Sport og FitnessExtreme Sports

Woodcock jagt foråret på trækkraft

Blandt de mange arter af vadefugle, der bebor vores territorium, snepper er en unik repræsentant for skov spil. Russiske jægere er godt bekendt med denne fugl.

generelle oplysninger

Hun er medlem af rækkefølgen af waders, vadefugle familie. Woodcock - Trækfugl. Reder han næsten hele skoven bælte, ikke kun opfyldt i Kamtjatka og Sakhalin. Dybest set denne fugl vintre uden for vores område, selv om nogle husdyr stadig i Kaukasus, Krim, det sydlige og centrale Asien.

Woodcock er ekstremt hemmelighedsfuld liv, dagen gemmer sig i godt beskyttet af tykke buske, bregner og unge træer områder. Med den begyndende skumring som denne fugl, perking, han begynder at køre fra sted til sted på jagt efter mad. Dens vigtigste mad er orme, diverse larver, snegle og mange insekter, som den får fra den våde jord med hjælp fra sin lange næb i slutningen forsynet med en følsom nerve kufferter.

typer af produktion

Woodcock jagt, fotos af som er beviset på, at dette er et typisk ryle, betragtes som en af de interessante og fascinerende tidsfordriv. Dette hyggelige fugl med grå-brun fjerdragt, med mørke striber og en lang næb blev genstand for sport produktion på grund af sin forholdsvis store størrelse og meget interessante vaner. For at jage skovsneppe - forår eller efterår - er en succes, vil personen nødt til at vise en betydelig opfindsomhed.

Der er mange typer af nedskydning af denne fugl. Hver af dem er interessant på sin egen måde, men det mest almindelige er at jage skovsneppe i udkastet. Udover denne metode, er der også den optagelse med setter hund, samt med lokkedue i dråber på mudderet, og så videre. D.

sæsoner

Minedrift tradition denne fugl i forskellige breddegrader forskellige. I Rusland, åbningen af sæsonen er at jage skovsneppe i trykfjederen. Hun optrådte også i efterårssæsonen. Spring jagt på skovsneppe varer fra fjorten til treogtyve dage. Interessant faktum: i modsætning til vores land, i Frankrig, for eksempel, skydning skovsneppe er tilladt fra september til marts måned.

Da de vigtigste perioder af avl og fodring Woodcock kyllinger i forskellige områder af det store Ruslands område adskiller sig i mængden af mangel på fugle ikke sker. Denne skovsneppe forårsager ikke megen interesse fra krybskytter. Den repræsenterer ikke en særlig værdi i kulinariske kredse, men snarere som en genstand for interesse for sport skydning. Tilsyneladende kan derfor ikke holdes nogen særlig trussel for nogen tid af sin produktion. Woodcock jagt i efteråret holder op til to måneder, afhængigt af regionen.

foråret skydning

Denne hobby kan kaldes sport gambling. Det kræver skytten at ikke kun tilstedeværelsen af våben og specielle uniformer, men også for skyderiet under visse betingelser. Den mest populære er på jagt efter snepper forår. Det er måske den mest tilgængelige og spændende mulighed udvinding højlandet spil.

Spring fugletræk ved starten af varmt vejr kan påbegyndes i februar. Med fremkomsten af den første tø - fra slutningen af marts til midten af maj - skovsneppe ankommer til deres redepladser. De kan flyve både enkeltvis eller parvis, og i grupper på seks eller flere personer. At finde egnede steder hunner, flyver rundt skovrydninger og lysninger, samt skære ned tilgroet, vælger oftest halvåbne områder.

En væsentlig faktor, der påvirker på skovsneppe forår - dens succes - det er vejret, der påvirker adfærden af spillet. Det bedste er varm, men overskyet eller meget våd aften. På dette tidspunkt produktionen flyver lavt og langsom. Derfor på dette tidspunkt jagt skovsneppe i foråret er den mest effektive.

