Kunst og underholdningBilledkunst

Cirkus: foto, arena, hal kredsløb, beliggenhed. Klovnen i cirkus. Dyr i cirkus. Touring cirkus. Historien om cirkus. Repræsentation i cirkus. Cirkus dag. Cirkus - dette ...

Cirkus - dette ord holdt vores glade barndomsminder om, hvordan agil akrobater springende og somersaulting i arenaen, klodsede bjørne afladet efter på cykler og motorcykler, og klovnen sjov vittighed og organisere konkurrencer for anerkendende publikum. Samtidig, som alle andre ting, denne underholdning er der en ulempe. Cirkus - det er utroligt hårdt arbejde af skuespillere, gymnaster, jonglører, klovne og dyr. For ubekymrede smil skuespiller ofte dygtigt skjuler smerte og stress. En sådan hårdt arbejde er helt sikkert værd at beundring!

cirkus historie, fra antikken til i dag

Underholdning Rodina - solrige Italien. Det er, hvor kunsten opstod, da historien om cirkus siger. Den allerførste cirkus aktører anses gladiatorer - de var til at underholde publikum med deres præstationer. Gladiators var på en stor cirkulær arena, som bar navnet på Circo. Det betyder "stor cirkus". Cirkus fra det latinske ord, som betyder "cirkel", og var elsket af os ordet "cirkus".

gladiator i arenaen arbejde var hårdt og farligt, ofte sjov kan udvikle sig til en tragedie: en fighter kunne få alvorligt såret eller lemlæstet, nogle gange uforenelige med liv. Det er derfor, de gladiatorer, som de ønsker folk ikke gik: det meste krigere rekrutteret fra slaver eller krigsfanger.

I oldtiden, cirkus kunst var meget glad for, de romerske kejsere genvundet en masse penge for sådanne forestillinger. Men den antikke verden gav måde at den mørke middelalder med hans sult, sygdom, krig og andre katastrofer. Linealer var ikke op til underholdning, når den ene krig følger en anden, fra sygdomme folk døde, problemer var utal. Men på trods af alle de prøvelser, har folk ikke miste modet og fortsatte med at arrangere munter underkastelse. Arena cirkus aftog, og nu showet iscenesat på torvet, hvor der var altid en masse mennesker, og derfor kunne den præstation se nogen. I Rusland, håndværkere, talerne på shopping-området, kaldet klovnene. Senere klovne er blevet fast inventar i enhver respekt fair.

Efter afslutningen af middelalderen cirkus var igen i efterspørgslen på samme måde som i oldtiden. I det XIX århundrede begyndte udenlandske kunstnere med nye numre til at komme til Rusland, som det russiske folk ikke har set. Interessen for underholdning steg til flere gange. I 1873 blev den første cirkus bygget i Rusland, som har ligheder med den moderne. Det blev grundlagt af den brødrene Nikitin og var en stor succes med offentligheden. Det fremhævede sådanne berømtheder som Ivan Poddubny, Durov brødre, Vitali Lazarenko og andre. Hans første cirkus brødre Nikitin bygget i Penza, og så kom de og lignende institutioner i andre russiske byer.

I dag cirkus så populær som i antikken og renæssancen. Der er særlige skoler, efter at have studeret, hvor du kan blive en akrobat, gymnast, jonglør, klovn, og selv entertainere. Men det er værd at kæmpe og hårdt arbejde, samt stor viljestyrke, fordi arbejdet af kunstnerne er meget tung. Men belønningen er meget generøs, som voksne griner og taknemmelige børns øjne. Og, selvfølgelig, en generøs runde af bifald! De, der er bekymrede over den finansielle side af problemet, kan glæde sig - på lønningerne cirkus arbejdere klager sjældent.

Som et cirkus?

Hver af os sandsynligvis ønskede at være bag kulisserne for at forstå, hvordan det hele fungerer. Mange mysterier holder cirkus. Ordningen af rummet og dets funktioner, antallet af arenaer, hvor der er rum for dyrene - alle beskrevet nedenfor.

Fra siden ser det ud til, at under kuplen af mere end en arena ikke passer. Men det er ikke så: hver cirkus der og den vigtigste arena og den øvelse, beregnet til træning og test af værelserne. Afprøvning cirkusarena sædvanligvis anbragt mellem hoved- og indgangen tjeneste. Det er, hvor kunstnerne finpudse deres færdigheder.

