Af teknologiMobiltelefoner

Nokia 8600 Luna: anmeldelse, specifikationer, ejer anmeldelser

Nokia 8600 er en af de mest populære modeller på markedet for dyre mobiltelefoner, samtidig var enheden temmelig dyr, men samtidig tilbydes en lang række funktioner og attraktivt design. I sit segment var der ingen alternative muligheder for denne model, og endda eventuelle tekniske problemer som kort tid med en afgift eller mangel på funktionalitet stoppede ikke kunder. Denne enhed efter frigivelsen blev så udbredt, at den generelle forventning fra den næste model fra denne fabrikant blev til en slags sport.

Det er værd at bemærke straks, at Nokia 8600 i sig selv ikke adskiller sig med nogen enestående funktioner, og den blev købt mere for yderligere at understrege ejerens status. I den henseende ændrede mange mennesker efter udgivelsen af den næste model hurtigt nok deres enheder til nye, der endnu mere tydeligt kunne understrege deres status.

Nokia 8600 Premium

Det ser ud til at der ikke er noget overraskende i, at Nokia 8600 går ind i kategorien Live Premium, fordi det er det, de fleste købere af sådanne enheder har ventet på. Det er dog værd at bemærke, at i dette tilfælde ikke alt er så enkelt og indlysende. Det er især værd at nævne, at f.eks. Nokia 8600 Luna har en stor pris for 250 euro sammenlignet med SE modifikationsenheden. Og alt dette på trods af at den nye enhed overstiger sin forgænger væsentligt i forhold til funktionalitet, såvel som dimensioner og andre vigtige punkter for forbrugerne.

Årsagen til en sådan lille værditilvækst er, at en sådan beslutning om status er noget lavere, det vil sige, at modellen ikke repræsenterer en flagskibsversion. Nokia 8600 Luna er bare en ekstra løsning, og for at tiltrække folk til at købe denne telefon, ville det være umuligt at øge prisen endnu mere, da de i fremtiden måske måske allerede havde købt nye opdaterede variationer.

navn

Navnet på denne enhed repræsenterer ikke produktets kodenavn, som mange tænkte på dette længe før enheden dukkede op på markederne, er dette en standard tilføjelse. Selskabet besluttede at bruge de rigtige navne i sine produkter med separate navne, der blev brugt til nogle symbolske modeller, mens navnet på dette segment anvendes til serien af kategorier eller enheder.

design

Det største problem, som Nokia 8800 konfronteret med, var, at det ikke kunne fungere meget, og det skyldtes brugen af metalhætten, fordi det var nødvendigt at fordele betydelige energikostnader ved normal signaloverførsel. Samtidig har udviklerne ikke haft mulighed for at kæmpe for nogle forbedringer i deres arbejde uden at ændre de anvendte materialer, og som følge heraf blev Nokia 8600 Luna frigivet i glasset. Nederste del af skyderen er lavet af specialiseret hærdet glas, selv om det føles som et standard rustfrit stål. Men det kan måske kun ved første øjekast, for så snart Nokia 8600 (original) ringede, ser du straks et flimrende tastatur under dette låg.

Hvor pålidelig er glasset?

Kontroller styrken af glasset, selvfølgelig vil det næppe være nogen, der beslutter, for i dette tilfælde er det nødvendigt at opnå et resultat, men tilbagemeldinger fra de fleste brugere tyder på, at i tilfælde af et fald opfører enheden helt perfekt og uden funktionsfejl arbejde. Det skal bemærkes, at inden udgivelsen af denne model var glasset i sagen udelukkende brugt af Motorola, men den væsentligste forskel i dette tilfælde er, at Motorola-produkter bruger standardformularen af glas, som bruges til at dække den ydre skærm og udføre frontindsatsen, mens Som her repræsenterer den en separat del af designet, der kan flyttes om nødvendigt.

boliger

Nokia 8600 Luna (original) er udstyret med en special rustfrit stål, men det blev besluttet at bruge en mat belægning, der ikke direkte angiver brugen af metal i dette design. I produktionsprocessen blev der specialiseret sprøjtning, hvilket gjorde overfladen lidt groft, og det er en klar forskel på den allerede populære soft touch coating. Grunden til udseendet af denne forstøvning er sandsynligvis ønsket om at gøre kroppen ekstremt umærkelig, og på bagsiden af Nokia 8600-kroppen næsten udelukket fingeraftryk. På samme tid er der et sådant problem på frontpanelet, derfor er det med jævne mellemrum nødvendigt at bruge en særlig klud til at tørre skærmen.

analoger

I sin tid var denne tekstur af sagen helt unik, og det er kun muligt at skelne kun Mobiado Luminoso, hvor en pulverbelægning anvendes til kropsbelægningen. I princippet er denne model og Nokia 8600-telefonerne ens, fordi de er baseret på 6233-modellen og på samme tid ikke adskiller sig i antallet af tilgængelige funktioner.

registrering

Elementerne i 8600 har næsten ingen måde at finde fejl, men glitteret af metalgitteret, der er installeret på stereohøjttalerne og den forkromede volumenkontrolnøgle giver enheden en speciel gnist. I deres svar nævner folk ofte den højeste kvalitet af Nokia 8600, hvis pris fuldt ud svarer til det interne og eksterne indhold (fra 7500 rubler). På grund af den fuldstændige mangel på revner, bliver telefonen i en slags monolitisk bar.

