HjemlighedGør det selv

Interessante ideer til haven med sine egne hænder fra de gamle ting

Hver sommer er hjemmehørende eller ejeren af et hus på landet, før eller senere ønsker at føle sig som en dekoratør og dekorere din have eller hjem med noget usædvanligt. Sikkert du har nogle gamle ting, og det er en skam at smide væk, men brug ikke længere er mulig, kan vi tilbyde nogle interessante ideer til haven.

Deres hænder unødvendige ting , kan du oprette en meget smuk dekoration elementer.

Barnet vokser op, voksne og børn slidt sko, sko af mode. Så hvorfor ikke bruge gamle gummistøvler, som var små eller ikke nødvendig, da de originale potter til sommerblomster?

Hæld dem i den sorte jord og plante årlige kimplanter, som ikke kræver en stor plads til rodsystemet.

Meget kreativ kigge efter potter af klatrende planter fra gamle sneakers eller støvler.

Fastgør dem lige på stammen af træet i haven eller på stumpen tilbage fra den fældede æble, og du er udstyret med moderne haver i Babylon.

Interessante ideer til haven og haven, du kan blæse ikke kun gamle sko, men også alle andre unødvendige ting. Fastgør stammen, rammen eller forhjulet af en brækket cykelkurve for blomster, male selve køretøjet i lyse farver maling på metal, og en unik kunst objekt lodge i din have.

Og i det samme hus, som ingen unødvendige kasser, kufferter, tasker? Sådanne ideer til at give dine hænder er født fra den ene syn til dem. Opret et lille stykke ørken i din have. Pick uprætentiøse planter lavtvoksende fra én areola levested, plante dem i en gammel kuffert. Lad denne blomsterarter arrangement minder dig om de varme dage af din ferie.

Hvis havedesign ikke vil glemme fuglene. De ikke kun gøre os glade om morgenen hans muntre kvidren og springende triller, men også bidrage til at beskæftige sig med en bred vifte af skadedyr. I den vanskelige vinter måneder har brug for at sprede kost for fuglene at tiltrække dem til vores have. Lav en unik fugl feeder fra en kan tin som en familie. Skær et lille hul i bunden, fastgør nedenunder aborre for fugle. Lad vores gamle bank omdannet til en flyvende bi eller bille med wire og smutter eller pletter lavet af flerfarvede maling.

Hvad synes at være at vente på en gammel skrivebord? Malet med bordplade, behøver skuffer ikke lukke, og modellen er forældet. Men det giver os, ideer til at give deres egne hænder. Lad os give lysstyrken på gamle bord og stole, sol tilføje til deres farve. Og af kasserne du kan gøre en blomst bakke. Vil se store store-planter i den nederste skuffe, og de øverste - cascading blomster.

Må ikke begrænse din fantasi en standard destination ting. Interessante ideer til at give dine hænder er født med et blik på den gamle, glemte ting du parat til at kaste. Må ikke haste til at gøre det. Bright maling, kimplanter af blomster, en lille brøkdel af et mirakel ikke kun forvandle din have og huset, men også tilføjer glæde og fest i livet og dagligdagen for dig og dine kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.