Af teknologiMobiltelefoner

Som fra telefonen til computeren for at smide billeder: tips og tricks

Udviklingen af informationsteknologi har markant ændret livet for moderne mennesker. Tidligere fotografierne blev gjort i lang tid, på et specielt papir. I stedet for sådanne billeder kommer til elektronisk form. Det giver dig mulighed for at gemme billeder på en bred vifte af computer medier, kan du udskrive bestemte billeder hvis det er nødvendigt. Det er meget belejligt. Det vigtigste masse af billeder øjeblikket er gemt på din pc eller laptop. Herefter vil du lære at kaste telefonen til computeren billederne. Hvad om processen alle bør vide en person? Hvilke teknikker vil hjælpe med at bringe ideer til livet?

Midler til at skabe foto

Det er vigtigt at bemærke, at udviklingen af moderne teknologi gør det muligt at tage billeder ved hjælp af en række forskellige enheder. Med dem, kan du til enhver tid at overføre billeder til en computer. Proceduren er generelt den samme for alle enheder.

Tag billeder, kan du:

 • telefon;
 • med hjælp af tabletten;
 • ved foto eller video;
 • via webcam.

Som allerede nævnt, at processen med at overføre billeder til en PC er ens i alle tilfælde. For at klare denne opgave er i stand til at selv en novice bruger.

Smitteveje

Som fra telefonen til computeren for at smide billeder? Der er et par scenarier. Brugeren kan vælge den relevante metode til at løse hans problem.

Til dato, overførslen af billederne fra mobile enheder er tilgængelige:

 • ved hjælp af en kabelforbindelse (i praksis den mest almindeligt anvendte);
 • trådløst.

I det første tilfælde foreslås det at bruge enheden, hvor der er billeder som et flash-kort. Ikke noget særligt eller uforståeligt! Næste vil blive beskrevet mere detaljeret for hver metode.

Hvad du har brug for

Som fra telefonen til computeren for at smide billeder? Tidligere skal brugeren vælge den type synkronisering enheder. Dette vil bestemme den nødvendige for realiseringen af ideer beholdning.

For en kabelforbindelse bliver nødt til at tage:

 • mobilenheden;
 • kabel med et USB-stik (normalt følger med enheden).

Trådløs forbindelse bruges primært på smartphones eller tablets. Det kræver følgende punkter:

 • gadget, som har billeder af trådløse-aktiveret;
 • program på din pc til at synkronisere gennem Bluetooth-enheder;
 • særlige Bluetooth--adapter (normalt ikke nødvendig for bærbar computer).

Dernæst vil du lære mere om de enkelte mulighed for at løse dette problem.

Kablet forbindelse

Sådan smide billeder på pc? Hvis du bruger en kabelforbindelse, kan du bringe ideer til livet på enhver gadget. Under sådanne omstændigheder er indretningen anvendes som et flytbart medie.

For at overføre billeder fra din mobiltelefon eller kamera til din pc, skal du:

 1. Tænd for computeren og gadget. Vent et fuld belastning af begge enheder.
 2. Sæt den ene ende af USB-kablet til en mobil enhed, den anden - til pc'en.
 3. Vent lidt længere. Især hvis det er den første forbindelse. Operativsystemet genkender den tilsluttede enhed.
 4. Gå til "Denne Computer". Der, i de "andre" eller "Enheder til flytbare medier" vil være et nyt ikon med navnet på den gadget på hvilke fotos er gemt.
 5. Dobbeltklik på det af billederne. Hvordan til at smide et foto fra kameraet til computeren? Eller, for eksempel, med mobil? Det bliver nødt til at finde den mappe, hvor du har lavet billederne gemmes. På tablets og smartphones ofte ønskede afsnit placeret i Billeder / kamera.
 6. Åbn en mappe, hvor billederne er gemt. Fremhæv de nødvendige dokumenter og trække dem ind i opbevaringsstedet på pc'en. Det tilrådes at skabe til dette formål en separat mappe.

Det er alt. Nu er det klart, da billederne fra kameraet til computeren for at kaste. Du kan bruge en anden teknik. Det fremskynder processen og import på en pc alle billeder på en gang.

Til dette er det nødvendigt:

 1. Tilslut din telefon, kamera, kamera eller tablet til din computer ved hjælp af ledninger.
 2. Gå til "Denne Computer".
 3. Højreklik på den tilsluttede enhed. Vælg menupunktet "Importer billeder og video".
 4. Hvis det er nødvendigt i en særlig boks på skærmen for at angive et mærke, der er tildelt alle de overførte dokumenter.

Filerne gemmes i Windows til rodmappen "Video" og "Billeder". De er placeret i "Library".

uden ledninger

Som fra telefonen til computeren for at smide billeder via Bluetooth? En sådan metode er ikke særlig populær, men det er nødvendigt at vide om. Processen er følgende algoritme:

 1. Tilslut en Bluetooth-modtager til en computer. På bærbare computere slå den tilsvarende funktion er nok.
 2. At etablere et særligt program driver til den tilsluttede enhed.
 3. Aktiver Bluetooth på din telefon eller tablet.
 4. Åben programmet "bluetooth" på computeren og finde listen over tilgængelige enheder, gadget.
 5. "Synkroniser" Vælg i funktionsmenuen. Sommetider denne etiket kan have en anden form, men dens betydning ændrer sig ikke.
 6. Se enheden til en pc. For at gøre dette, skal du dobbeltklikke på i "Denne computer" på de tilsluttede enheder. Nogle programmer til at arbejde med "Bluetooth" giver dig mulighed for straks gå til indholdet af gadget.
 7. Find billeder, du har brug for at gemme.
 8. Vælg de ønskede dokumenter. Træk og slip dem i feltet på pc'en.

Fra nu af, er det klart både fra telefonen til computeren for at smide billeder i en given sag. Det er meget nemmere end du tror! På samme måde kan du bruge Wi-Fi-teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.