SundhedMedicinsk turisme

Radiologi i Tyskland

Som en relativt ung disciplin, som kan betragtes som opdagelsen af røntgenstråler i 1895, fødslen, radiologi i Tyskland og andre tysktalende lande er en integreret del af diagnosticering og behandling af mange sygdomme af betydning som onkologi, samt mange andre medicinske specialer.


Moderne tysk Radiologi er opdelt i komponenter, afhængigt af målorgan og patientens alder. Disse indbefatter for eksempel Neuroradiology, som omhandler nervesystemet, mammografi (studiet af kvindelige mælkekirtler), pædiatrisk radiologi, etc.
Det har tyet Radiologi læger til at diagnosticere 80% af alvorlige sygdomme. Dette er forståeligt, fordi der i vores tid, takket være udviklingen af radiologi, absolut blodløse get levetid farve tredimensionelt billede af ethvert organ eller område af vaskulære seng af bevægeapparatet, og til at overveje det fra alle vinkler, og fra alle sider. Også til rådighed for læger kan være tilvejebragt, og de virtuelle sektioner af strukturer nævnt ovenfor 0,5 mm tyk. Det er overflødigt at sige, såsom nøjagtigheden af diagnosen ikke blot forbedrer kvaliteten, men også forenkler planlægningen af kirurgiske indgreb, hvis det er nødvendigt?


Selvfølgelig er det umuligt ikke at nævne USA - måske den eneste hardware diagnostiske procedure, som ikke har nogen bivirkninger. I dag, på grund af Doppler sonografi, ikke blot kan "udforske" indre organer og blodkar, men også for at bestemme tilstanden af blodgennemstrømningen i dem, op til at bestemme tilstrækkeligheden af primære hjerteklapper.


Noget fra hinanden, det er dog medtaget i radiologi værd i Tyskland såkaldt "nuklearmedicin» (Nuklearmedizin), der bruges til diagnostik og terapeutiske indgreb stråling. Dette naturfænomen blev opdaget af Genri Bekkerelem i et år efter åbningen af Conrad Roentgen røntgenstråler, som senere blev opkaldt efter ham. Modsætning røntgenstråler, deres praktiske anvendelse stråling findes kun 24 år senere, med en let hånd af kemiker Georges de Heves. Han brugte de radioaktive elementer til mærkning af fødevarer, som han indgivet en husmor, for at kontrollere, at se, om hun har gjort for ham gårsdagens rester næste dag? - Det er, hvad hun gjorde.


I dag små doser af radioaktive stoffer med en meget kort halveringstid anvendes til diagnosticering af tumorer og stoffer udveksling. Teknikken er baseret på akkumulering eller reduktion af mængden af disse stoffer i bestemte områder af kroppen. Den første gruppe omfatter blandt andre tumoren, og til den anden såkaldte "kolde" skjoldbruskkirtlen knuder, som bærer den potentielle fare for malignitet.


Kombinationen af billeddannelsesteknikker og definitioner udveksling niveau genereret i 1990'erne, PET eller positronemissionstomografi, hvilket giver et meget mere nøjagtigt billede end en anden metode separat. I øjeblikket PET refererer til standardprocedurer, ikke kun i onkologi, men også i diagnosen af hjertesygdom (fx myokardieinfarkt), Parkinsons sygdom, epilepsi og for differentialdiagnose mellem depression og demens (demens). Det er også langt foran andre teknikker kan etablere effektiviteten af terapi og foretage ændringer, hvis det er nødvendigt. Således PET er i det mindste meget vigtigt at aktivt at udvikle i Tyskland, individuel tilgang til behandlingen af den enkelte patient, som er hjørnestenen i et nyt paradigme for vestlige medicin.


Sammen med diagnosen, radioaktive stoffer er almindeligt anvendt til behandling af mange sygdomme. I den terapeutiske anvendelse ß-stråling, der kan sprede sig til de omkringliggende væv kun millimeter, og på grund af dette, ikke udgør for resten af kroppen er næsten en no-brainer. Så da fyrrerne af det tyvende århundrede i skjoldbruskkirtlen terapi anvendes radioaktivt jod.


