TravelingHoteller

Iliessa Beach 3 *. Ferie i Zakynthos: fotos, priser og anmeldelser

Antallet af dem, der ønsker at slappe af i de græske øer er ikke reduceres. Som populære turistmål er af Kreta, Rhodos, Korfu, Ithaca, og andre. Hovedparten af turisterne vælger at besøge det dem. Men Grækenland tilhører mange andre lige så smukke og komfortable ferie øer. De er langsomt ved at vinde popularitet som en badeby: det virker på udbygningen af infrastruktur, turisme og udvikling af hotelbranchen. Om Korinth by, vi kender undtagen fra lærebøger i oldtidens historie. Det er beliggende i den sydligste del af det græske fastland på Peloponnes halvøen og er hovedstad i den enslydende præfekturet. Ikke langt strækker øen Zakynthos: meget stille og rolig, ideel til familieferie.

Zakynthos (Zante)

Korinth, Peloponnes, hovedstaden, på øen Det Ioniske Hav kan nås med færge, for eksempel, at den førnævnte smukke Zakynthos. Jeg er sikker på mange først hørte navnet på denne ø. Ikke desto mindre er det en storslået badeby med smukke strande, smuk natur og hyggelige lille hotel. I seneste ferie i Zakynthos begynder at vinde popularitet og vore landsmænd. Moskva sendte ugentligt i hovedstadens lufthavn ø rutefly, hvilket betyder, at Zakynthos i den nærmeste fremtid kan blive en yndet feriested for russerne.

Det interessante i Zakynthos?

Denne lille ø i Det Ioniske Hav anses for at være den mest kreative i ø Grækenland. Zakynthos har givet verden den største græske digter Dionysios Solomos. Der blev også født Andreas Kalvos ikke mindre talentfulde minister Euterpe - muse af lyrik. I det XVII århundrede på øen Zakynthos er opstået malerskole. Med hensyn til musik, så er det lokale er altid blevet behandlet med stor varme og hengivenhed. Om aftenen, under stjernehimlen af øen hørte melodiske lyden af bouzouki og andre græske instrumenter, der udfører velkendte kantater. Zakynthos Dette giver en speciel smag, atmosfæren af hjertelighed og skødesløshed. udflugter elskere vil finde øen en masse interessante ruter til attraktioner, der er stolte af Zakynthos (foto smukke ø, vi har i vores artikel). Og hvis du lejer en bil (leje pris per dag afhængigt af fabrikat af bilen er 25 euro), er det muligt at rejse rundt på øen og udforske alle hjørner af det. Om den rige historie af øen vil fortælle museer og ortodokse helligdomme. Den turister har mulighed for at besøge de smukkeste og afsondret strande, for at stifte bekendtskab med landlige traditioner, smag det lokale køkken, som er berømt for de mange forskellige Zakynthos (såkaldt græsk stil Zakynthos). Priser i restauranter og værtshuse helt demokratisk. Middag for to kan koste 25-30 euro, og du vil være sikker på, at alle produkter er frisk og ren. Af den måde, har øboerne kommet op med en meget interessant begivenhed for turister at bestille to af de samme retter du får en betydelig rabat. Fans af vand underholdning kan besøge den gigantiske badeland. Billetpris er 21 euro for voksne og 15 euro for børn.

Hvordan kommer man dertil?

I seneste ferie på den græske ø Zakynthos, som er beliggende i det Ioniske Hav, det er populært blandt russiske turister. I sæsonen fra Moskva og St. Petersborg i den internationale lufthavn på øen er en ugentlig rutefly. Flyvetiden er omkring 3,5 timer fra Moskva, og omkring 4 timer fra den nordlige hovedstad. Derudover kan øen flyve med en overførsel i Athen, Tripoli, Korfu og t. D. Så hvis du køber en tur til en af de dejlige hoteller i Zakynthos, for eksempel, Iliessa Beach Hotel 3 *, du får der du vil kunne på nogen måde , efter drøfte vejen med dit rejsebureau.

Iliessa Beach 3 * (Zakynthos / Argasi): placering og generelle beskrivelse

Dette vidunderlige hotel ligger i trhzvezdochny Argasi området. Gyldne fine sandstrande strækker sig over 120 km. Hotellet har en lille, men privat strand. Log på lavt hav. Mellem stranden og området hotel Iliessa Beach 3 * bygget mur med adgang til havet. Hotellet er en hytte kompleks, som består af en ti-etagers bygninger. "Ilessa Beach" blev bygget i 1988. Genopbygning blev udført i 2001-2002. Dette er en beskeden, men meget hyggeligt hotel, som er tilpasset til familier. Selvfølgelig er dette ikke et hotel, der arbejder på systemet "all inclusive", men det er ganske anstændigt. Et stort grønt område med oliventræer, eksotiske planter og blomster, børne- og voksen swimmingpools, rutschebaner og legeplads for gæster at nyde. Fra Zakynthos Iliessa Beach 3 * til den internationale lufthavn på øen er kun 8 km.

Værelser

Som allerede nævnt, hotelkomplekset består af flere to-etagers huse. Værelser i alt - 80. Alle af dem er næsten identiske og tilhører kategorien "standard". Dette er et lille område på 13 m 2 værelser, der er designet til op til tre personer.

