Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger zucchini i multivarka "Redmond": de bedste opskrifter

Moderne husmor kan kun misunde. Den overflod af alle former for husholdningsapparater i køkkenet forenkler deres liv og reducerer den tid til madlavning. Hvad du vil være enig, i vores virkelighed er af væsentlig betydning. Vi vil ikke gælde for alle enheder, fordi de er mange, men lad os tale om tilberedning af mad i multivarka.

Om multivarka

Dette mirakel-komfur fast bosatte sig i vores køkkener, og dermed spørgsmålet om forberedelse er det nu yderst aktuel. Det kan være stegt, svæve, lave mad, bage. Generelt at forberede næsten enhver fad. Og, kan ikke mindst på næsten identiske produkter gøre meget forskellige retter, nogle gange næsten mesterværker af kulinariske kunst. Det var faktisk denne forudsætning vil vi bevise at fortælle i detaljer, hvordan man forbereder denne enkle grøntsager som squash, "Redmond" i multivarka. Dette mærke tog vi som et eksempel, fordi det er meget populært blandt husmødre. Instrumentet er forsynet med det mærke næsten alle andre retter i landet, og derfor vil opskrifterne til dette mirakel-komfur give det. Det er imidlertid indikerer ikke, at du ikke vil være i stand til at bringe dem til live på de andre modeller. Selv den mest budget Multivarki enhver producent udstyret til daglig brug sæt af funktioner, og derfor er ligegyldigt, hvad "navn" er maskinens. For at forberede denne grøntsag dem på nogen måde vil være tilstrækkeligt. Så vi starter. Så, hvordan man kokken zucchini i multivarka "Redmond" (eller en anden enhed af brandet)? Meget enkel og varieret! Hvad du er nu, i virkeligheden, gør.

Generelle principper

Før vi begynder at tale om, hvordan man tilbereder zucchini i multivarka "Redmond", er at sige følgende. Formuleringen af denne vegetabilske retter flere end de rige. I det store og prøve alle måder næsten umulige. Men vi skal huske på én ting: squash kan stuvet, stegt, bagt, fyldte, gøre dem så en fuld solide frokostretter og desserter har fantastiske smag. Hertil kommer, at sammensætningen af ingredienser, er det muligt at erstatte efter eget skøn, fjerne nogle komponenter og tilføje andre. Generelt er det tilladt at drømme. Og for at gøre det lettere at gøre dette, kan vi tage udgangspunkt foreslået af os, så at sige, de instruktioner om, hvordan man kokken zucchini i multivarka "Redmond." Opskrifter, som du kan se i denne anmeldelse, kan det være en fremragende base for at skabe dine egne kreative retter. Nå, på denne teori, nok gå direkte til praksis. Og vi starter med de mest populære og inderligt elsket af mange retter - æg.

squash kaviar

Denne "oversøisk" kan være en delikatesse, selvfølgelig, findes i butikken. Men i dag har det været langt fra smagen, hvortil fans er vant til. Men situationen vil bidrage til at rette den indenlandske kaviar af zucchini. I multivarka "Redmond" (såvel som i andre model) kan tilberedes produkt bare at have "den mest smag." Hvordan? Hvem vil fortælle.

Madlavning

Tag et stykke af de bulgarske peber, gulerødder og løg. Store størrelser. Det første indsnit i terninger, gnide andet, tredje grind vilkårligt. I en skål, hæld et par skefulde af vegetabilsk olie, grøntsager kast, sætte "Hot" mode og proces omkring ti minutter. I løbet af denne tid, vi rydde pund unge zucchini, skære kødet i tern. Vi sender dem til de grøntsager, salt, peber, steges i yderligere ti minutter i den samme tilstand. Efter dette, hæld et glas tomatjuice, røre, koge i fyrre minutter i "Bagning" mode. Næste to muligheder. Skålen kan serveres i den form, som det skete. Vil i sidste ende celle. Vil du have "den samme smag" - male det videre i en blender.

Og nu forsøge at lægge ud zucchini i multivarka "Redmond."

Enkel, hurtig, velsmagende ...

