndte han at opfordre til dødsstraf oprørere, og dermed afholdt den fjendtlighed Yuliya Tsezarya. Til sidst Cicero fjernet i eksil, og helliger sig til at skrive og fortalervirksomhed. Efter Cæsars død, hans efterfølger , Mark Antony erklærede filosof fjende af folket og beordrede drabet.

Udsagn om politik

Siden Cicero, der citerer de gamle romere vidste udenad, han var en statsmand, at mange af hans aforismer afsat til holdningen i samfundet og myndighederne. Især, sagde han, at staten er en national ejendom. Desuden Cicero ejet og andre interessante definitioner. Især filosoffen synes også om det faktum, at sådanne mennesker. Han konkluderer, at det ikke bare er en stor gruppe af mennesker, og forsamlingen, der forbinder den fælles interesse og enighed i spørgsmål om loven. Han er også forfatter til resuméet af udvalgte udsagn om politiske spørgsmål. I sin tale "Mod Catilina," sagde han, "Om tid, om moral!" - ty til at acceptere klageråb til at beskrive de rædsler smedet politiker kritiserede Cicero. I en af retten tale, sagde han, at torden af våben til at lukke munden lovene, og det er meget uheldigt, fordi det fører til ødelæggelse af staten.

aforismer om moral

Men det er ikke kun om politik Cicero talte. Citater af den store mand ofte resultere i forskellige forhold i forbindelse med moral og etik. Han beskriver bittert den anomi af det moderne liv. På papiret kan du skrive hvad du vil, betyder det ikke bliver rød, og holde det ud. Så Cicero advarede venner i sine breve, som folk foretrækker at ligge for at se bedre ud. Hertil kommer, at bedragere, da han skrev, at han er meget gerne se ærlig. Han foreslog også, at hver person kan begå fejl. Dette sker med den kloge og dumme. Ligesom fortiden for at insistere på deres forkerte meninger eller handlinger.

Cicero: citater om livet

Mange udtalelser af denne store mand afsat til forskellige spørgsmål i forbindelse med forholdet mellem mennesker. For eksempel sagde han, at det er umuligt at fornærme venner, og du skal undgå det. Der er kun ét tilfælde, hvor dette ikke kan være bange. Det handler om at fortælle en ven sandheden. bevise Således vi vores loyalitet, snarere end fjendtlighed. Jo mere, at den ægte venskab, for filosoffen opfattelse, forbinder kun folk værdig. Men generelt, Cicero citater, som vi analyserer i denne artikel er meget kritisk over for menneskeheden. Repræsentanter for forskellige klasser, han så hele mit liv. Den gamle filosof kom til den konklusion, at folk, der har noget at være stolt i dag, begynder en lang historie om hans tidligere resultater og være stolte af dem uden nogen foranstaltning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.