Kunst og underholdningFilm

Amerikanske skuespiller Lee Marvin: En Biografi, film

Li Marvin en amerikansk skuespiller kendt for sin enestående eksterne data: vækst under to meter, meget lave, og med høj røst, som er almindeligvis omtales som "ud over graven", albino hår, atletisk bygget, som bakkes op af overmenneskelig styrke, klar til brug på ethvert tidspunkt.

Lee Marvin: biografi, begynder

Skuespilleren blev født den 19. februar 1924 in New York, i en respektabel familie af købmand Lamont Marvin Courtney Washington, hans kone. Lee voksede op i endeløse violin lektioner, ridning og Jagt, agerhøns og vilde kalkuner.

Drenge Lee Marvin forladt skolen og blev bedt om en allieret front, som blev åbnet umiddelbart efter Anden Verdenskrig. Han var blevet tilknyttet Fjerde Division Marines, hvor Marvin begyndte at tjene som en snigskytte. Efter at være blevet såret var reserven og tildelt "Purple Heart".

biograf

Efter afslutningen af krigen bosatte Li Marvin arbejdstager i et offentligt teater nordlige New York. En dag blev han bedt om at gå på scenen, i stedet for pludselig syg skuespiller. Så Marvin blev en reserve rolle performer.

I 1950, den håbefulde skuespiller flyttede til Hollywood. Ser hjalp ham med at finde et job med det samme. Marvin begyndte at spille biroller i alle film i flæng, understreger samtidig i krigsfilm og westerns. Som en sand veteran fra krigen, skuespilleren set meget overbevisende i de roller, soldater og officerer. Derudover har han givet uvurderlige service-direktører, rådgive dem om de mest delikate spørgsmål i forbindelse med kampene.

Tidlig karriere

Den store film debut som en co-star, udtalt negative egenskaber. Hans karakterer var alle helt kriminelle, skurke, soldater lemlæstet og "mutte guys" af alle striber.

Filmdebut var filmen "Nu er du i søværnet," i 1951, den rolle var mikroskopisk, i kreditter Marvin angivet.

Men efter kun et år, synes, Lee Marvin i filmen, som allerede spiller en fremtrædende karakter. Rollen Tinhona Burgess, en lille, men mindeværdig, straks samlet op skuespilleren til det næste niveau. Han begyndte at stole flere og mere alvorlige tegn.

War drama "Otte jern mænd" vil styrke billedet af Lee Marvin som en pålidelig performer. Westerns - det var en hest skuespiller. I 1953, skuespilleren medvirkede i filmen instrueret af Fritz Langs "intens varme", hvor han spillede med Gloriey Grem, som hendes kæreste.

De "dårlige" karakterer

Lee Marvin biografgængerne husket i en lille, men karakteristisk rolle af lederen af banden, "Zhukov" i den sensationelle film "Savage" med Marlon Brando i hovedrollen westerns "arme og Fury" og "Seminole". En stor succes for skuespilleren Hector blev en karakter i filmen "En mand steg af toget", skabt i 1955, instrueret af John Sturges. Han spillede en stor rolle Spenser Treysi, af Lee Marvin Hector David spilles.

Slutningen af halvtredserne blev en skuespiller af den kreative periode daggry, har han medvirket i film som "The Attack", "Team M", "Rejsen til Missouri." Især skuespilleren viste sig som en politi løjtnant i serien "M Team", for ubøjelig karakter han blev kaldt stål negle.

I tresserne i det sidste århundrede, Lee Marvin, hvis film er stadig ikke gjort det rigtige indtryk på publikum, dukkede op i tre westerns, der er blevet en skuespiller virkelig stjernernes. Det var de film "Donovans Rev" med John Wayne, "Manden der skød Liberty Valance", hvor Marvin spillede meget Valance. Og vestlige "Komancheros", også med John Wayne i hovedrollen. Om rollen var lille på skalaen af filmen, han spillede en Tully blod, som mennesket optræder her og der.

Hemingway historie

I 1964, instruktøren Don Siegel inviteret Lee Marvin til hovedrollen i hans film "Killer". Det var en filmatisering af den eponyme novelle af Ernest Hemingway, som senere indrømmede, at den version af Segal med Lee Marvin i titelrollen var bedst nogensinde. Filmen blev også berømt, fordi det spillede sin sidste rolle Ronald Reagan, den næste amerikanske præsident.

Den første gyldne statuette

I 1966, Lee Marvin vandt "Oscar" som performer tegneserie rolle i en parodi på en western kaldet "Cat Ballou" med Dzheyn Fondoy.

De sidste to film byder Marvin - "The Dirty Dozen" (1967) og "professionelle" (1966) - vandt succes med publikum og har modtaget adskillige priser. En anden film med titlen "Punkt Blank Shot" Lee tog fuldstændig kontrol, til gavn for det umiddelbart godkendt til hovedrollen. Skuespiller omhyggeligt udvalgte hold af kunstnere han kendte, har instruktøren også valgt til din smag. Og han spillede en gangster klassiker, som var en masse i Los Angeles af tresserne i det sidste århundrede.

I 1968, Lee Marvin samarbejde med instruktøren John Burmenom fortsatte, og de skød filmen "Duel i Stillehavet". Kritikere billede har indsamlet ganske god, men publikum rulle film var ikke en succes.

I 1969, Lee Marvin spiller en stor rolle - karakter af Ben Ramson i filmen instrueret Dzhoshua Logana "California Gold". Filmen floppede på box office, har skaberne mistet omkring seks millioner dollars.

Deres deltagelse i Lee Marvin filmen beskrives som følger: "De første fyrre år af sit liv er du prøver at komme ind i filmbranchen, og de næste fyrre år med alle midler forsøge at komme ud af det."

"Ship of Fools", en film Stenli Kramera

Når Lee Marvin blev inviteret til at deltage i filmprojektet af den berømte instruktør Stenli Kramera. De var allerede bekendt med filmen "Dette gal, gal, gal verden." I 1965 Kramer tog "Ship of Fools", en film om et produkt af forfatteren Katherine Anne Porter. Filmen var den sidste arbejde i Hollywood superstjerne Viven Li. Marvin spillet en rolle i den anden plan.

Fremtrædende rolle i Lee Marvin karriere kom i 1980, da han spillede i filmen instrueret af Samuel Fullers "The Big Red One." Så var der et par mindre tegn og sidste gang skuespilleren har optrådt på det store lærred i 1986 i filmen "Unit" Delta ".

Personlige liv

Lee Marvin var gift to gange, første kone ved navn Betty Ebeling, ægteskabet fandt sted i 1951, ægteskabet varede seksten år. Skilsmisse udstedt i januar 1967.

Et par år senere giftede han Pamela Marvin Fili, med hvem han levede til sin død, August 29., 1987.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.