Sport og FitnessBasketball

Dzherri Uest, amerikansk basketballspiller: biografi, aktive fodboldliv

Dzherri Uest - en berømt basketballspiller fra Amerika. Jeg har tid til at besøge en halv snes gange i teamet al-NBA. Al den tid han spillede i teamet, "Los Angeles Lakers". Det var hende, der bragte Vesten enorme popularitet og succes. I dag er deres møde hun tilbringer i Staples Center. Han deltog i De Olympiske Lege, der blev afholdt i 1960, og tjente som en kaptajn med holdet vandt guldmedalje. Inkluderet i Basketball Hall of Fame. Anerkendt som en af de største basketballspillere i NBA historien. Tre år var som cheftræner, "Los Angeles Lakers".

biografi

Født Jerry Alan West 28 maj 1938. Fødested er Chelian by beliggende i West Virginia, USA. Dzherri Uest - basketballspiller, hvis mor var en husmor, og hans far arbejdede som elektriker på den lokale kulmine. Ganske ofte, blev drengen alene tilbage, da paven var på arbejde stort set hele dagen. Drengen tilbragte sin kaster i ringen hele fritid. Ofte på grund af hobbyer Jerry selv forpasset middag. Resultatet var pc'ens tykkelse. Om vinteren, at den kommende stjerne spille så længe som frosne fingre.

Studentereksamen

Han studerede på gymnasiet, Dzherri Uest i perioden 1952-1956. Det var i denne periode, at han kom ind i skolens hold i basketball. Men næsten hele første sæson forblev reservedele. Det virkede ikke på det at starte på hjemmesiden på grund af det faktum, at instruktøren troede, han var lille. Ændringer skete i næste sæson. Dzherri Uest er vokset nok i løbet af sommeren, som tillod ham at blive en holdkaptajn. Han tog den forreste position, og i en kort periode blev den mest fremtrædende aktør blandt lokale skoler.

West Virginia Maunteyners

Efter at have afsluttet skolen interesseret i Dzherri Ueste havde mange universiteter. Ikke desto mindre er Vesten besluttet ikke at forlade deres hjem og trådte universitetet i West Virginia. I sin debut sæson, holdet, for hvilken han begyndte at tale, i stand til at vinde sytten gange, blev aldrig besejret. På grund af sin lyse spil Dzherri Uest vundet mange priser og titler.

Sæson 1958/59 var til Jerry endnu mere vellykket. Spilleren viste deres bedste i hvert spil. I 1959 var han en del af USA landshold, der deltog i Pan American Games, der finder sted i Chicago.

Den næste sæson var det sidste i universitetets hold. Det var i denne periode Vesten har lagt et par personlige optegnelser.

I 1960, Jerry var i det amerikanske hold, der deltog i De Olympiske Lege blev afholdt i Rom. Holdet viste deres bedste side, hvor han scorede otte jordskredssejr.

NBA

I foråret 1960 NBA Udkast blev afholdt, hvor Dzherri Uest kom ind i teamet, "de Minneapolis Lakers." Den nye klub West sank to-back i stedet for fremad, hvor han optrådte på universitetet. Snart nok, en novice var i stand til at imponere holdkammerater for deres evner hans i forsvaret, samt hoppe højde. Han tilbragte hver dag i uddannelse, som forblev længst. Fremragende hjalp West komme på sin første kamp i NBA stjerner. Basketball har gjort et enormt bidrag til spillet, "Los Angeles Lakers" og hjulpet dem til at forbedre deres statistikker.

West tilbragte den næste sæson som kaptajn. At spille med stort engagement, var han i stand til at blive den højest scorende spiller.

leder

Sæson 1964/65 var en af de mest succesfulde i Vesten karriere. I hvert spil af de "Lakers", som nu kæmper med holdene på Staples Center, lagt ud på den fulde. Den gennemsnitlige ydeevne basketball var enogtredive point. Denne indikator var højere kun i Chamberlain.

Den næste sæson var endnu mere effektiv for spilleren. West fik igen i kampen alle NBA stjerner. Team, havde han at tage på en ledende rolle som kaptajn ikke var helt klar til kampene.

Ankomsten af Chamberlain

I sommeren 1968 sluttede sig til holdet uilt Chemberlen. En ny spiller, "Lakers' god fod med Vesten, men har ikke udviklet det med kaptajnen. Ikke tingene gik på Chamberlain og træneren, "Lakers". Atmosfæren i teamet konstant opvarmes. I sidste ende, begyndte at falde virkningen af Vesten, som er gennemsnittet for sæsonen var kun 25,9 point.

Den følgende sæson, Vesten ofte klaget over træneren bliver træt, men aldrig ophørt med at vise en fremragende spil i kampene.

1969-1970 sæsonen holdet startede med en ny træner. Chamberlain og holdkaptajn (Baylor) blev såret, hvilket tillod Vesten at blive den mest produktive spiller af mesterskabet.

Ny succes og en karriere færdiggørelse

1971-1972 sæsonen, Vesten begyndte med tanker om pensionering. Basketball chikaneret konstant skade, som begyndte at påvirke dens ydeevne. Men snart besluttede han ikke at forlade sporten. På dette tidspunkt har vi undergået store forandringer i teamet. "Lakers" ledet af ny træner og tidligere kaptajn af holdet forlod rækkerne og sluttede sin karriere. kaptajnens sæde blev tilbudt til Vesten og Chamberlain, men Jerry og nægtede at lade al sin energi på spillet. I denne sæson, blev han leder af mesterskabet i assists. I samme sæson, West var i stand for første gang i sin karriere at vinde NBA titel.

Den følgende sæson var mindre vellykket. Den grundlæggende score i hold blev Goodrich. West stigende grad begyndte oplever smerte, der plagede hans spil.

Sæson 1973/74 var det sidste i en karriere på 36-årige basketballspiller. På grund af skader, var han i stand til at tilbringe kun enogtredive spil, men var stadig en elite quarterback. Snart Vesten kom til beslutningen om at gå på pension.

Men snart hun steg til coaching bro "Lakers" er Dzherri Uest.

NBA logo

Sandsynligvis alle, der er endda lidt interesseret i sport, især basketball, så NBA logo. Det viste sig for lang tid siden, nemlig i 1969. Hun blev brugt til sæson 1971/1972 periode. Logo skaberen er Alan Siegel. Ifølge én version, i NBA-logoet er afbildet af ingen ringere end Dzherri Uest. Mange eksperter hævder, at logoet var han. Det er dog ikke officielt bekræftet, men NBA og alle sagde, at dette blot er "en urban myte". Kun i april 2010, skaberen af logoet i et interview indrømmede, at udviklingen af et af de billeder, der anvendes af Dzherri Uesta. West selv indrømmede, at han ville være beæret, hvis logoet blev afbildet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.