Beskrivelse og tjenesteydelser

I Iliessa Beach 3 * Alle værelser er udstyret med et lille tekøkken med de nødvendige redskaber, komfur, køleskab (20 euro pr uge), mikroovn, sæt til te og kaffe. Nogle af dem har en hyggelig gårdhave, mens andre - en møbleret balkon med udsigt over havet eller haven. Badeværelse i en lille, men meget smagfuld. Nogle turister klager over, at ganske nøje i brusebad i deres anmeldelser, men dette er layoutet af hotellet og der er ikke noget, der skal gøres. Desuden værelserne har aircondition (central), radio, Pay pengeskab (15 euro pr uge), telefon, satellit-tv, strygejern og strygebræt (gratis, men på anmodning, samt hårtørrer), trådløs internetforbindelse (WiFi ), selv om igen, i en bedømmelse, turister klager over, at værelserne er meget svagt signal, og bruge internettet er kun mulig på balkonen. Værelserne rengøres dagligt og linned og håndklæder skiftes 1 gang om ugen (kan være mere almindelige, men kun på anmodning).

infrastruktur

Hotel Iliessa Beach 3 * tilbyder gratis parkering, døgnet rundt receptionen, restauranter og barer, udflugtsskranke. På campus der er ingen butikker - de er placeret ved siden af det, så hvis turisterne har brug for noget, så du på et tidspunkt kan otovaritsya i et nærliggende supermarked og små butikker. Det samme gælder for værtshuse: i umiddelbar nærhed af hotellet er også masser af caféer, hvor du altid kan spise.

typer af fødevarer

Som allerede nævnt, hotellet Iliessa Beach 3 * arbejder på systemet magt, "BB", hvilket betyder, obligatorisk for alle rejsende morgenmad. Hver morgen, en overdækket terrasse buffet, som består af forskellige snacks, spejlæg og æggekage, varme drikke, juice, marmelade, konserves, honning, mejeriprodukter, varmt brød, pølser, ost, frugt (vandmelon og druer), grøntsager (tomater og agurker), og så videre .. i deres bemærkninger, mange turister udtrykte tilfredshed med organiseringen af morgen måltid, mens andre, derimod, klager over den monotoni og mangel på korn. Som til middag, så for dem, der vælger den type mad, "halv-bord", hotellets restaurant serverer også en buffet af Middelhavet og internationale retter. Men de, der har besøgt dette hotel i deres anmeldelser og kommentarer anbefale hver gang besøge forskellige værtshuse og restauranter uden for hotellet og orden, hvad de vil, hver gang forsøger forskellige lokale retter. Den snackbar opererer på hotellet, kan du prøve et udvalg af snacks og desserter, som er berømt for Grækenland, og du kan nyde is og forfriskende drinks i poolbaren.

Underholdning og Sport

I Iliessa Beach 3 * par steder for underholdning, så dette hotel betragtes som en ideel for elskere af ro og afsondret afslapning. Men der er underholdning, såsom en swimmingpool (voksne og børn) med liggestole og parasoller. Mange turister gerne solbade her, blandt frodige blomstrende planter og ikke på stranden, fordi det er meget lille. Hotellet har en tv-stue, billard og en legeplads. Fra tid til anden for vacationers organiserede aften viser i det fri med græske sange og danse. Gæsterne opfordres til at vandring og ridning på hotellets nabolag, på båd ture rundt på øen. Trods det faktum, at hotellet har en udflugtsskranke, i deres bemærkninger de tidligere campister anbefaler ikke brug af sine tjenester, og Rådet til at slutte sig til gruppen af russisktalende rejseleder - en medarbejder i en af de rejsebureauer, der kan findes i Argasi. Men som nævnt ovenfor, den bedste mulighed for at udforske øen Zakynthos - individuelle rejser i en lejet bil.

udflugter

I hovedstaden på øen, i samme by Zakynthos, vil turister være interessant at se den smukke bygning af klokketårn af St. Dionysius. Dette er den første ting, der fanger øjet, når kommer til øen ved vand. På den største plads i byen, halm, et monument til digteren Solomos, og den storslåede arkitektur af bygningen af det byzantinske museum. Her ligger byens bibliotek med en rig samling af unikke bøger (ca. 50.000 bind). Et andet område af Zakynthos - St. Marks - berømte grand katolske katedral, som er placeret ved siden af huset-museum Solomos. Og kirken St. Nicholas Mola er bemærkelsesværdigt, at her fungerede som sognepræst i St. Dionysius. Nogle af de interessante attraktioner er havet huler og Keri. I dem vandet er så rent og smaragd, at der fra det er svært at rive dine øjne. Andre naturlige monumenter er de store og små arch Marathias. De ligner rigtige broer dannet af klipperne over havet. Men højden af perfektion er Azure Grotto, hvor man kan sejle på en båd.

konklusion

Ved at vælge at holde ferie ø Zakynthos, vil turisterne få en masse uforglemmelige oplevelser, behageligt tilbringe tid på den ioniske kyst, en pause fra stress og jag i store byer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.