Mad og drikkevarerSalater

Salat med agurk og pølse: opskrifter med salt og friske agurker

Salat med agurk og pølse - er den nemmeste måde til hurtigt at lave en velsmagende og tilfredsstillende måltid ad gangen. Det gode ved denne ret er, at nogen af dets ingredienser er næsten altid at finde i køleskabet.

Slags "Olivier"

Hvis nogen ejer til at tilbyde at udarbejde en salat med agurk og pølse, så den første ting, hun vil synes, det er - "Olivier". Dog vil det ikke være meget original, men kun hans lignelse. Det faktum, at det kræver lignende ingredienser til disse retter. I tilfælde af analog brug følgende produkter: 100 g kogte pølser 1 gulerod, 2 æg, salt, ½ agurk, smelteost 1 (100 g), sort peber, grønne løg halv stråle og mayonnaise.

Forbered denne salat er simpel:

 1. Først, æg og gulerødder nødt til at koge og derefter afkøles i koldt vand og renses.
 2. Ost gnide på et groft rivejern.
 3. De resterende bestanddele er skåret i tern af medium størrelse.
 4. Grønne løg fint smuldre.
 5. Tilberedte ingredienser foldet i en ren beholder og blandes med mayonnaise. Efter dette vil kun flytte alle i en salatskål.

For fed-batch kan anvendes kogeplader. Først, de har brug for at blive sat i midten af pladerne, salat ting, og derefter forsigtigt fjerne det. Pynt fadet kan hakkes greens eller regnede snittede grøntsager.

vitamin salat

Salat med agurk og pølse kan gøres endnu mere nærende ved at tilføje til listen over ingredienser af kinakål. Eksperter siger, at det indeholder en enorm mængde af caroten, ascorbinsyre og andre vitaminer. Denne ret er godt forberedt i foråret, når kroppen har brug for særlig støtte. At arbejde behov: 300 g kinakål, løg halv, en agurk, en knivspids salt, 100 g cervelat og damp spiseskefulde mayonnaise.

Forberedelse af en salat i minutter:

 1. Det første skridt er at makulere kål.
 2. Agurk og pølse skåret i strimler.
 3. Løg smuldre semirings.
 4. Produkterne er foldet i en skål, lidt salt, tilsæt mayonnaise og bland grundigt.

Denne salat er ikke nødvendigt at forberede sig på forhånd. Det skal gøres med det samme og genfyldes før servering. Ellers over tid, vil kål og agurker under indflydelse af salt lad saften, og det resulterende parabol vil miste sin oprindelige stykket.

Salat "Venedig"

Nogle gange i en cafe koge meget interessant salat med agurk og pølse med den romantiske navn "Venedig". Denne ret er perfekt til det tilfælde, hvor huset skal stige ned uventede gæster. For at koge det skal du bruge følgende sæt af komponenter: 1 agurk, 200 gram røget pølse, ost og koreanske gulerødder, 1 dåse dåse majs og lidt mayonnaise.

Denne salat er meget hurtigt:

 1. Pølse og agurk skal omhyggeligt skåret i tynde strimler.
 2. Ost hugge på et groft rivejern.
 3. Komponenter kombinere og smag til med mayonnaise.

Det særlige ved denne parabol ligger i det faktum, at ingen krydderier (selv salt) ikke bruges til dens fremstilling. Gulerødder og pølse oprindeligt har en temmelig velsmagende smag og kræver ikke kosttilskud. Salat viser sig meget saftigt og flavorful. Og dem, der er kontraindiceret krydret mad kan erstatte de koreanske gulerødder med friske grøntsager, male det på en særlig eller almindelig groft rivejern.

Med tilføjelsen af ris

Til den færdige skål var mere blid og blød, kan salat opskrift med pølse og agurk suppleres med kogt ris. Desuden vil blandingen være mere plast. Dette vil give ikke blot at tjene fadet er generelt en salatskål, men også i overført betydning at sprede det på a la carte retter. Til denne udførelsesform skal bruge følgende produkter: et glas kogt ris, tomat 2, 4 æg, salt, 200 g røget pølse, 2 agurk lille bevoksning, creme fraiche og mayonnaise.

Tilberedningen er lidt forskellig fra den tidligere opskrift:

 1. Først skal du grundigt vaske alle grøntsager.
 2. Clear fra æggeskallen og fjern skindet fra pølsen.
 3. I en skål sætte den forkogte ris.
 4. Pølse og friske agurker skåret i strimler.
 5. Æg smuldre frit.
 6. Hak tomater i tern.
 7. Tilberedte ingredienser føje til ris og let salt det.
 8. Fyld alle mix mayonnaise og creme fraiche i lige store dele.

