HjemlighedGør det selv

Automatisering til sving porte med deres hænder: ordningen og rådgivning om produktion

Den vigtigste bekvemmelighed af automatiske swing porte består i, at lukke eller åbne dem du kan ved fjernbetjening. Enhver person i dag ønsker at gøre sit liv så behageligt som muligt. Det er grunden til ejerne af private huse eller privat garage og mere almindelige automatisering til sving porte. Hans hænder kan montere det ret hurtigt, mens få et flot resultat.

systemets funktioner

Det hjælper til at forstå, hvordan hele systemet fungerer. Gate automatisering er mulig gennem drevet, som er monteret direkte på porten. Kit automatisering til gate er ikke svært at montere deres egne hænder. Installationen kan ikke kaldes så let. Der er behov for at observere en klar sekvens af handlinger i kombination nøjagtighed og ekspertise i alle faser af arbejdet. Ved installation af drevet, er der flere funktioner. Det er nødvendigt at tage hensyn til rammen i forhold til højden af søjlerne. Hvis den installerede udstyr ikke indebærer nogen endestop, at det er nødvendigt at installere vinduet. Hvis udeladelse af en så vigtig nuance, kan du få en helt uventet resultat. Den elektriske motor vil blive beskadiget, og funktionen af hele strukturen ville være vanskeligt at kalde normalt.

Valgmuligheder

Sættet af elementer omfatter et kompleks, såsom automatisk swing gate. Hans hænder kan montere det kun, hvis du har alle komponenterne. For korrekt og kvalitet installation af porte, der er nødvendige for at forstå dette, og har et minimum erfaring med at løse sådanne spørgsmål. Fuldstændig automatisering omfatter: 1 styreenhed 2 drev, et sæt af fotoceller, lys beacon og kontrol. Som fordele ved denne type mekanisme kan kaldes en lang levetid og ekstraordinær styrke. Mekanismen er enkel i drift, og portene åbner ved hastigheder på op til 15 sekunder. Blandt de mangler, kan identificeres en tid som tilstedeværelsen på vej af porten mindst en barriere, som følge af hvilken drevet let kunne svigte, hvilket fører til jamming. Før åbningen bør ikke være nogen forhindringer. Kun i dette tilfælde kan vi forvente, at automatisering til sving porte med deres hænder vil fungere længe nok, ikke svigte. Forebyggende foranstaltninger vil forhindre fejl i udstyret. Alle dele, som kræver, at der skal smøres med jævne mellemrum med specielle stoffer. Når der afsluttes automatisk fiasko er strengt forbudt at udøve fysisk magt om nødvendigt at åbne porten, er der kun én løsning - ring master.

hjemmelavet drev

Hvordan var det muligt at forstå med et stærkt ønske om automatisk swing gate med deres hænder - det er ikke så urealistisk ide. Dette er en temmelig god måde at redde deres egne midler. Hvis dette tilfælde du har en interesse i ikke kun praktisk, men du er interesseret i realiseringen af idéen, denne ting er til dig. Og det er en ganske fascinerende proces.

væsentlige elementer

Hovedelementet i drivmekanismen bruger en satellitantenne. I sit sæt af udstyr omfatter et snekkegear, der erstatter aktuatoren. Grundlaget for satellit-tv-system består af en roterende virkningsmekanisme. Denne motor, som kan anvendes til installation af automatisering. Den snekkegear fungerer efter princippet svarer til virkningen af drevet. En sådan udførelsesform er mere fordelagtig i sammenligning med butikken aktuatorer, som er nødvendig for driften spænding på 36 volt, og at lagre - et fælles netværk 220 volt. For at samle du bliver nødt til at få to drift kørsel fra parabolantenner. Skulle du vælge en model med den længste stang. Brug for mere kontrol og en transformer, bør dens kapacitet være 36-40 watt. Fjernbetjening, der bruges til at åbne strukturen og lukningen. Han skal arbejde i en afstand af cirka 50 meter. Desuden ville det ikke skade at bestanden op med to nøgleringe, der sælges i butikkerne, der sælger varer, der er nødvendige inden for beskyttelse.

At indsamle drevet vil være nok til 6 timer. For at automatisering til porte med deres hænder drives effektivt, er det nødvendigt at udstyre den aktuelle relæ. I sit fravær, kan motoren overophede og bryde. Og med det kan du nemt gøre drevet til portene i det mindste kontant investering. Hvis du kan lide det færdige samling, er det muligt at spare på installationen.

redigeringsprocessen

Ved installation af elektrisk swing gate er forpligtet til at tage hensyn til retningen af åbningen af porten blade: udvendigt eller indvendigt. Så hvis du er interesseret i, hvordan du indstiller automatisering til porte med deres hænder, her er det nødvendigt at overføre de nødvendige værktøjer til dette formål. Du skal bruge: en boremaskine, en hammer, tænger, bygning meter, skruetrækker, elektrisk tape. Den automatiske port til forskel fra den konventionelle aktuator er til stede. Derfor, før du installerer det er nødvendigt for at afgøre præcist, hvilken løsning du skal vælge.

typer drev

Aktuatorerne kan være lineære eller løftestang. For præcist at afgøre valget, du ønsker at vide afstanden mellem løkken og indersiden af stolpen. Med en afstand på 1,5 cm for at bruge en lineær aktuator. Omkostningerne er meget lavere end af armen. Hvis du måler afstanden på 1,5-3 cm, så her er det hensigtsmæssigt at fastsætte den type drev arm. Han er lige så robust som lineær.

