HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvad er bladlus? Metoderne til kamp

En af de mest ondskabsfulde og farlige betragtes haven skadedyr bladlus. Denne insekt i alle dens varianter er nemt besat det grønne fra haven afgrøder og blomster til frugttræer, som forårsager stor skade.

Hvad er bladlus? Hvordan skal man behandle med hære så talrige insekt? Hvilke metoder er mest effektive løst problemet?

Hvad er bladlus?

Udadtil denne små insekter sort eller grøn farve, der spænder fra en til fem millimeter, med ægformede krop, blød og let sammenkrøllelig, tynde ben aflange munddele fortykket front. Dvæler bladlus i frugttræer, undersiden af bladene, stænglerne, spidsen af skud, hun ubønhørligt suger sin snabel saft. Undervejs den insekt frigiver gift, der frembringer snoning deformation, blad død, stoppe væksten af skud, krumningen af toppene. Hertil kommer, søde masserne forurener bladoverfladen, og derved bryde den normale funktion af anlægget og forårsager deres død.

øget indhold af sukker for at skabe betingelserne er optimale miljø for udvikling af sort sodet dug - en farlig virussygdom, hindrer fotosyntese og undertrykke de allerede svækkede planter. De største skade insekter forårsager frugttræer.

Hvad er bladlus og hvorfor er det ganger hurtigt? Vingeløse kvindelige bladlus kun én befrugtning, derefter til en gang hver anden uge i seks måneder til at udstede talrige afkom (hvilket er omkring halvtreds generationer i løbet af sommersæsonen).

Hvordan til at påvise tilstedeværelsen på det sted, bladlus

For at bestemme, hvad der er bladlus, og anerkende dens udseende er ganske enkel:

  • dette insekt kolonier synlige for det blotte øje - de er placeret på skud af planterne, med undersiden af bladene;
  • de berørte dele af planterne er dækket med honningdug - klæbrig væske udskilles af bladlus;
  • Plant blade er snoet, visne, blev blomsterknopper ikke afsløres, frugterne stoppe i sin udvikling.

lægemiddel

At beskæftige sig med en sådan trussel - det er yderst vanskeligt, fordi insekterne formere hurtigt, hvilket skaber mange kolonier. Bladlus kan fjernes med hånden, skyl den magtfulde vandstråle fra en slange. Ved siden af de gartneriafgrøder, der er modtagelige for angreb af bladlus, anbefales det at plante løg, kamille dalmatiske, hvidløg, dette skadedyr frastødende.

Fra naturlige naturlige rovdyr bladlus spise mariehøns, nogle arter af hvepse, svirrefluer, fluer, guldøje og små fugle. For at tiltrække sådan redning anbefales at plante på stedet for duftende urter, grøngødning og brændenælde. Komplet ødelæggelse af kolonierne af skadedyr fugle og insekter ikke kan give, men de vil ikke hjælpe overflødig.

traditionelle metoder

Effektive midler af bladlus - afkog og infusioner af plante-baseret. Ikke-kemikalier imidlertid en stærk koncentration, de kan forårsage forbrændinger på planten, og desuden bladlus indebærer en risiko for andre insektarter. Det anbefales derfor, at anvende dem blidt, efter at have oplevet en begrænset effekt på grunden. Kampen mod bladlus på frugttræer, grøntsager løsninger anbefales under spirende, efter blomstring og før fjernelsen af afgrøden, mindst 2-4 uger.

hvidløg tinktur

At gøre det gennem pressen skal springes over fem fed hvidløg, som er nødvendig for 4-5 dage for at insistere på en halv liter vand, derefter kombinere med 2 timer. Spiseskefulde af vegetabilsk olie og en teskefuld flydende sæbe. Det resulterende præparat skal sprøjtes angrebne planter af bladlus.

infusion Kamille

100 g tørrede blade og blomsterstande af gerbera insistere i 1 liter vand i 12 timer. Sprøjtning udføres i forholdet 1: 3 med tilsætning af 4 g sæbe pr liter infusion.

Mælkebøtte tinktur

200 gram og 400 gram rod af mælkebøtteblade (under blomstringen) insistere i en spand vand i ca. 4 timer.

infusion tobak

I 5 liter vand bør gennemtrænge 200 gram tørrede og strimlet tobaksblade i 2 dage. Bringe volumenet op til 10 liter af præparatet, stamme.

nåletræ infusion

1 kg fyrrenåle at modstå dag i 4 liter vand.

kartoffel infusion

1 kg kartoffel afsvidningsmidler grind, trække i 3 timer i en 10 liter spand med vand.

Sæbe og toppe af tomater mod bladlus

De fælles midler til bladlus - og vegetabilske olie sæber, tyktflydende konsistens som i forbindelse med de tilstødende olieegenskaber forhindrer insekt respiratorisk proces. Planter skal sprøjtes i aftentimerne hver par dage.

Ganske effektiv betragtes som en infusion af knuste blade af tomater (2 kopper), der anbefales i blød natten over i vand (2 kopper). Den resulterende infusion er nødvendigt at filtrere, hældes i en beholder, hvorfra sprøjtning og gøre uønsket gæst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.