Sport og FitnessExtreme Sports

Ekspedition død Dyatlov - mystik, ikke videregives indtil nu

Halvtreds år er gået siden død Dyatlov ekspedition. Dette er en tragedie, grundene til, at i dag har fået mange til at tænke. Om denne mystiske tilfælde af dokumentarfilmen blev filmet, forsøger at udrede hans troldmænd og tryllekunstnere i programmet "The Battle of healere", men den nøjagtige forklaring på, hvad der skete, så ikke kender.

I slutningen af januar 1959 ti unge i den såkaldte ekspedition Dyatlov (elev af RLE) gik på en vandretur i bjergene. De måtte overvinde på ski over tre hundrede og halvtreds kilometer. Formålet Dyatlova ekspeditionen var erobringen af bjerget Otyrten på 1182 meter højt. Det blev antaget, at den fjortende af februar gruppen vender tilbage til Vijay landsby, hvor familier vil sende et telegram.

Men ingen af dem ikke tilbage igen. Tiden gik, men husstanden af fyrene har ikke sendt nogen nyheder. Startet søgning operation.

Kun seksogtyvende februar redningsfolk på bjergsiden skære Kholat Syakhl tom telt blev opdaget, hvorfra ned til skoven, var spor af bare fødder.

I halvanden kilometer fra lejren blev fundet ligene af fem deltagere i den frosne Dyatlova ekspedition, og resten af ligene findes kun i begyndelsen af maj under kommando af sneen til at smelte.

Næsten alle turister blev barfodet og letpåklædte. Nogle havde alvorlige kvæstelser: en brækket hoved og brækkede ribben, nogle døde af kulden. Og en af pigerne fra ekspeditionen Dyatlov - Lyudy Dubininoy - havde ikke sproget og øjne.

Ingen var i stand til at forklare årsagerne til en sådan skade eller det vigtigste: hvorfor turister løb tør halvnøgen ud af teltet i det kolde og fandt der hans død?

Ikke i sig selv et telt eller ved siden kom på scenen, kunne efterforskerne ikke finde noget, der en eller anden måde ville kaste lys over tragedien. Ingen steder var ingen tegn på kamp, ingen blodpletter. Alle værdigenstande og penge var i teltet. Der var også den halve spist middag, gutter. Stor hemmelighed ekspedition Dyatlov - rippe fra inde i teltet. Det viste sig, at der under middag inde pludselig skete noget forfærdeligt, der gjorde fyrene klippe teltet og køre udenfor.

Vandretur, som der er skrevet i de dagbøger fyrene begyndte sjovt og nemt. De lo meget, sang sange på trods af politiets noter: de havde det papir, som var stærkere end rustning. Det er blevet skrevet, at denne kampagne er timet til åbningen af det enogtyvende kongres SUKP.

Unge fra Dyatlov ekspeditionen var desperate og erfarne atleter, ikke engang udførte bestigninger af bjergene, endnu vanskeligere at erobre. Og de er ude af teltet måtte jage virkelig forfærdelige og uforståelige kraft, før der de oplevede en sådan rædsel, at han ikke havde tid til at få klædt.

For sovjetiske medier dødsfald Dyatlova ekspeditionen var et tabuemne, men oplysningerne er gået fra mund til mund, indsamling de mest utrolige og frygtelige antagelser. Nogle mente, at de fyre har været vidne til at teste hemmelige våben, og i deres død, at skyde skylden på militæret. Nogle sagde, at deres særlige styrker havde dræbt eller flygtet fanger. Andre var overbevist om, at spørgsmålet om de regionale part udvalgets krybskytter og jægere enkel. Der var også dem, der er mistænkt i døden af gruppen Dyatlov amerikanske spioner og ufoer, konstant optræder over Uralbjergene.

Ikke desto mindre har det været et halvt århundrede, men dette mysterium er stadig ikke løst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.