Sport og FitnessBasketball

Steve Kerr - en fremragende spiller og en god træner

Steve Kerr - tidligere amerikansk basketballspiller. I øjeblikket er cheftræner, "Golden State". Fra 2007 til 2010 arbejdede han som "Phoenix Suns' general manager for klubben. Denne artikel er en kort biografi af den tidligere atlet.

barndom

Steve Kerr blev født i Beirut (Libanon) i 1965. Så usædvanligt for en amerikansk fødested skyldtes arbejdet i sin far, en videnskabsmand. Malcolm Kerr har specialiseret sig i Mellemøsten. Derfor er de fleste af hans barndom Steve afholdt i nogle arabiske lande. I Kairo Kerr studerede hun ved American College, og i Egypten - en af de californiske skoler. Der, den unge mand blev interesseret i basketball.

amatør karriere

Efter afslutningen af undersøgelsen Stiv Kerr er ikke interesserede personalekonsulenter - han hellere svagt humlet og anden hastighed. Fra 1983 til 1988 spillede han basketball for University of Arizona. I sommeren 1986 Steve var medtaget i den amerikanske amerikanske team, gik til mesterskabet FIBA (Spanien). Holdet bestod udelukkende af amatører. Det var den sidste mandlige voksen hold, der formåede at vinde guld. I løbet af disse konkurrencer sårede Kerr sit knæ og mistede hele sæsonen. Genvundet, atleten tilbage til holdet og næsten øjeblikkeligt vundet sympati fans af velrettet kast fra en afstand, samt lederegenskaber.

Overgangen til de professionelle

1988 - i år, da NBA kom Steve Kerr. Basketball blev hans hovederhverv. Første hold atlet var "Phoenix Suns". Men et år senere blev solgt til "Cleveland Cavaliers". Bag dem, Steve spillede 3 sæsoner og derefter underskrevet en kontrakt med "Chicago Bulls", den legendariske hold.

I sæsonen 93/94, 94/95 "tyre" formået at komme ind i playoffs, men så fik ikke. Årsagen var fraværet af Michael Jordan - den stærkeste spiller og leder. På grund af dette, kunne "Chicago Bulls" og ikke nå finalen.

sejr

Den følgende sæson 95/96 situation har ændret sig dramatisk. Jordan vendte tilbage og hjalp holdet vinde finalen. I 1997 "Chicago Bulls" igen vandt mesterskabet foreninger. Og der er en stor fordel, helten i denne artikel. På en af de sidste spil Steve Kerr fik fra Jordans pass og scorede det afgørende mål. I hele historien om franchisen, "Chicago Bulls" vandt for femte gang.

nye hold

I 1998 Kerr videresolgt til holdet, "San Antonio Spurs", hvor han forblev indtil sin pensionering. Kun sæson 01/02 atlet brugt i "Portland Trail Brothers." I 1999 lykkedes dette team for første gang i sin historie for at komme til NBA-finalerne. A "San Antonio Spurs" var i stand til at tage væk titlen af "New York Knicks". Efter denne sejr, Kerr var en af de 2 spillere, der formåede at vinde NBA-mesterskabet titel i træk 4 gange.

Ved slutningen af sin karriere har Steve været meget gode reserve spillere. Nogle gange er det involveret i det område, som Kerr succes gennemført tre-punkts skud. I 2003 umiddelbart efter afslutningen af NBA finalerne, han annoncerede sin pensionering.

efter NBA

Efter at have afsluttet en karriere, Kerr begyndte at kommentere de basketball spil. I øjeblikket Steve er en træner for holdet, "Golden State". Juni 17, 2015 at være i denne position, vandt han mesterskabet NBA titel. Coach "Golden State" Steve Kerr blev den 7. træner i NBA historie og den første siden 1982, som det lykkedes at gøre det i sin debut sæson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.