HjemlighedGør det selv

Rengøring af gas kolonne med sine hænder. apparatur gejser

Gas vandvarmer er forholdsvis overkommelig og enkel konstruktion. Det bidrager til virkeliggørelsen af uafhængighed fra den centrale vandforsyning. Faktisk ganske ofte de centrale synd netværksnedbrud og planlagte afbrydelser af vand i lang tid. Til kolonne varer så længe som muligt, er det nødvendigt fra tid til anden at vedligeholde, periodisk udsætter renset endnu.

Årsager til nødvendigheden af rengøring søjlen

Rengøring af kolonnen gas er nødvendig på grund af, at nogle vigtige strukturelle komponenter af udstyr er dækket med skala. Kolonne problem består i at opvarme vandet ved afbrænding af gas. Indretningen kan henføres direkte til de to sorter af husholdningsapparater - vand og gas.

Hvis det er en del af en gas enhed, sod akkumulerede der danner en indbetaling fra hvilken enheden er periodisk nødvendig frigivelse. Mere behov for at blive renset og dyser, som udgør tænderens og brænder åbninger. Men skalaen - er et salt, der er uopløseligt i hårdt vand. De falder ud som sediment, når vandet fordamper, og er på væggene af søjlen røret.

Som en temmelig vigtigt spørgsmål står skala, som forhindrer opvarmning af vandet. Hvis elementerne af et uopløseligt salt var tynde rør i kanalerne, vil det reducere effektiviteten af det udstyr, undertiden gør det umuligt at fungere.

Tegn på behovet for rengøring kolonne

Rensning kolonne gas skal udføres, hvis:

 • at udstyret ikke er aktiveret eller deaktiveret;
 • kontinuerligt udløst termisk beskyttelse sensor;
 • nedsat arbejdseffektivitet af indretningen;
 • trykket ved udløbet er temmelig svag.

Behovet for rengøring og indikerer, at, hvis kolonnen afbrydes efter en vis tid efter starten på operationen. I dette tilfælde, bør du sørge for, at vand og gas kommer indenfor. De bemærker, at den termiske beskyttelse aktiveres konstant sensor, kan det sikres, at inden for et tykt lag af slam har akkumuleret, som har en porøs struktur og har en varmeisolerende egenskaber, og denne kendsgerning forhindrer korrekt afkøling.

Rensning kolonne gas er påkrævet i det tilfælde, hvor den begrænsede effektivitet af indretningen. Vandet begyndte at varme op mindre. Dette er sandt for det tilfælde, hvor udløbet vandtrykket er blevet ret svag, hvilket indikerer at vandet simpelthen ikke kan trænge gennem kanalerne, dækket med udskud. Før du starter nogen som helst transaktioner med det udstyr, skal det afbrød gasforsyningen ventiler og vand.

Rengøring af vandindtag enhed

Rensning kolonne gas skal udføres i den zone af vandindtaget enhed. Det er placeret ved indløbet, har en si for at undgå tilstopning af rørene i varmevekslerelementerne krupnofraktsionnym slam og rust. Før du rengør kolonnen gassen, skal du fjerne vandet indløbet af en boligenhed, og derefter skrues de forbindende skruer, som vil åbne sagen.

Det er nødvendigt at rense filteret, og derefter skylles godt med ham under en kraftig bruser. Membranen bør kontrolleres, skal det være fladt. Hvis det ikke er, og elementet har en konkavitet, som angiver, at knuden er nedslidt og skal udskiftes. Du kan bruge avancerede silikone model, som har en meget længere levetid. Efter rengassen kolonnen mislykkedes, lukker låget på vandindtag enhed, skruet skruer og spænd dem skiftevis.

Ledende rengøring gasbrænder

Sko kolonne gasbrænder kan udføres kun i dyserne. Hvis vi sammenligner brænderen med hanen del, det nyeste du kan adskille, men det første bør overlades til professionelle gasleverandør. For at fjerne sod fra brænderen Dysen skal renses for dens kobbertråd.