Selv de enkleste retter af zucchini i multivarka "Redmond" vise sig meget velsmagende. Elementær sæt af flere produkter, som omfatter squash, kan du hurtigt tilberede en stor hjertelig fad. For eksempel, hvis du har resterne af creme fraiche, squash, løg og et par multivarka, kan du være sikker: ingen frokost eller middag, vil du ikke blive. For at slukke zucchini i multivarka "Redmond"? Brainer. Skær flere melenko lukovok og steg dem i ti minutter i vegetabilsk olie. Mode - "Bagning". I løbet af denne tid, rense zucchini (det er nok til at være 0,5 kg), skær dem i tynde skiver, omhyggeligt rulle i mel og føje til løgene. Steg i den samme tilstand som den samme mængde tid. Tilsæt derefter salt, peber, hæld en kop creme fraiche (i mangel heraf, kan tage den samme mængde creme) og blandes. Alt. Multivarku dækning, udsætte "Quenching" og vent i en halv time. Som vi allerede har nævnt, når forberedt zucchini i multivarka "Redmond" opskrifter kan ændres. Som et eksempel, i dette tilfælde. Hvis du tilføjer sammen med zucchini og svampe har i sidste ende få en helt anden måltid. Men eksperimentere med urter, kan du dramatisk ændre smagen.

Men vi går videre - prøv at lave mad grøntsag gryderet med zucchini i multivarka "Redmond."

ragout

Hvis det er muligt, at sæsonen er nødvendig for at forsøge at forberede så mange retter af friske grøntsager. En fremragende udførelsesform anses ragout. Denne skål kan være en separat skål og fremragende garniture til kød eller produkter derfra. Med hensyn til ragout af squash, her ting og gøre ting vidunderlige. De kombinerer perfekt med næsten alle grøntsager. Så baseret på vores foreslåede opskrift gryderet af zucchini i multivarka "Redmond", du kan eksperimentere baseret på det, hvordan du ønsker, ændre det afhængig af tilstedeværelsen eller fraværet af bestemte produkter. Vi tilbyder dig den nemmeste løsning. Men for at udarbejde en sådan gryderet bør udstyre meget unge zucchini, gulerødder, løg, kartofler, tomater, tomat (kræver to ting hver vegetabilske) og runner grønne bønner (nok til to hundrede gram), et par skeer spiseskefulde fedt creme fraiche, flere tænder chesnochkom og foretrukne urter. Grøntsager alle nødt til omhyggeligt at vaske og skære: terninger - kartofler og zucchini skiver - gulerod ringe - løg. Tomater shred vilkårligt. Derefter hældes i en kop vores mirakel-komfur madolie, steger (mode - "Bagning" eller "Hot" tid - 5-7 minutter) melenko sløjfe med hakket hvidløg, tilsæt derefter alle de andre komponenter, peber, salt, hæld i fortyndet kogt vand kop creme fraiche, rør omhyggeligt, tæt multivarku, eksponere regimet "Slukning", og halvdelen er engageret i deres egne anliggender. Efter signal forsøge fad. Hvis det er nødvendigt, kan tilberedningstiden øges i yderligere ti minutter.

Af den måde, fadet bliver næsten kost. Billedet kan ødelægge tilstedeværelsen af en vis mængde af vegetabilsk olie. Nå, kan denne ulempe elimineres og kog zucchini i multivarka "Redmond" for et par.

steam zucchini

Som regel næsten alle multivarka tilbyde særlige grill til madlavning på et par af retter. Det er i denne enhed, og brug i dette tilfælde. Subtilize især vil ikke. Tag et minimum af ingredienser. Det betyder ikke, i øvrigt, at vores parabol vil smage godt. Så hældes i en skål et par kopper noget vand. Indstil grillen. Zucchini og skæres i forholdsvis klare de buttede kredse, sat i containeren og smag til med salt (bare lidt). Så nedbryde roundels på grillen, drys med hakket hvidløg melenko og dækker hver tomat udsnit. Drys med revet ost. Madlavning tyve minutter. Vælg den rigtige funktion - "Dampning".

Endvidere vil vi forberede de fyldte zucchini i multivarka "Redmond."

"Både" med kød

Denne skål kan allerede være i sig selv en fuld frokost eller middag. Faktisk i sin sammensætning har hakkekød. Med hensyn til den type af sidstnævnte, er det muligt at tage nogen. Posytnee ønsker - vælg svinekød eller oksekød. Spis en kost - stop for kylling. Til fremstilling er det ønskeligt at tage meget små zucchini. Fjern sværen, skåret på langs, trække kødet. En lille snit fra bunden. Som et resultat, får vi noget, som faktisk ligner en båd. Fyld mix med strimlet papirmasse, tilføje et hundrede gram allerede kogt ris, peber, smag til med salt. Så gør udfyldningen af tomatpuré (det vil være nok halv-liters krukke), et par spiseskefulde mayonnaise eller creme fraiche og vandglas. Pænt lagde vores båd i en skål, hæld forberedt sauce, indstillet på enheden "Bagning" mode og klar til fyrre til halvtreds minutter. For produkter med hakket kylling nok til tredive minutter og. Ved slutningen af denne periode åbne låget, båden faldt i søvn med revet ost og kog i yderligere ti minutter. Af den måde, fadet viser sig ikke kun lækre og hjertelig, men også unikke og smukke. Så disse "bådene" kan ikke være nogen tvivl sat på et festligt bord. Gæsterne vil helt sikkert sætte pris på det.

