HjemlighedVærktøj og udstyr

Bil Alarm Pandora DXL 5000 Pro: Beskrivelse og installation

Bil Alarm Pandora DXL 5000 Pro - en af de nyeste modeller af firmaet Pandora. Sikkerhed kompleks kombinerer de bedste elementer fra de to tidligere modeller og nye originale brugbare løsninger, der har gjort det til det mest pålidelige og praktisk nok til at bruge.

Valgmuligheder

Kompleks Pandora DXL 5000 Pro indeholder:

 • Baseenheden.
 • RF-modul + kabel.
 • 2 håndsender: den første med et LCD-display, og den anden uden.
 • Startspærre tyverisikring tags + case.
 • Den integrerede GPS-modul.
 • Relæmodul RMD-6 DXL.
 • Antenne (ekstern) til brug med GSM.
 • Mikrofon.
 • Betjent knappen, kabel.
 • Indstil til at konfigurere og installere.
 • Instruktioner til installation og brug.
 • Et plastikkort med en hemmelig kode.

Den nye baseenhed

"Pandora" (bil alarm) udstyret med den nye basisenhed som har en forbedret undersystem strømforsyning, en mere økonomisk (mere end 15% under den gennemsnitlige forbrug) er mere modstandsdygtig over for overspænding og mere kraftfulde (kan nemt klare med absolut alle operationelle belastninger).

I en forbedret basestation installeret det mest avancerede og hurtigste ikke-flygtige hukommelse, der har en øget volumen, der kan lagre mere information. Og det på trods af de lange rejser inden for manglen på GSM-netværk eller dyre roaming GPRS-trafik er vigtig. Selvfølgelig, så snart du ser i netværket "hus", at oplysningerne er automatisk ud ved at rydde bufferen til den næste tur.

Modellen har en ændret ordning for CAN-buschauffør og LIN / K-Bus-port. Også øget lastkapacitet af tidskanaler, mere raffineret beskyttende mekanisme mod overbelastning.

Bestyrelsen har en integreret temperatursensor, som, hvis der ikke er indvendige temperatursensor forbindelse, og der er ingen sådanne oplysninger i en standard CAN-bus biler, CPU automatisk antages at være et alternativ interiør temperaturføler.

Ny LCD nøglering

Bil alarm Pandora DXL 5000 Pro har vedhæng personsøger, som inkorporerer den seneste udvikling inden for software og hardware støjfiltrering algoritmer, super-smal båndbredde (2,5 kHz) og anvender de nyeste integrerede transceivere sverhuzkopolosny teromostabilizirovanny båndpasfilter og referencefrekvensen generator. Alle disse tendenser har ført til fremragende præstationer i distance kontrol radiokanal.

Range Alert er 900-2200, og ledelsen -. 300-1500 m har nipsgenstande alarm har en multi-kanal interaktiv anerkendelse algoritme, der gør det muligt at opnå en høj stabilitet i en relativt stærk bymæssig støj. I dialogboksen kode algoritme har en vigtig funktion - brugen af den enkelte krypteringsnøgle, som er i optagelse (binde) nøgleringe genereres tilfældigt. Med denne algoritme på koden oplysninger vil være nyttige i tilfælde af uautoriseret åbning af det elektroniske system.

Ny ekstra nøglering

Døbt R463, valgfri nøglering også ændret. Som primært inden elsket af mange ejere af boliger maskiner installeret ny software og hardware stopning, radioforbindelsen 868 MHz, der har en øget rækkevidde og immunitet interferens samt en lyd-detektor, der øger anvendeligheden af charme, som rapporterer til ejeren af passagen af hold og ved et uheld trykkede på knappen .

Den nye RF modul

Jeg har ændret RF-modul DXL463 både internt og eksternt: det er mindre og tyndere end sin forgænger, næsten fordoblet, stærkt udvidet funktionalitet sit arbejde. En af de mest slående, ikke kun i overført, men bogstavelige forstand af forskellene i den opdaterede modul RF DXL463 er ganske kraftig indikator lys, som er lavet af bagsiden af modulet i form af inskriptioner "Pandora.» LED blinker korte lyse blink eller hele den beskyttelse, tid, eller inden for de første par minutter efter indstilling. på alarm, rapporterede han en serie af blink.

I den indre del af RF-modulet er installeret multifunktionelle kraftfuld lyd detektor, der kender og forståeligt af de tidligere system og startspærre bip fortæller sin ejer, når tændingen slås til det identifikationsmærke, eller, tværtimod, tabet af signalet af et indgående opkald på systemet, om decharge i etiket batteri.

I Pandora DXL 5000 Pro stærkt udvidet funktionalitet knapperne chauffør opkald. Det er blevet universel: i beskyttelse tilstand, ved hjælp af disse taster og individuel PIN-kode på plastikkort, er det nu muligt at foretage en ekstraordinær fjernelse af alarmsystemet er frakoblet. Hvis systemet er blevet frakoblet, kan knappen omfatte et funktionskald bilejer, eller arbejde som en panik-knap. Hvis du klikker på det vil være muligt at forårsage: SOS-funktion, som er integreret i sikkerhedssystemet Pandora DXL 5000 Pro c automatiske opkald SOS ejer, SMS til foruddefinerede telefonnumre, med inddragelse i kabinen mikrofon og sende koordinere arrangementer.