Fjerne sod kan være en stålbørste. Kolonne kontrolleres for lækage gas, som forbereder en sæbeopløsning ved påføring til krydset røret og redskabet. Hvis der på grænsefladen begyndte at danne bobler, indikerer dette en lækage. Kranen skal skæres væk og ringe service fagfolk 104. Rengøring gasvarmer fra skalaen er ikke påkrævet, hvis redskabet rettidig forebyggelse. For at gøre dette, operationen er nødvendig for at bruge filtre og forsøge at reducere vandets hårdhed.

Mulige årsager til, at piloten slukker i kolonne

Hvis du opdager, der går ud tænderen gas kolonne, skal du identificere den mulige årsag til dette kan skyldes det faktum, at:

 • der var en blokering snavs og støv;
 • offline skorstenstræk;
 • brændt eller slidt termoelement;
 • rygning er på grund af fraværet af luft;
 • fremherskende eksterne luftstrømme;
 • en fejl traction control sensor;
 • defekt magnetventil.

En af de mest almindelige årsager til ovennævnte problem er den manglende af termoelement. Det har form af et element af sikkerhedsindretningen, som anvendes til at lukke gennemstrømningsåbningen brændstof i ustabil drift af udstyret.

Hvis piloten lys slukkes, termoelementet registrerer varmen og manglen på off gas. Men hvis spidsen af termoelement blev brændt og slået løs fra i tilfælde af brand, det også kan medføre, at ovennævnte problem. Nogle gange sker, og således at gas dyseåbninger at have en lille pilot diameter lys, hvorfor de bliver tilstoppet med støv og snavs, hvilket forhindrer normal forbrænding.

apparatur gejser

Hvis du ønsker at udføre rengøring af udstyret, skal du være opmærksom af indretningen i kolonnen gassen. Normalt er det består af et metalhus, der ligner et skab. Til søjlen fodres rør til vand og brændstoftilførslen. Udformningen antager, at:

 • varmeveksler;
 • pilot brænder;
 • hovedbrænderen.

Afhængigt af hvad tænding metode anvendes, efter åbningen af hanen begynder kolonne ventil, der passerer en strøm af brændstof i tændflammen, og antænder den basisk. En betydelig mængde af varmen produceres ved forbrænding af gas.

Varmen passerer gennem varmeveksleren fremstillet i form af en spiral. Når vandet opvarmes til den ønskede temperatur, føres den gennem udløbsrøret og ud af den åbne hane. Undersøgelse af gassøjlen enhed, vil du opdage, at det også har en skorsten, der er nødvendig for at fjerne forbrændingsprodukter fra gassen rum.

Derudover indretningen

Afhængig af hvilken form for tænderen bruges, kan kolonnen være elektronisk, manuel eller pezorozzhigom. Den anden mulighed er forældet, fordi indebærer anvendelse af tændstikker til at antænde piloten. Den vigtigste kolonne anvendes i dette tilfælde, efter at det vil være muligt at vende en særlig pen. Vis alle modeller af moderne gassøjler næsten altid har elektronisk tænding, fordi det er anderledes betjeningskomfort, funktionalitet og sikkerhed. Sådanne systemer kan operere i automatisk tilstand og tyder ikke på behovet for menneskelig indgriben.

konklusion

Rensegas kolonne med deres hænder kan udføres også i området af varmeveksleren. Til dette skal være frakoblet og udløbsrøret vandindløb til varmeveksleren den. Hvis rengøringen udføres ikke så regelmæssigt, kan møtrikken blive tilstoppet med kiselsten. Derfor er det nødvendigt at bruge en speciel væske, som du kan købe i den automotive butik.

Smøreapparat organ er gravet i place fasteners forbindelse. Efter 30 minutter kan møtrikken nemt deaktiveret. Når varmeveksleren ville være frakoblet, er det nødvendigt at fylde tragten med afkalkningsmidlets. Nogle gange er rengøring udføres stilk 9 procent eddike, som tidligere er blevet fortyndet med vand i forholdet 1 til 3.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.