FormationHistorie

Gennemsnitlig alder - fremkomsten af moderne stater

Gennemsnitlig alder (eller "mørke tider") var et vendepunkt i europæisk historie. Udtrykket fik sit navn på grund af det faktum, at denne periode var mellemting mellem antikken og renæssancen.

Gennemsnitlig alder begyndte efter sammenbruddet af den vestlige romerske imperium. Stammer goterne og hunnerne jævnet den gamle by og installeret en ny regering. I første omgang, at systemet lignede en barbarisk tribal samfund, ledet af et råd af ældre. Men meget snart tøjlerne bestået visse ledere klarer sig bedre end deres modparter i enten styrke eller snu.

Europa i middelalderen blev vugge af de mest moderne lande. De blev dannet på territorialprincippet og lignede gamle bystater. Undtagelsen var det politiske system. Lederen af et bestemt område linje op slottet, der ligger i nærheden af den centrale landsby område. Lineal yde beskyttelse og sikkerhed for beboerne.

Ikke alle havde råd til at bo i byen, så meget mere tilbøjelige til at bygge landsbyer. Landsbyboere har også søgt sikkerhed og betalt for denne skat til fordel for sin Herre.

Fremkomsten af den såkaldte feudale system præget af tidlig midaldrende. Og så begynder den blodige historie erobring. Nogle Lords udmærkede sig som et våben og antallet af hæren. Dette tillod dem at tage kontrol over de svagere modstandere. Den heldigste blev konger, og resten - vasaller.

Dannelsen af stater ikke kunne undvære en kraftfuld idé, som var at forene de uensartede stammer. I de 12-13 th århundreder, monarker begynder at bidrage aktivt til at styrke positionen af den kristne kirke. Mindre end hundrede år af katolicismen var den eneste religion i middelalderens Europa. Hans højborg og er stadig den dag i dag Vatikanet. Men hvis nu det paven - er en offentlig person, erklære fred og harmoni, at 600 år siden de daværende prædikanter i det hellige ord fremmet ideen om korstogene (som var 3) Den Hellige Gravs.

Det anses for den mest succesfulde opnåelse af den engelske konge Richard Løvehjerte, der erobrede Jerusalem. Men grådighed af korsfarerne førte til, at den sande værdi slettet fra deres æreskodeks. Dette påvirkede ikke kun i forhold til gæld, men også på moral. Det, til gengæld tillod den store leder af araberne (Saladin) med niere at besejre den franske og engelske riddere beklædning. Frastødt by vindere vasket med rent vand og fyldt med rosenblade.

Gennemsnitsalderen var signifikante ikke kun gevinster, men også resultaterne af videnskab. Kirken var ikke befordrende for den samlede uddannelse af befolkningen, men ikke desto mindre var der forskere, der arbejder aktivt på at udvikle deres ideer. Blandt dem, Galileo Galilei, som sagde, at jorden er rund, på grund af, hvad der blev brændt den hellige inkvisition, og, selvfølgelig, den berømte Leonardo da Vinci, hvis opfindelser er relevant, selv i dag.

Historien om middelalderen er interessant og kan lære en masse. Ridderlighed ville være nyttigt at unge med sine nedbrudte forestillinger om ære, værdighed, kærlighed og venskab. Fejl herskere overvejes i moderne model af staten, vil bidrage til at rette den økonomiske situation til det bedre, og uselviskhed af den daværende forskere skal lære i dag Aesculapius.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.