Kunst og underholdningFjernsyn

Alena Doletskaya: biografi af succesfulde kvinder

Personlighed, som fortæller denne artikel - Alena Doletskaya. Biografi kvinder viser os, hvordan at folde sin karriere, kom hun til chefredaktør for de russiske og tyske udgaver af "Interview". Hvilken slags person er gemmer sig under dække af en succesfuld forretningskvinde?

Alena Doletskaya. Biografi: Familie

Allen blev født i den russiske hovedstad i 1955. Denne glædelige begivenhed skete den 10. januar i en familie af anerkendte kirurger. Mor Alena har arbejdet inden for onkologi, og hans far - i pædiatri. Bedstefar Yakova Doletskogo piger på det tidspunkt ikke længere var i live. På et tidspunkt var han direktør for udvikling. I 1937 blev det meddelt, at han snart ville blive anholdt, og han begik selvmord.

Alena Doletskaya. Biografi: Karriere

Hendes liv hun havde planlagt at binde, ligesom forældre med medicin. Men sidstnævnte var imod. Interessant faktum: Alena ikke onkel var ingen anden end Yuri Nikulin. Det var ham, der rådede pigen, blot for at sige farvel til gymnasiet, at komme ind i teatret. Hvilket gjorde hun. Men forældre og nu var slet ikke tilfredse. Og så Doletskaya sendt til fakultetet for Moskvas Statsuniversitet, der afslutter fremragende. Efter hun studerede i graduate skole, der arbejder parallelt i afdelingen.

Men, da det viser sig, Alena Doletskaya konstans i sin ungdom var ikke forskellig. Videnskabelig aktivitet også undladt at inspirere hende i lang tid. Den næste fase i udviklingen af sin karriere - arbejde i et stort selskab "De Beers", med speciale i diamanter og alle de processer, der er forbundet med dem. Doletskaya først var at indsamle materiale til udstillingen, som er organiseret selskab. Det var dedikeret til historien om relationerne i Sydafrika og Rusland. Alena arbejde har gjort indtryk, så hun blev tilbudt stillingen som PR-konsulent på kontoret i selskabet Moskva. Her Doletskaya opholdt sig fire år.

Hvad skete der så? Efter al sandsynlighed, finde sig selv igen. Allen var en ansat i virksomheden "Ericsson", redaktør af en blank udgave af "Cosmopolitan", han samarbejdede med den tyske tv, "RTL" og radio "BBC".

Alena Doletskaya. Biografi: en ny drejning

kvinde vendepunkt i hans karriere var i 1998. Det var, da hun blev bedt om at stå i spidsen for magasinet "Vogue", eller rettere dens russiske version. Her var hun i stand til at vise sine kvaliteter til fulde. I begyndelsen af offentliggørelsen er det blevet det vigtigste i verden af mode. At Allen dannede det hold, der var i stand til at gøre bladet en sand "mode bibel". Men i 2010. det blev kendt, at Doletskaya fratræder. Denne nyhed har chokeret mange. Vi spekulere over, hvor bladene Alain, men ingen af dem er ikke blevet bekræftet.

2011th var året for triumferende tilbagevenden Doletskaya i "blank" verden. Hun stod i spidsen og russisk, og tyske udgave af velkendte amerikanske magasin "Interview". Magasinet udgiver interviews med forskellige berømtheder.

Kvinde Alena Doletskaya: biografi

Alena mand Boris Asoyan begik selvmord i 1992. Han var ambassadør i Botswana. Omstændighederne omkring hans død er ikke klare, og i en note han havde skrevet kort før, blev anklaget Doletskaya.

Et par år senere, Allen flyttet til sin nye kæreste. Det viste sig at journalisten Dzhon Helmer. dette forhold vil ikke vare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.