SundhedMedicinsk turisme

Vladivostok, "Builder" - resort med fritid og genoptræning

Sanatorium Vladivostok - en stor mulighed hav ferie for dem, der nyder et tempereret klima. I foråret 2017 sanatorium "Builder" åbner efter renovering og reparation, så turister venter ikke kun behageligt og interessant hvile, men også den æstetiske fornøjelsen af opholder sig i en smuk moderne værelser.

Sanatorium "Builder"

Vladivostok - byen er meget smuk natur, et sted, hvor blød og varm sommer efterfølges af hårde vintre Fjernøsten. Klimaet i byen kan sammenlignes med klimaet i St. Petersborg, men skønheden i landskabet på mange måder er det bedre end den nordlige hovedstad. Det kan således ses kommer til at hvile i sanatorium "Builder" Vladivostok. Gæsteanmeldelser sige, at denne by er kendetegnet ved sin moderne, lysstyrke, kulturelle.

værelser

Sanatorium "Builder" har et stort antal værelser. Gæsterne kan vælge mellem en standard værelse, superior-værelse, suite eller endda egen lejlighed. Alle værelser har et badeværelse, tv og udendørs balkon. Som det niveau af komfort af værelserne er udstyret med ekstra apparater har større lokaler.

For numre forudsat et andet design, så gæsterne føler sig en behagelig, hjemlig atmosfære. Værelserne rengøres dagligt og sengetøj en gang om ugen.

Fritid og tjenesteydelser

For at forblive i feriebyen Vladivostok var interessant, er rejsende opfordres til at besøge biblioteket, frisør, kosmetolog kontor. I hovedbygningen er et cafeteria og butikker at besøge udvej kan købe alt hvad du behøver uden at forlade bygningen. Der kan du finde en ATM med en betalingsterminal.

Værelserne har trådløst internet, men de feriegæster, der er vant til aktiv fritid kan vælge fra en liste af yderligere tjenester, som omfatter:

 • swimming pool;
 • sauna;
 • billard;
 • biograf;
 • diskotek.

Opholder sig i moteller bekvem og sikker: Gæsterne kan drage fordel af depottjenesteydelser, Vaskeri. Betalt parkering vil være relevant for dem, der kommer i bil til Vladivostok. "Builder" - et sanatorium, som tager hensyn til det maksimale niveau af komfort alle gæster.

behandling

Hovedmotivet af turen til sanatoriet er ønsket om at forbedre deres sundhed og sanatorium "Builder" - det bedste sted for dette. For det første behandlingen begynder med en høj kvalitet diagnostik (laboratorium, funktionel, ultralyd), herunder en unik japansk-russiske Medical Center "Hokuto" handler direkte på sanatoriet i en by kaldet Vladivostok. "Builder" - et sanatorium, hvor innovativ medicin arbejder side om side med traditionelle helbredende metoder.

For det andet, i løbet af terapi indebærer de mest aktuelle metoder til genopretning af kroppen:

 • mudderterapi;
 • hydroterapi;
 • kost;
 • massage;
 • manuel terapi;
 • fysioterapi:
 • chokbølge terapi;
 • kryoterapi.

Desuden er det vigtigt at bemærke, at udvej er placeret i den maritime region, hvilket betyder, at alle gæster kan nyde klimatoterapi, vejrtrækning i havluft, nyttige for det endokrine system og hele organismen. Naturlig terræn gør turister kommer tilbage igen til Vladivostok. "Builder" - udvej, hvor du med held kan kombinere behandling, nyde sunde klima og udendørs aktiviteter, fuld af levende indtryk.

Resortet held inddraget behandling af sygdomme i bevægeapparatet, nervøs og reproduktive systemer. Alle plejehjem læger er højt kvalificerede og stor erfaring, så de kan anvendes på hver patient en individuel tilgang og opnå gode resultater.

udflugter

Folk er kommet til hvile på et sanatorium fra andre regioner vil være i stand til at se for mig selv, at Vladivostok - en smuk og moderne by.

Sammen med erfarne guider, vil vacationers kunne besøge på monumentet til skaberne af skrivning - Cyril og Methodius, at se på mindesmærket kompleks "Ubåden S-56", der blev oprettet til ære for sejren i Anden Verdenskrig, tage et kig på den berømte Golden Bridge eller flytte tættere til fyrtårnet "Egersheld".

Til tjeneste - Turist Vladivostok, som vil tilbyde spændende og uforglemmelige ruter gennem byen, så ikke kun at se de smukkeste steder, men også at føle smagen af byen. Køb billetter til Vladivostok - en reel chance for at kontrollere dette personligt.

Og fans af kulturelle aktiviteter kan besøge Seaside teatret for opera og ballet, som er almindeligt kendt uden for byens takket være det fremragende cast og det unikke design af selve bygningen.

Således vil hvile på et sanatorium give mulighed for at genoprette sundhed, få fantastiske oplevelser og udvide deres horisont, endnu en gang overbevist om identiteten på en af de smukkeste byer i landet, der kan sikkert tilskrives Vladivostok. "Builder" - udvej, som gerne vil komme igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.