Ingen af cirkus kan ikke undvære auditoriet. Det er nødvendigt, samt arenaen. Uden den kan der ikke være et cirkus. Foto og video, hvis det er naturligvis tilladt administrationen, er det mere bekvemt at gøre med de steder, der er i nærheden af selve arenaen, for at få den mest præcise billede. I auditoriet er der en lang række af sæder og stole malet i lyse farver: blå, rød, hvid. Fra medley starter sommetider blændet. Auditoriet er opdelt i zoner, og farven af stole skal kombineres med et tal, er angivet i skema cirkus. Fra placeringen af zonen afhænger af kvaliteten af gennemgang af, hvad der sker i arenaen. Den bedre revision - de dyrere steder i cirkus. Hvad, i virkeligheden, helt rigtigt. Normalt cirkus kredsløb er udstationeret nær kasseapparatet, og det viser alle de områder og sektorer. Højden af hallen er ofte mere end 30 meter.

Samt i teatre, også her er der omklædningsrum. De er som regel placeret tæt på generalprøve arena. Circus er meget kompliceret, skuespilleren ofte flyder sved i ansigtet, udtværing hele makeup. Derfor er de ofte løbe bort ind i omklædningsrummet - børste op.

Faciliteter for dyr - en separat og unik del af cirkus. Udførelse af en række forskellige dyr - både husdyr og vilde dyr, planteædere og rovdyr, jord og vand fugle, der lever på land og i vand. For hvert dyr skal være udstyret med et sted, hvor det vil være frit og komfortabelt - stor celle, store kabinetter, eller en gennemsigtig vand pulje. Mange af værelserne har dyr væk fra den vigtigste arena til den karakteristiske lugt af dyrene ikke har følt publikum.

Foyer - et sted, hvor cirkus begynder. Billeder af aben, kunstnerens autograf, sød tærte - alle disse skatte er skjult der. I foyeren sælges glødende armbånd, lyse lanterner, dudelki, sjove pandebånd med ører eller horn, samt slik og sandwich. Her kan seerne tage billeder med dyr og skuespillere, til at tage fra den sidste autograf.

cirkus erhverv

I cirkus, så mange forskellige erhverv, der fortjener særlig opmærksomhed. Ikke desto mindre, vi vælger fra dem et par specialiteter, der er værd at nævne separat. Først erhverv, som vil blive drøftet - denne klovn.

Hvad gemmer sig bag masken af en klovn latter eller tårer?

Hvad et cirkus kan eksistere uden en klovn? De havde brug for mennesker og værdsat på alle tidspunkter: først, blev deres optræden fyldt med en pause mellem numrene, så Red-kunstnere begyndte at gå på scenen alene og udføre deres unikke nummer. Det ser ud til, at det er nemmere, at gå ud og få dum - og meget morsomt, og folk brøle af grin. Ja, og de penge betalt for det! Men nej, det er ikke så nemt som det ser ud ved første øjekast.

Klovnen i cirkus er simpelthen tvunget til at underholde publikum, eller hvad er denne klovn? Det betyder, at kunstneren skal være en subtil duft, så han kan "føle" offentligheden og dens humør, at afgøre, hvad en vittighed ligesom mennesker, og hvad - nej. Desuden skal en sand mester i sit håndværk har en fremragende sans for humor, at være i stand til at skelne vittige ting fra de flade fortærskede vittigheder. Og, selvfølgelig, betydelig intelligens, er det ikke underligt intelligens og humor går hånd i hånd. Også, tale til publikum en person ønskeligt at være i stand til at jonglere, tumle og være i god fysisk form. Det viser sig, at den klovn i cirkus - ikke en let erhverv, der ser ud ved første øjekast. Men meget ærefuld og givende.

Beskæftigelse illusionist

Ikke mindre vanskelig og hæderlig er tilfældet med illusionist. Illusionist - en cirkusartist, der viser tricks og illusioner, baseret på de fysiske fænomener og de særlige forhold i den menneskelige psyke og perception. Han har ikke noget bedre end en klovn, fordi du har brug for at vise den tale, så ingen ville mistænkte et trick, ikke løse mysteriet om fokus. Det komplicerer arbejdet i en tryllekunstner i cirkus, at hans arbejde er synlig for folk på alle sider, efter steder i cirkus er placeret rundt i arenaen. Det er til at skjule nogle elementer og fokusere detaljerne vil ikke fungere. Illusionist i fuld visning, så tæller falder kun på intelligens og behændighed. Han skal fange publikum, at overtale dem til at tro på et eventyr, i et mirakel, der sker i bogstavelig forstand af magi.

De første tryllekunstnere opstod en meget lang tid. Det var de præster og shamaner, der viste entusiastiske tilskuere primitive tricks med ild, vand, urter. De er ofte bedraget fattige, foregiver at være dygtige healere og i betaler en stor hyldest til tvivlsomme behandlinger. På grund af deres uvidenhed om de gamle beundrede evner shamaner og anså dem for at være store folk. I stedet for præsterne kom jonglører, fakirer, dukkeførere, der gik til landsbyerne og de mennesker underholdt og udføres på messer, hvor de kan gøre størst indtryk på folk. Ud fra disse agile håndværkere og tryllekunstnere gik moderne, hurtig og adræt, dygtige arbejde, som kun kan beundre.

