Nyheder og SamfundKultur

Flag og våbenskjold byen Novokuznetsk

Enhver by har sine symboler - våbenskjoldet og flag. De er symboler på kommunen, der hjælper skelne én by fra en anden uden besvær. I Novokuznetsk (som en af de ældste byer i Rusland) en meget rig historie forbundet med dets symbolik ændringer.

Historien om våbenskjoldet i Novokuznetsk

Billederne på byen segl, som tidligere blev betragtet emblemer dukkede op i det syttende århundrede. På det tidspunkt, som var grundlaget for byen Novokuznetsk, i den russiske stat har formået at dukke emblemer system. Men på samme tid, i begyndelsen af det syttende århundrede, er det aktivt at udvikle den såkaldte "suveræne segl." Det var hendes og formået at få den nye by Kuznetsk.

I 1635 viste det sig den første beskrivelse af print "på Kuznetsk -. Ulven" Wolf har været anvendt som et symbol på vildskab og alvorligheden af outback region.

Hundrede år senere ulven print blev erstattet af byen emblem. Nu ulven er ikke længere bare stod og kørte gennem det åbne område, og alle omkring var malet ordene på denne sibiriske provins. Denne ændring skyldes, at grunden til, at Katharina II godkendt en særlig bestemmelse i loven, hvorefter hver by skal være sin egen tætning med våbenskjold.

Senere, i begyndelsen af det nittende århundrede, Alexander I udstedte et dekret, hvorefter Kuznetsk modtaget en ny våbenskjold i form af et skjold, udført i den franske stil. Den nye våbenskjold blev brugt i udstrakt grad, indtil starten af revolutionen i 1917.

I de første år af sovjetisk styre tradition for at bruge emblemer gået. Men hver by havde brug for sin egen symbolik. Det er af denne grund Kuznetsk billedet blev vendt.

For at hylde sin fortid, til ære for den 380. årsdagen for byen, blev det besluttet at returnere den gamle våbenskjold byen Novokuznetsk, som blev brugt i udstrakt grad siden begyndelsen af det nittende århundrede.

Men der er en interessant kendsgerning. Talrige beboere (Novokuznetsk) by våbenskjold bruges med forskellige billeder. Nogle mennesker foretrækker våbenskjoldet, eksisterende i øjeblikket, men nogle foretrækker at bruge den sovjetiske billede. Af denne grund, Novokuznetsk er en af de få byer, der kan prale evnen til at bruge to våbenskjolde på én gang med forskellige billeder.

Sovjetiske våbenskjold byen Novokuznetsk: beskrivelse

I Sovjettiden, Novokuznetsk havde også en karakteristisk våbenskjold, men han så meget anderledes.

Sovjetiske våbenskjold blev godkendt i 1970. Som et symbol på byen anvendte heraldiske skjold med et billede. På den hvide baggrund af skjoldet, som indeholdt et snehvidt karakter Sibirien tilføjet stiliserede billede af afsnittet af højovnen. Dette snit er lavet i et lyst rødt lys, og ved siden af det viser en sort firkant. Sammen disse to tegning er symboler Novokuznetsk industri. Fra den sorte firkant udspringe stråler, der viser en solenergi. I den øvre del af skjoldet kan betragtes symboler af væggene af den berømte fæstning Novokuznetsk. Det er en hyldest til en rig og interessant historisk fortid i denne by.

Det hjælper se våbenskjoldet i byen Novokuznetsk foto.

moderne våbenskjold

Våben i byen Novokuznetsk erhvervet sin moderne udseende efter vedtagelsen af byrådet resolution i marts 1998. Faktisk som et emblem begyndte at bruge et billede, der tidligere blev anvendt som et symbol på byen Kuznetsk i begyndelsen af det nittende århundrede.

Denne våbenskjold er ikke kun et symbol på selve byen, men også hele regionen.

Beskrivelse af våbenskjold

Våben i byen Novokuznetsk præsenteres i form af et skjold, som er opdelt i to vandret linje. Den øverste halvdel er våbenskjold Tomsk, hvor ved ren grønne felt i højre side af en sne-hvid hest kører.

I bunden af våbenskjoldet viser en smedje på en guld baggrund, og alle tilhører hendes værktøjer. Det er en hyldest til studier af indfødte indbyggere i befolkningen i Kuznetsk regionen.

En hest, der er vist i den øvre del af våbenskjold, der anvendes til at blive kaldt "Kuznetsk". Denne race anses for meget hårdfør, flittig. Desuden er det er kendt for sin evne til selvstændigt at udtrække selv fra under den dybe sne til mad.

flag Novokuznetsk

flag af byen er en stor rektangulær lærred er opdelt horisontalt i midten af en bred sort stribe. Den resulterende øverste felt malet hvide, og bunden - i det grønne.

I midten af dugen er billedet af emblem Novokuznetsk.

Alle farver, der anvendes i flaget, bære deres betydning. Grøn og hvid baggrund - en kamp de farver, der anvendes i flag Sibirien. Desuden er den hvide farve forbundet med jomfruelighed og uskyld, og grøn - med håb og overflod.

Den sorte bjælke dividere flag karakteriserer kul sømme er placeret i Kemerovo region.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.