Intellektuelle udviklingAstrologi

Vandmanden Stone: hvad vil fortælle horoskop?

I dag meget populær vifte af horoskoper, som dog repræsenterer en meget gammel fænomen. Når deres udarbejdelse var et spørgsmål af national betydning, og det er overdraget er på Royal Service astrologer.

Horoskop forudsigelse er menneskets skæbne, baseret på observation af indskydning af himmellegemerne. Der er mange typer af horoskoper. For eksempel, horoskop, fyldes op til fødslen, kaldet natal. Han giver en beskrivelse af den skæbne mennesket i almindelighed. Med den karmiske horoskop, kan du løse mysteriet om tidligere inkarnationer. kompatibilitet horoskop vil fortælle dig, hvordan vil forholdet til en partner, der blev født under tegnet af stjernetegn, eller på anden måde.

En anden meget interessant form for smykker står horoskop, der afslører tilslutning af en ædelsten med tegn på stjernetegn. Med dette horoskop, du kan, for eksempel, at vide, hvad perler passer Aquarius. Efter alt, siden oldtiden man mente, at stenene er i stand til at helbrede, til at bringe held og lykke. Men, at have gavnlige egenskaber for en enkelt person, de er på samme tid kan være helt ubrugelig for de andre, så deres valg skal behandles seriøst.

Så traditionelt heldige sten af Aquarius - en diamant, opal, safir, akvamarin, alexandrit. I almindelighed, som er født under dette stjernetegn mennesker - natur kreativ, energisk energi af deres identitet er i konstant behov i produktionen. Stones samme, der handler som en slags talisman, i stand til at dirigere kræfter Aquarius på en konstruktiv måde, og at hjælpe dem i livet af selvrealisering.

En anden Aquarius sten - Garnet, hvis farvepalet omfatter nuancer fra mørk rød til let gullig. Det symboliserer ægte kærlighed og en stærkt venskab, så ansøgt om magiske formål - til at vågne op i den anden person en gensidig følelse. Granatæbler samme røde farve er forbundet med forekomsten af mod, styrke deres vilje og øge selvværd. Desuden halvædelsten har, ifølge lithotherapists, terapeutisk virkning, som kan manifestere sig i en reduktion af varme, der leveres fra ondt i halsen, hovedpine, hudlidelser og allergi.

Den mest gunstige Aquarius sten - ametyst. Ifølge legender, det giver sin ejer held og lykke, beskytter mod det onde øje og sygdomme. Amethyst hjælper også i kampen mod søvnløshed, hvis det er sat under hovedpuden. De siger også, at han er i stand til at indvarsle stormen, ændre dens farve. Endelig er ametyst meget udbredt i meditationspraksis, som menes at være bindeled mellem verdener.

Zircon - det er også en sten af Aquarius, der er perfekt egnet som amulet. Dette er en forholdsvis sjælden sten, præget af åbenhed og skønhed. Det kan være rød, gul, grøn eller blå farver. Zircon forbedrer kognitive evner, hukommelse, bidrager til at opnå følelsesmæssig balance, giver sin ejer den tillid og optimisme i livet og er maskot for en rejse. Endvidere antages det, at stenen fremmer heling ved behandling af forskellige sygdomme i mave-tarmkanalen, lever og stimulerer hypofysen.

Sapphire symboliserer visdom. Denne Aquarius sten, yde sin ejer forudseende. Han er også en talisman og bringer lykke.

Aquamarine kan hjælpe med fordøjelsessystemet problemer, allergier, sygdomme i hud og lunger. Det menes, at denne sten eliminerer effekten af søsyge. Desuden kan det bruges til at forudsige vejret: akvamarin dæmpes af dårligt vejr.

Endelig, så glem ikke om kvarts - en af de mest almindelige mineraler på jorden. Det er nyttigt at bære smykker lavet af dette materiale i tilfælde af problemer med brystet og åndedrætsorganerne. Rose kvarts normaliserer nervesystemet og er nyttig i sygdomme i rygsøjlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.