vegetar indstilling

Hvis du af en eller anden grund ikke spiser kød, godt, kan udstoppede zucchini være uden. For eksempel tager til fyldning af samme figur ved at tilføje ristede løg og gulerødder. Desuden, hvis du vil have absolut kosten retter, fylde og kan ikke lave mad. Kun i dette tilfælde lå på bunden Multivarki folie. Derefter placere det på båden og kog i en halv time i en batch-tilstand. Efter dette, hæld et glas tomatjuice og slå multivarku i yderligere ti minutter.

æbleskiver

Hvor ellers kan du tilberede zucchini i multivarka "Redmond"? Du behøver ikke tro det, men du kan lave pandekager elementære. Skræl et par zucchini, rist dem på et groft terochke. Overskydende væske vil helt sikkert presse. Melenko hugge et løg, tilføje det til squash, så hammer i vægt to æg. Tilsæt to spiseskefulde mel, salt, peber og urter, hvis du vil, kan du klippe og hæld hende. Efter dette, en masse røre. Hvis det ikke er for tyk, tilsættes mere mel. Eller en skefuld stivelse. Multivarku varme, hæld i olie og derefter steg pandekager med dækslet åbent, som på en pande, så glem ikke at tænde for produktet. tilberedningstid per portion - omkring ti minutter, ikke mere. Mode - "Bagning" eller "Hot".

koge suppe

Alligevel en fantastisk enhed - multivarka. Dampet, stegt, stuvet ... Og nu her er den suppe at koge. Og uden større besvær. Gemte én squash, løg dome, gulerødder, tre knolde af kartofler, et hundrede gram svampe, der allerede kogt kyllingebryst og en spiseskefuld tomatpuré. Alle grøntsager skæres i strimler, andet end løg. Det blev knust vilkårligt. Hældes i en skål to liter vand, hæld den forberedte grøntsager + at skære svampe i tynde blodplader. Tilsæt pasta, salt, peber, rør. Madlavning for omkring en time. Mode er valgt, selvfølgelig, "Soup". Da vi allerede har bryst afkog, tilføje det - finthakket, og sammen med greens - i en skål med ti minutter før afslutningen af tilberedningen.

Og endelig, fortælle dig, hvordan du forbereder en gryderet af zucchini i multivarka "Redmond."

Hvordan man laver en gryderet

Denne parabol er kogt lige nok. Forbered en masse tid vil ikke tage, og specielle ingredienser er ikke påkrævet. Nok til at have et par courgetter on-ounce stykke af fløde og hård ost, fire æg og tre store løg. I en skål Multivarki nødt til at hælde et par spiseskefulde vegetabilsk olie, derefter steges i det de hakkede løg ringe. Tilstand afsløre "Bagning" koge i cirka ti minutter, ikke mere. Så er dette løg pude lag spredning hakket skiver og flåede courgetter. Vi sprede det på skiver af smelteost, drys med revet hårde oste og melenko hakkede greens. Så igen lagt lag zucchini. Og så tre eller fire gange. Expose "Quenching" mode og klar til tredive minutter. Derefter åbner multivarku gryde og hæld en blanding af pisket æg, tomatpuré og krydderier. Hvis det ønskes, kan det være lidt salt, men se ikke overdrive det, som både ost og pasta er i sig selv rig på denne ingrediens. Kog i 10 minutter i en batch-mode.

Dette er den grundlæggende opskrift. Om ønsket kan man tilsætte andre lag af grøntsager, svampe, hakket kød. Og få, selvfølgelig, en ny skål og en anderledes smag og smag.

konklusion

Producenter mirakel brændeovne altid tillægger deres produkter og særlige receptpligtig hæfter med anbefalinger. Mest sandsynligt, vil du finde dem og information om, hvordan man kokken zucchini i multivarka. Opskrifter med foto ( "Redmond" altid tilbyder sine kunder disse pjecer) til rådighed i disse brochurer kan kombineres med den af os og tilpasse deres model Multivarki. Og komme med deres egne måder at madlavning courgetter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.