Derfor er det nødvendigt at vide, at i denne sæson skyde ned hunner kan ikke i noget tilfælde, for ikke at ødelægge yngel. Hanner af denne fugl, ikke at passe deres afkom, ikke bidrager til dens bevarelse.

trække

Det såkaldte masse år snepper i aften og morgen dæmrer. Den mest populære er netop jagten på trækkraft. Woodcock forår i løbet af sommeren kan detekteres af de karakteristiske lyde, der udsendes i luften. Trækkraft kan observeres afhængig af vejret om aftenen, lige efter solnedgang, og om morgenen, lige før solopgang.

Aften Masse af år varer cirka en time eller lidt mere, mens morgenen er meget kortere og har en solopgang helt ender. Hvor Woodcock mange flokke kan gå på dette tidspunkt, den ene efter den anden næsten uden afbrydelse. Så ophører fremstød. I løbet af natten tid mellem aften og morgen i sommeren kan undertiden låne en eller to snipe på det mest.

tøj

Woodcock jagt fjeder stang passerer anvendelse № fraktionerne 7 eller 8. Eftersom fuglen ikke er stort, og det flyver højt nok, de grundlæggende krav til bekæmpelse af våben er skarphed og bestandighed. Skytten, selvfølgelig, krævede nøjagtighed med evnen til at bestemme stien flyvning af spil.

Hvis snepper flyver langsomt og i en lige linje, så kan du trykke på aftrækkeren, idet sigte på spidsen af næbbet. Hvis snepper flyve langt nok, ikke krydse efter dem, fordi de gør en temmelig bred vifte, igen i en bue bypass jæger.

kan oprettes yderligere vanskeligheder med begrænset belysning. Derfor skal en person ikke kun har et godt syn, men også øjet estimering. Og vigtigst af alt - han får brug for tålmodighed og udholdenhed. Hunde i spændestangen i nogle brug, men i dette tilfælde deres tilstedeværelse ikke kan betragtes som afgørende.

På jagt efter trækkraft

Om aftenen, er det nødvendigt at komme til det sted, hvor skyderiet på forhånd, mindst en halv time før solnedgang. Når på plads, er det nødvendigt, at kigge rundt, vælge den mest hensigtsmæssige for skud punkt. Ved fastsættelsen af sin placering jægere bør tage hensyn til mindst tre vigtige punkter: den mest sandsynlige rute søgning af en skovsneppe, og den bekvemmelighed for den cirkulære fyring til uforvarende savne fløjet med enhver part ryle uden kugler, med den mest pålidelige gemmer sig bag en busk eller et sildebensmønster, ikke at røbe deres tilstedeværelse inden den ønskede tid. Den tredje egenskab, hvorfra fjeder på skovsneppe er effektiv - højden af de omkringliggende træer.

Vi må huske, at træet ryle, som regel trækker på selve toppen af træerne, underspillet i de steder, hvor skoven nedenfor, og rejser sig højt over et krat af høj. en parkeringsplads er det bedst at vælge et sted i midten af lav vegetation, hvor domineret af unge træer og buske.

Egenskaber

Woodcock jagt foråret på stang kører mere effektivt, hvis du bruger en lokkedue. Dette er en gammel traditionel trick af erfarne fagfolk. Hvis en fugl fløj forbi, kan du også kaste op en hat eller vanter. Woodcock perifere syn er opdaget, idet emnet for en kvindelig eller en rival. Så jægeren får brug for fremragende reaktion som skovsneppe kan være meget hurtig, og derfor bliver nødt til at skyde på tilfældige.

I blæsevejr trykket er tilstrækkelig svag eller fugle flyve hurtigere eller højere end under normale forhold. I dette tilfælde, under vytselivaniya nødt til at have tilstrækkelig forventning, både under andejagt og andre hurtige spil. I dette tilfælde skal du gøre fluen før flyvende snepper. På samme gunstige vejrforhold er det ikke nødvendigt. Det er nok til at gøre spidsen af den forreste syn udvinding næb ledsage det så få sekunder, og derefter fyret.

Ikke underligt trækkraft foråret på skovsneppe i gamle dage blev betragtet eliten. Selvfølgelig er resultatet af det er vigtigt, men endnu vigtigere er den proces, der består af træning, lang stalking fugle og nyde ventetiden af skud. Det er ikke at skyde produktion, er på jagt af hensyn til jagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.