HjemlighedVærktøj og udstyr

Central klimaanlæg: installation og brug

fjernkøling system anvendes i virksomheder, offentlige institutioner, svømmehaller osv. e., der er i bygningen med et meget stort område. Det bruger centrale klimaanlæg og en flerhed af fan coils - indretninger til fordeling af kølet eller varm luft lokaler. Fan coil enheder er forbundet med den centrale installationen ved hjælp af et kanalsystem.

Installation centrale klimaanlæg skal tage hensyn til forskellige faktorer. Værtsindretningen, som, afhængigt af kraften og modifikationer kan have en række forskellige dimensioner og form, der er installeret inde i en bygning som udendørs. Ofte er disse maskiner er placeret på taget eller i kælderen, undertiden i særlige rum, som ligger i en vis afstand fra bygningen.

Central klimaanlæg skal indstilles for at forhindre indtrængen af fremmedlegemer, såsom blade. Hertil kommer, at i henhold til den ofte holde fundamentet til samme formål. Hvis du bruger enheden med en luft kølesystem til at montere det skal være i en afstand fra den vægelementer, som instrukserne i. Ellers den varme luft, preller forhindringer kan komme tilbage i enheden, får det til at lukke ned.

Ved montering er også nødvendigt at overveje støjniveauet, som har en central klimaanlægget. Jo højere den er, jo længere væk fra apparatet skal bor og arbejder rum. Derudover til kraftige designelementer installeres på særlige understøtninger, vibrationsdæmpning.

Fan spoler i udseende ligner de sædvanlige split-systemer. De er hængt op på væggen og passer perfekt ind i rummet design. Nogle gange gør de uemballerede og er monteret i loftet, så de er generelt usynlige. Centrale klimaanlæg er forbundet til dem enten ved hjælp af fleksible plastrør, eller ved hjælp af stiv metal. I det andet tilfælde, er installationen mere kompleks, da begge normalt er installeret reguleringsventiler.

Selvfølgelig, før du installerer er det nødvendigt at udarbejde et centralt kølesystem. Dette tager højde for karakteristika for de lokaler, system design, varme flux, og så videre. D.

Centrale klimaanlæg er alle ventilationskonvektorer dyrere end konventionelle split-systemer, selv om individet er udstyret med aircondition hvert værelse, for eksempel et kontor. Men deres popularitet, på trods af dette, er meget høj. Det faktum, at fra de almindelige enkelt kølesystemer adskille deres kendetegn, såsom højere effekt og ydeevne. Desuden kan systemet køre i årtier uden at kræve vedligeholdelse og udskiftning. Ved brug af centrale klimaanlæg er ikke tynget af et stort antal strukturelle elementer i bygningens facade.

Ved at installere en sådan anordning i institutionen, virksomheden eller andre steder, får du ydelse og holdbarhed af et system, der vil gøre arbejdet i rummet mere behagelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.