Sport og FitnessExtreme Sports

Norske snowboarder Silje Norendal

En af de vigtigste stjerner af norske snowboard, Silje Norendal, er kun i starten af sin karriere, og allerede har bag sig en række priser og deltagelse i top konkurrencer. Nu 23-årige norske intensivt forberede OL i Korea, og i givet sine erfaringer i Sochi 2014 år, vil hun være en stor chance for at konkurrere om en medalje.

De første skridt til succes

Silje Norendal født September 1, 1993-th år i den norske by Kongsberg. Fra en tidlig alder var hun glad for flere sportsgrene, herunder vinter, og 4 år gamle lille datter forældre gav hende første snowboard. På trods af dette, har Silje ikke opgivet hobbyer og andre sportsgrene områder.

Men snart snowboarding alvorligt fascineret fremtidig atlet, og hun fordybet sig i uddannelse. Som et resultat, i 14 år, det tog sted nordmænd internationale debut - Silje Norendal deltog som en del af kvindernes mesterskab i snowboard, som, selv om ikke ramt på en piedestal, men har vist et stort potentiale for fremtidig succes.

Golden tid og deltage i De Olympiske Lege

I marts 2011 den første snowboarder Silje Norendal gik til De europæiske ekstreme spil i den franske Tignes, hvor var i stand til at vinde sin første karriere medalje af den internationale konkurrence. Som en del af slopestyle, at programmet omfatter to forestillinger nordmænd vanskelige tricks - rotation 720 og Frontside Rodeo, en back flip med rotation. Men på trods af den høje grad af vanskeligheder, unge atlet blev, kun den anden, hvilket giver en mere erfaren og titlen amerikansk Dzheymi Anderson.

Tre år senere, i januar 2014 år, den unge norske blev udsat for det første trin på podiet - det var foran i slopestyle Anderson mindre end et halvt point. Denne succes er ikke gået ubemærket hen, og sammenslutningen af ski og snowboard i Norge sagde atleten til at deltage i De Olympiske Lege i Sochi. For OL Norendal det mislykkedes imidlertid - Silje har undladt at kvalificere sig, var forgæves i både styrtløb og tog den endelige 11. plads i slopestyle. Rehabiliteres for manglende norsk kunne allerede næste vinter - ved World Winter Extreme Games i Aspen, hun fejrede endnu engang erobringen af "guld" i slopestyle.

Siden 2016, starten af praksis og Norendal i dobbelt slalom med en partner på den norske hold, Endryu Bergom. Parret har to gange deltaget i World ekstreme spil, og det bedste resultat i øjeblikket er at komme ind i top tre.

Personlige liv

Nu nordmændene kun 23 år gammel, og det meste af den tid, hun tilbringer på pisterne, uddannelse af de kommende starter. Planerne Silje Norendal komme til OL i Korea i 2018, det år, hvor den forventer at genopbygge sin likvide beholdning medalje vigtigste konkurrence hvert fjerde år.

I øjeblikket Silje ikke gift, så alle de gratis tid i familien eller med venner. Hendes vigtigste fan - mor, der jævnligt rejser til datter af konkurrencen ved aktivt at støtte det. I sommeren, der ønsker en lille flugt fra snedækkede skråninger, Norendal ikke efterlader bjerget, regelmæssigt stiger til toppen af den norske, men uden at miste synet og evnen til at ligge på stranden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.