Fra dyr til dig, eller det hele i uddannelse!

En af de vigtigste og mest komplekse værker i cirkus branchen er et arbejde dyr træner. "Beastmaster" kan arbejde på mange områder. Således med hensyn til beskyttelse af sine tjenester er af afgørende betydning, da det bidrager til at bringe det ud af uhæmmet dyr trofaste og lydige ven, der vil arbejde i god tro, lod ikke sin herre, og værterne. Men stadig den mest efterspurgte i cirkus træner, da der er et stort antal dyr fra forskellige kontinenter af Jorden. Fagfolk har brug for at finde hver af dem et fælles sprog, at være i stand til at finde nøglen til hjertet af hver og ikke så lodne ven. Han lærer sine spillere til forskellige tricks og numre, ridning en cykel, scooter, motorcykel. På træneren har et stort ansvar for liv og helbred for kæledyr, fordi kun én skødesløs bevægelse for at tegne et lille dyr muskel eller brækker et ben. Derfor skal det være præcise og omhyggelige i deres arbejde.

træner arbejde er farligt: hvis dyret korrekt, vil fortolke hans handlinger, kan han lange ud og bid, der er tilfælde og dødsfald. Jobbet kræver maksimal fokus og koncentration, samt jern viljestyrke. Hvilket dyr vil adlyde træneren, der ikke kan få sig selv til at gå i seng til tiden? Ud over alt dette, cirkus medarbejder skal meget elsker dyr. Ellers kan dyret føler sin modvilje og nægter at udføre nummer, og nogle gange kan kaste sig over den ulykkelige træner. Men hvis specialisten elsker sit arbejde, fuldt og helt forelsket i hende, så udsigterne til en sådan meget langsigtet medarbejder.

For disse tre erhverv kan generelt konkluderes, at arbejdet i kunstneren i cirkus kræver koncentration, god fysisk kondition, viljestyrke avancerede, vedholdende, beslutsomhed og, mærkeligt nok, godhed. Efter alt, en god strækning, og mennesker og dyr, og i dette ligger en halv succes.

Hvordan bliver man cirkusartist?

Først skal du have en masse arbejde på sig selv. Først skal du identificere de ting, der er bedst. Det kan være en jonglør nummer, en demonstration af tricks eller gymnastik. Når talent bliver fundet, kan du begynde honing det. Vi har allerede nævnt, at for at kunne arbejde i cirkus for at være i meget god fysisk form, så du bør tabe sig, hvis det er tilgængeligt, og begynde at gøre øvelser, tonet krop og udvikle muskler. Nogle værelser har konsekvenser for skuespilleren, så du skal være forberedt på skade. Men med udviklingen af den fysiske form af kroppen lærer at tolerere lettere beskadiget, som det ville være tilstrækkeligt uddannet og musklerne bliver stærkere og mere elastisk.

Det bør defineres og retningen af interesse for dig mest. Akrobatik, klovneri, jonglering og kaster dolke - en masse muligheder. De vigtigste ting - husk, at for hele tiden at arbejde i cirkus, skal du gøre en stor indsats for at få bemærket.

Allerede fundet den institution, hvor du ønsker at arbejde? Ok, det er tid til at melde sig til et interview til direktør for cirkus. Men før du styrter til det, det er værd at overveje, at du kan vise ham dette, så han kan blive overrasket. Vær sikker på at forberede et tal, der vil vise din fremtidige chef. Prøv at imponere ham endnu en chance, du kan ikke være. Hvis alt er i orden, og chefen overrasket over dine evner, kan du gå ud fra, at cirkus hallen venter på dig!

Selv om antallet er finpudset til perfektion og din krop er automatisk bevægelse, der anvendes i tale, stadig fortsætte med at træne. Den ekstra øvelse vil ikke blande sig, og i sidste ende kan være fantastisk at hjælpe, hvis spændingen mislykkes hukommelse, og du glemmer, hvad bevægelser, der skal udføres på dette tidspunkt. Kroppen vil automatisk fortsætte med at gøre deres arbejde, herunder muskel hukommelse. Dette vil bidrage til at gemme nummeret.

Hvis det er muligt, skal du sørge for at tilmelde sig en cirkus skole eller college. Erfarne instruktører vil give dig alle de nødvendige færdigheder for det fremtidige arbejde og fremtidige chef vil se på dig med stor respekt og alvor, hvis du har på lager, vil være diplom af en specialiseret institution. Hvis du vil have dit barn til at gå på vejen af cirkus, er det nødvendigt at registrere det i en cirkel - det opnåede færdigheder kan være meget nyttigt for ham i skolen.