Den nye multifunktionelle grænseflade

Især for Pandora DXL 5000 Pro reviderede og udvidede kapaciteter mere multifunktionel universel radiogrænseflade i 2,4 GHz., Som er blevet den universelle og danner et økosystem med en flerhed af tilbehør og produkter Pandora, som kan kommunikere med hinanden trådløst. Gennem indførelse af de mest avancerede kredsløb design, vedligeholdelse tilstand Lavenergi, reduceret strømforbrug RFID-tags, der giver brugerne mulighed for mange måneder for at glemme alt om afladning af batteriet.

En ny standalone GLONASS / GSM / GPS-fyrtårn

Systemet er udstyret med et GSM / GPS / GLONASS-modtager Pandora NAV-04. Dette er en temmelig lille autonom kompleks med en integreret grænseflade på 2,4 GHz-båndet. Det giver dig mulighed for at bestemme den nøjagtige placering af køretøjet, i henhold til den aktuelle placering og skaber en backup GSM-kanals alarm / styresystem beskyttelse. Også kan arbejde i enkeltstående tilstand fyrtårn, der skaber en anden sikkerhed milepæl.

Den nye algoritme arbejder med accelerometer

For første gang i den automotive system blev Guard Pandora DXL Pro 5000 anvendes signalbehandlingsalgoritmer, som overføres fra den digitale integrerede acceleration sensor baseret på Fourier-transformation. Dybest set stadig sikringssystemer producenter bruger i deres produkter for at bestemme de ydre påvirkninger på bilen kun indvirkning sensorer, bygget på princippet mikrofonen eller piezo. I dag er disse løsninger er noget forældede og har et stort antal af ulemper: en meget stor størrelse, den manglende evne til at justere afstanden, højt strømforbrug, mens turbo timer eller en start er næsten komplet system "blændende".

"Pandora", er bilen alarm er udstyret med et perfekt 3-akset accelerometer c digital interface LIS331DLH, som bruges i de fleste moderne smartphones. Desuden ved hjælp af den helt matematisk algoritme, der anvendes inden for luftfarten og Rumfart.

Og alt dette på bekostning af 32-bit mikrocontroller monteret i basissystemet med en taktfrekvens. Det er muligt at udføre signalbehandling til de mest nøjagtige, hurtig og nøjagtig detektion af hændelser såsom en "blæse" den "bevægelse", "uheld", "hældning" osv

Meget kompleks matematisk algoritme, der anvender Fourier analyse er nu ansvarlig for at opdage ulykker. Hvis køretøjet er involveret i en ulykke, vil systemet automatisk registrere kollisionen og underrette pårørende om den ulejlighed, sende koordinaterne for maskinen, låse bilulykke i historien om ulykker i internettjeneste.

motor autostart

Den kan bæres om bord spænding. Håndsender perle sæt minimal spænding, hvor motoren begynder at genoplade batteriet. Desuden er det muligt at programmere den minimale temperatur, over hvilken motoren startes. Du kan indstille tiden til at starte motoren og frekvens. Motoren kan startes med nøglen fob-pager kraft.

turbotimer

Alarm Pandora DXL 5000 Pro har en turbo timerfunktion og support stik, der gør det muligt at fungere præcist nok med en turboladet motor og holde køretøjet under bevogtning uden en nøgle i tændingen, mens motoren kører.

Digital styring varmeapparater

Hvis køretøjet er udstyret med en fuld tid begynder forvarmer eller dogrevatelem motor, er det muligt at styre dem ved hjælp af telemetri "Pandora" system.

konklusion

Så bilalarm, "Pandora", installation af som udføres i 10-15 timer afhængig af bilmærke, er det blevet endnu mere intelligent. Stærkt øget aktionsradius på nøglering, er opgraderet GSM-modem dukkede den nyeste GPS / GSM-modtager, der anvendes de nyeste mikroprocessorer, forbedrede støj immunitet parametre. Først introducerede "intelligente" ure. Snart bilen alarm "Pandora" (instruktioner om, hvordan man bruger den medfølgende fjernbetjening) vil blive sat i massemarkedet. Administrer det let - bruge al den enorme funktionalitet kan absolut nogen, selv med nogen erfaring med elektronik let. Kommando transmissionssystemet kan være ved hjælp af:

 • LCD fjernbetjening eller frivillig og ikke LCD.
 • Mobiltelefon.
 • Nøgle medarbejdere fra køretøjet.
 • Tyverisikring tags.
 • Internet service.

Meget vigtigt er det, at når som helst kan du vælge den mest egnede til et bestemt formål controller. For eksempel, hvis bilen står i nærheden af huset, kan du starte motoren med nøglen fob, uden at bruge midler i GSM-kommunikation omkostninger.

Tak til alle disse kvaliteter, Pandora DXL 5000 Pro-brugere modtog de mest positive anmeldelser. Det er nu fuld beskyttende kompleks, der indeholder en masse komponenter, som giver beskyttelse køretøj og dets ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.