Den relativt nye anvendelsesområde for radioaktive stoffer er radiosinoviortezy der i et separat område af nuklearmedicin, og i 1993 anvendes i Tyskland til ambulant behandling af gigt og gigt.


Tyske Radiologi kan være stolte af, og den anden, der har modtaget i de seneste år, den hurtige udvikling af området. Vi taler om interventionel radiologi, som omfatter en minimalt invasiv intervention for bogstaveligt punkt-kirurgiske foranstaltninger. Sådan interferens er meget udbredt - fra de indsnævrede fartøjer til tumorer. Og hvis der bypass eller stent af koronarkar i hjertet, er vi blevet vant til elimineringen af en stenose (forsnævring) af blodkarrene i storetåen, for eksempel sukkersyge, under hensyntagen til deres mindste diameter kan godt glæde selv kræsne amatører. Det skal bemærkes, at indtil for nylig en sådan diagnose ofte betød amputation på mindst finger.


Behandling af tumorer kan også reduceres til virkningerne på blodkarrene, men her alt er vendt. Stenose af blodkar feeding den modificerede væv skabt kunstigt. Gennem en lille (fra nogle få millimeter til 1 - 2 cm) indsnit kateter, fremføring til en tumor og derefter gennem den til den ønskede fartøj mikroskopiske perler indføres såkaldte emboliske midler. Tumoren ikke længere forsynes med blod og underkastes udskiftning med arvæv. Det behandles som uterine fibromer i dag, at, selv om de ikke normalt er livstruende, kan levere en masse lidelse kvinde. Indtil for nylig behandlingen bestod i fjernelsen af en godartet tumor, og med det, i bedste fald, og en del af livmoderen.


En anden fremgangsmåde er koagulation ændret væv, for eksempel i visse levertumorer. I dette tilfælde direkte til tumoren gennem huden direkte summeres prober på ca. 1,5 mm i diameter, som er samtidig emitterne af radio- eller kommunikationsfrekvenser. Bølger, der udsendes af dem bogstaveligt svejset neoplasma som i en mikrobølgeovn. Da leveren væv har ingen smerte nerveender, patientmanipulation er næsten smertefri. 15 minutter senere kontrol CT-scanning eller MR udføres efter indgrebet, gør det muligt at fastslå, om alle de syge væv er ødelagt. Hvis ikke, en anden koagulation.


Med næsten samme nøjagtighed holdes i dag og strålebehandling. For eksempel i tumorer i prostata ofte forhindrer bestråling forekommer efter kirurgisk behandling af urininkontinens, og endog opretholde styrken. Brugen af stråling til tumorer i strubehovedet kan ofte redde patientens stemme er næsten uændret. Kirurgisk behandling i sådanne tilfælde fører som regel til en komplet tab af stemmen. I mange tilfælde, såsom i tumorer i bryst, når en operation er uundgåelig, kan eksponering væsentligt reducere mængden af væv fjernet, og dermed den operation, lægerne selv engang kaldte "lammende" ophører med at være sådan.


Gennem brug af computer og forbedre teknikker til CT og MR, udvikling af strålebehandling følger trygt vej begrænsning og forfining af ansøgninger (vi taler om millimeter), som i dag gør det muligt at bestråle og dybtliggende tumorer med minimal skade på omkringliggende raske væv, dvs. . at minimere sværhedsgraden og komplikationer i sådanne tilfælde.


Den logiske fortsættelse af tendensen er den såkaldte brachyterapi. Dette udtryk forstås anbringe strålingskilden direkte i tumorvævet. Denne fremgangsmåde kan for eksempel behandling af visse typer af tumorer i prostata.


På grund af den hurtige udvikling og indføring i medicinsk praksis den mest avancerede "ikke-medicinsk" teknologi, kan i dag mere end halvdelen af kræft helbredes, eller i det mindste, er det muligt at opnå med disse resistente og langvarig normalisering af (remission). Radiologi i Tyskland rangerer blandt de mest hastig udvikling områder. Hendes succes som en del af moderne medicin, lad os håbe, at mange alvorlige og endda farlige sygdomme vil meget snart blive trukket tilbage fra listen over livstruende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.