Cirkusdyr: hvordan de lever i fangenskab?

Da det XIX århundrede, dyrene, der deltager i underholdningsprogrammet var en væsentlig egenskab ved enhver respekt cirkus. Folk lo og klappede i hænderne, ser den sjove abe forsøger at lave en stand, og bjørnene - at cykle. Selvfølgelig, alle vidste, at dyret frivilligt på cyklen ikke vil sidde ned, og dette resultat blev opnået ved hjælp af en streng og til tider grusom behandling af dyr. Ikke desto mindre er de cirkusfolk gik og fortsætte med at gå. Efter alt, der er så spændende!

Grundlaget for dyr uddannelse er ofte mishandling, det er den nemmeste måde at få faunaen til at gøre, hvad han fortæller folk. Mange dyr i cirkus ser godt ud, men få tilskuere er klar over, hvad det koster at bringe dyrlægen behårede aktør i en anstændig visning. En dyrlæge behandling af mange tilskadekomne dyr trænere, det er kun traumer han helbredt dem, desværre, ikke kan. Derfor, hvis du ser ind i øjnene på cirkusdyr, vil du se, at den er tom og fritliggende look.

Ikke alle undervisere er grusom, er de virkelige mestre i deres håndværk, hvor dyr hørt og uden at slå. Men, til lodne ven vidste, hvad han skulle gøre, og blev enige om at udføre det uden brug af kraft, er det nødvendigt at virkelig elsker vores yngre brødre og har et hjerte af guld. Ellers til alle forsøg på at komme tæt på dyrene og at lære ham forskellige tricks er dømt til at mislykkes.

professionel ferie

Den 16. april, hele befolkningen i verden fejrer den internationale dag for cirkus. Det bliver fejret i seks år, siden 2010. Cirkus Day fejres ikke alle mennesker, men kunstnerne trofast observere traditioner, og denne festival bliver mindeværdig for mange af dem. Og for dem, der bemærkede denne begivenhed, det bliver den mest munter ferie. Efter cirkus - det er altid latter, bifald, fyrværkeri af følelser og Limelight. Ellers kan det ikke. Dette er en af de få helligdage, der er virkelig værd at fejre.

cirkus tegn

Som i teatret, cirkus har også sin gode og dårlige varsler. For eksempel, at højttalerne lykønske hinanden efter det første nummer af turen vil foregå i en ny by, eller efter åbningen af den nye sæson. Det er almindeligt at sige: "Siden begyndelsen af" lykønsker kun muligt, hvis kunstneren har arbejdet for en række. Før showet ikke.

Arbejdstagere kaldte ordet "begynder" alle ting nye, nye cirkusforestillinger, besøger en anden by, osv Nogle gange, i løbet af den allerførste præsentation i hallen kan sidde fri fra arbejde skuespillere ... Dette gøres for at sikre, at en erfaren acrobat øjne så alle de unøjagtigheder og forglemmelser i arbejdet af kolleger, resterende uopdaget under prøverne, så senere de ikke tåle.

Der er i verden af cirkus og tage absolut det modsatte af den forrige. Det besluttede at lykønske ikke kun begyndelsen, men også i slutningen af sæsonen eller med færdiggørelsen af turen. I dette tilfælde, alle taler til hinanden: "Enden!" Som hidtil vil tage på arbejde den samme regel - hilse før showet ikke kan være et dårligt tegn. Nogle gange refereret til som i slutningen af det sjove - Zelenka. Dette er sket for mange af de berømte teater tradition kaldes parodi. Under den grønne ting kan du selv justere kollega lidt grim! Selvfølgelig, så lagde ikke mærke til de tilskuere og fremmede, når der er en repræsentation af cirkus. Så tjek den professionalisme på den person, og hans evne til at finde en vej ud af enhver situation.

Og cirkus hilse folk med output! Igen, der kører det velkendte regel, der forbyder tillykke til forestillingerne. Selv om der ikke er nogen fast output fra kunstnerne, som på lørdag og søndag, en meget stor tilstrømning af mennesker, de er stadig meget glad for weekenden og anser det for deres pligt til at lykønske hinanden.

Mange undre: hvad så skjuler ordet "cirkus"? Svaret er simpelt: en titanisk arbejde, tårer, hårdt arbejde, udholdenhed og enorm viljestyrke. Men på samme tid, cirkus - en guldgrube af sjov, byger af latter, gode smil og beundring slid kunstnere. Seneste gør et stort stykke arbejde for at få beundrende blikke fast på dem i løbet af næste nummer. Derfor cirkus - det er også en stor kærlighed til publikum og hans arbejde, den enorme glæde af den forståelse, at antallet af succes og velfortjent bifald. Denne grænseløse hengivenhed og dedikation til sig selv erhvervet til hans foretrukne beskæftigelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.