Kørsel gate automatisering forudsætter, at du vil installere ikke kun køre, men også et sæt udstyr. Det er vigtigt at bestemme udstrækningen af bladet, og mulige vind udsving. Så mange er bange for at sætte deres egen alt det udstyr, fordi de ikke har den rette erfaring og viden. Men her er det vigtigt at huske at sans for detaljer, vil derefter problemer med installationen ikke.

Hvordan gør man?

Det er vigtigt at kontrollere, at bevægelsen af klapperne var lys, når motoren går i gang. Hvis noget forstyrrer dette, er det nødvendigt at finde årsagen og løse det, som bevægelsen af aktuatoren skal være plant. Ellers er det muligt, at stillingen kan vippe, bevægelse vinkel skift, og det er dårligt for automatisering af hele strukturen. Efter fjernelse af en række problemer, kan du gå videre til den automatiske installation proces. Det er vigtigt at følge de anvisninger så tæt som muligt til driften af systemet var så længe som muligt.

Den sædvanlige ordning

Automatisering til sving porte med deres hænder på produktet sæt, åbner indad, med den rette brug af en hvilken som helst elektrisk. Når det anvendes som en base af stålsøjler er det hensigtsmæssigt at fastsætte en lineær aktuator. Det er kompakt og pålidelig, og dens omkostninger er relativt lav. Du kan bruge armen og køre, men det er meget dyrere. Kompleks udgave i tilstedeværelse af mursten søjler og finde porten lige ned i midten. I dette tilfælde lineardrevet er ikke egnet.

løftestangstypen udstyr er monteret på en stang, med portene åbne på bekostning af gearing, skal de være i en afstand af højst 200 mm fra søjlerne.

Gates åbne udad

I dette tilfælde, til rådighed til brug to typer af enheder, dog er det rigtige valg for automatisering af garageporte med en lineær mekanisme. Det er billigere og af høj kvalitet løsning. Automatisering er monteret i åbningen, og tager ikke mere end 150 mm på begge sider. På den smalle gate systemet er fastgjort på toppen. Aktuatoren er normalt installeret direkte på søjlen. Automatisering til sving porte med deres hænder, der er til hydraulisk drev gør det muligt at åbne dem ud. Yderligere til fremstilling af svejste beslag skruer. Når du åbner porten til det lineære drev skal være 1 cm rejse. Derefter kan du kontrollere rigtigheden af kurset og vinger på motion aktuatorer. I det næste trin, du vil indstille stop for åbning og lukning, og derefter vedhæfte motorerne. I slutningen af behovet for at udstyre de jumpere forbundet til konsollen, og drej mekanisme. Hvis den ene vinge skal bevæge sig i den anden retning, er det nødvendigt at blive vendt på motoren.

færdiggørelse

Efter dette, skal automatisk swing gate med deres hænder endestop udstyres. Hvis du ikke har forudsat at anvendelse af sådanne elementer, er det nødvendigt at sætte et ord på tavlen klap operation, samt åbning og lukning indsats. Det er ikke nødvendigt at indstille den maksimale kraft, da dette reducerer levetid enheden. Det anbefales at indstille den minimale kraft til de udvendige døre til at åbne ordentligt.

Dernæst skal vi til at bygge et signal lampe og en særlig fotoustroystvo. Gates, der åbner udad, vil det fungere godt med den automatiske.

Problemer og fejl

Ganske ofte er der tilfælde, hvor folk har samlet alle sine egne hænder, men kan ikke klare denne opgave på grund af manglende erfaring. Dette fører til en masse fejl, fordi hvor udstyret ikke virker, og køre helt mislykkes. Alt skal være tilsluttet i etaper, da det vil gøre det muligt at løse eventuelle problemer i tilfælde af fejl. Ellers vil det være meget vanskeligt at fastslå årsagen til fejlen. Korrekt og præcis installation sammenholdt med høj kvalitet elektriske drev tillader porten at fungere så længe som muligt og korrekt. Selv hvis du bruger automatisk skydeport, kan du hurtigt vurdere, hvor nemt det blev at ringe til dig. Dette er især mærkbar i vinteren, når du ikke ønsker at forlade den varme indre af din bil til at åbne portene til kulden.

Automatiske skydedøre med deres hænder

For at beskytte området posten på det område af forskellige funktioner kan bruges af skydedøre, der opererer ved hjælp af en speciel automatisering. I dette tilfælde er der også visse funktioner i installationen. Automatisering til skydeporte med hænderne sat i etaper. Til at begynde med kræver svejset til bunden af deres konstruktion stål cantilever rør. Ved driften af hele strukturen går den rullevognen monteret på en specielt organiseret fundament. Velafprøvet automatik til porte Came. I den lukkede stilling er den nedre hjørne endevalse rullet i opsamleren. Under åbningen bevægelse af et blad til at forhindre tværgående vibrationer af indretningen.

Automatisering til skydeporte, der skal installeres under hensyntagen til visse faktorer:

- installering af sådanne strukturer begynder med arrangementet af en uafhængig fond, samt fundamenter, beliggende i åbningen og på den side af det, ved åbningen side af hele strukturen;

- fastsættelse porte og deres egen ramme bør have en høj grad af resistens over for vindene;

- installation kræver særlig holdedel hvorved det er muligt at forøge bredden af banen struktur i den retning, hvori portene åbne;

- skydeporte Systemet skal være forsynet med en effektiv beskyttelse mod manipulation, samt en særlig form for beskyttelse fra forskellige ugunstige faktorer.

fund

Nu ved du, hvordan man installerede Automatisk swing gate med deres hænder. Hvis der er et stærkt ønske om at følge de anvisninger klart er nødvendige for at få det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at automatisering af ledhejseporte installeret på et lignende princip. Derfor bør du ikke være nogen problemer med installationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.