Salat viser sig delikat, duftende og meget lækker.

vinter-version

Med den begyndende kolde vejr til at forberede friske grøntsager salater det bliver sværere og sværere. Derfor, i vinteren kan du gøre en god salat med pølser og pickles. For det skal bruge følgende suite af produkter: 300 gram ph.d. pølse, 2 løg, en lille grøn, sort peber, 70 gram af vegetabilsk olie, sennep, eddike, sukker og 2 syltede agurker.

For at forberede denne salat, skal du:

 1. Løg tilfældigt smuldre, og derefter hælde kogende vand for at fjerne bitterhed fra det.
 2. Pølse skåret i tern eller terninger (som du har lyst).
 3. Med agurker skåret skræl, og hak resterende kødet i strimler.
 4. Tilberedte ingredienser til at flytte ind i en dyb skål.
 5. Tilføj de resterende ingredienser og bland godt alle.

Dish sende i køleskabet i en time. Denne gang vil være nok, at det godt kunne insisterede. Klar salat kan serveres til bordet, dekorere det med hakkede krydderurter. Og næste godt at sætte et par cirkler af friske tomater.

Den usædvanlige kombination af

Den mest enkle parabol kan gøres interessant og originalt, hvis du tilføjer er ikke helt de sædvanlige komponenter til det. Så den sædvanlige salat med pølse og agurk bliver en sand arbejde af kulinariske kunst, hvis man kombinerer det, for eksempel, aromatisk ost og kiks. Til fremstilling af en sådan blanding skal have tilgængelige følgende produkter: 3 frisk agurk, 150 g ost solid, 2 pakker klar kiks ( "Kompashki" eller "Kirieshki") 3 tomat 250 g kogte pølser (eller skinke) og 100 g mayonnaise.

er overraskende let at foretage denne salat:

 1. Vask grøntsager.
 2. Alle ingredienser (undtagen kiks), skåret i tern på samme størrelse.
 3. Tilberedte fødevarer opsamlet i en beholder.
 4. Dryp dem med mayonnaise og bland godt.

Den oprindelige salat vil smage endnu bedre, hvis at tilføje til det i det mindste en anden 1 fed hvidløg. For at gøre dette, skal det være melenko smuldre eller bare passere gennem pressen. Saftig og sprød, denne salat er en perfekt mulighed for frokost snacks.

kartoffelsalat

Hvis køleskabet pludselig fandt en krukke med syltede agurker, er det ikke nødvendigt at bruge dem som en snack med vodka. Dette produkt kan findes andre anvendelser. For eksempel lave en salat med pølser og pickles. Opskrift på denne parabol kan du tænke på dine egne, eller bruge en eksisterende mulighed. Forbindinger kræver 2 store kartofler 1 løg (rød), dild stråle 100 gram røgede pølser, pickles 2, 17 g vegetabilsk olie og sennep teske bønner.

Fremgangsmåder til fremstilling af retter:

 1. Kartofler skal først koge i en ensartet, og hæld den derefter med koldt vand. Så vil produktet blive bedre rengjort.
 2. Løg smuldre semirings.
 3. Finthakket dild.
 4. Pølse, kartofler og agurker skåret i tynde strimler.
 5. Ingredienserne er sat sammen.
 6. Drys dem med dild, sennep smag, tilsæt smør og bland godt.

Klar salat er det nødvendigt at smage og tilsæt lidt salt, hvis det er nødvendigt.

fest appetitvækkende

Servering et festligt bord i de seneste år, mange elskerinder normalt forberede en salat med pølse og friske agurker. Denne kombination af produkter har længe været for vane. Det er lidt ligesom den velkendte "Olivier". Men det er nødvendigt at udskifte i det et par ingredienser, hvordan er det et helt nyt originalt fad. Som et eksempel betragtes den funktion, som kræves: 50 gram kogte pølser, 100 gram dåse majs og friske agurker, 150 gram kogte gulerødder, grønne og svagt par spiseskefulde mayonnaise.

For at forberede denne salat skal være:

 1. De vigtigste komponenter (gulerødder, agurker og pølse) pænt skåret i tern.
 2. Majs, dræn og tør, så stort set ingen fugt tilbage på overfladen. Ellers vil fadet vise sig vandig og usmageligt.
 3. Ingredienserne kombinere sammen og smag til med mayonnaise. Som dekoration retter gøre god brug af æg og rød kaviar.

Om ønsket kan en salat udlægges i lag. Hertil kommer, hver af dem (undtagen den sidste) for at være fnug mayonnaise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.