Enheden blev udelukkende fremstillet med sølvfarven, da brugen af glas i høj grad sandsynligvis ikke tillod designere at anvende andre farveopløsninger. For eksempel er det værd at se på designet af Motorola KRZR, som blev opnået ved brug af nøjagtig det samme glas.

Bekræft brugen af rustfrit stål i kroppen kan kun ske efter fjernelse af tag på batterirummet. Låsen er placeret på venstre side af siden og fjernes efter tryk. I princippet kan denne procedure let udføres, selvom enheden er lukket, men du kan kun lukke den senere i telefonens åbne tilstand.

Dimensioner

Telefonens dimensioner og dens vægt er nøjagtigt ens (med en forskel på et par gram og millimeter) som i 8800-modellen og indeholder følgende værdier:

  • Dimensioner - 107h45h15.9 mm.
  • Vægt - 140 gram.

Nokia 8600 kan skelnes fra 8800 på en større skærm, hvilket ikke påvirker tastaturets bekvemmelighed og fysiske dimensioner.

Separat opmærksomhed fortjener en forholdsvis bekvem og pålidelig åbningsmekanisme, da halvdelene glider uden vanskeligheder, og om nødvendigt fungerer den automatiske fødermekanisme. I modsætning til samme 8800 producerer Nokia 8600 Luna, hvis pris kun er lidt højere end prisen på denne enhed, ikke noget metallisk gnashing, når det åbnes, og i princippet er lyden af åbningen så rolig og stille som muligt.

batteri

Enheden har en lithium-polymer batterimodel BP-5M, hvis kapacitet er 900 mAh. Ifølge producenten kan telefonen fungere i 10 dage i standbytilstand, og også op til 3,6 timer med intensiv kommunikation. Omkring de samme egenskaber blev vist for 8800 SE, men i praksis viste det sig, at enheden ikke fungerede mere end en dag. Selvfølgelig blev der brugt et andet batteri, hvis kapacitet var 700 mAh.

Den øgede batterikapacitet samt brugen af andre boligmaterialer får lov til at øge lidt den samlede driftstid. Telefonen arbejder ca. 10% længere end 8800 SE. Hvis vi taler om, at når du skifter til SE-modifikationen, er tiden også steget med 10%, du får en meget interessant stigning.

udstilling

Skærmen i denne model bruges af QVGA og har en opløsning på 240x320. Skærmen kan vise 16 millioner farver, mens billedet er ganske saftigt og lyse farver. Det er værd at bemærke, at fabrikanten ikke leverede nogen funktioner, der gør det muligt at ændre indstillingerne på skærmens baggrundsbelysning, da menuen simpelthen ikke har sådanne funktioner. Med andre ord er der altid en ensartet belysning af skærmen, hvilket sikrer et økonomisk energiforbrug. Brugeren får mulighed for at bruge pauseskærmen i standbytilstand eller helt helt slukke for baggrundslyset, hvorefter displayet kan ses under rumbelysning i en vis vinkel. Det er muligt at slukke skærmen helt, hvilket gør den sort og udelukker visning af enhver information. Skærmen har et spejllag, der giver god opførsel i solen, det vil sige, at tekst og menupunkter nemt kan læses.

Mange siger, at skærmen er lavet ved hjælp af OLED-teknologi, men i virkeligheden er det helt urimelige udsagn, der stammer fra journalister fra det britiske mediefirma TZ.

kamera

Kameraet i denne enhed er 2 megapixel, hvilket endda ifølge standarderne på den tid ikke er så meget, men det er nok til at skyde med mere eller mindre anstændig kvalitet. I denne model besluttede vi ikke at bruge satsen for nogen specielle fotografiske evner, så kameraet blev valgfrit. I den henseende blev det besluttet ikke at bruge de dyreste kameramoduler, så den overordnede kvalitet efterlader meget at ønske. Der er en lukkerfunktion under optagelse samt muligheden for at bruge en digital zoom med en otte gange zoom, men brugen er praktisk talt meningsløs.

Denne enhed gør det muligt at optage video i 3GP-format med en opløsning på 174x144 eller 128x96. Optagekvaliteten kan også variere i henhold til tre hovedkarakteristika. Hvis det er nødvendigt, kan du indstille grænser for den samlede varighed af optagelsen, men i mangel af en begrænsning vil den blive opretholdt, indtil den tilgængelige hukommelse er opbrugt på telefonen.

Telefonen kan således kaldes en forholdsvis god mulighed, selv blandt moderne enheder, selv om den mangler et tilstrækkeligt stort antal funktioner. Dens eneste fordele i øjeblikket er pris, samt design og pålidelighed, som altid har været kendetegnende for Nokia-telefoner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.