Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage en græskar med honning i ovnen, og mikrobølgeovn multivarka?

I dag, som i hjemmet er til rådighed for udarbejdelsen af lækre retter, mange enkle opskrifter gå i vejkanten, og endda glemt. Og ofte er det forgæves. For eksempel, hvis tidligere i oktober med debut af et græskar bage med honning var almindeligt, nu de gør det mindre og mindre. Men denne parabol er ikke kun behage deres udseende, men også vil efterlade et behagelig eftersmag. Desuden kan det virkelig blive betragtet som en kosten - kun 53 kcal pr 100 g produkt.

Og hvor mange nyttige egenskaber i bagt græskar med honning! Det hjælper til at normalisere fordøjelsen og hjerte. Det anbefales at have forhøjet blodtryk, diabetes og sygdomme i nyrerne og leveren. Honning er ikke kun giver fadet en ekstra sødme, men også deler sine helbredende egenskaber med et græskar. De erstatter ofte sukker i mange sygdomme, samt spise en kold og hoste relief.

En klassisk opskrift

Men så, hvordan man bedst til at bage et græskar med honning for at få det maksimale udbytte af disse produkter? Oftest sker det i ovnen. Frugten skal være skåret græskar, fjern pulpen med en ske med frøene og ren. Skåret i stykker på 3 x 3 cm. Nu er det muligt at forberede honning sauce, dette mix honning og vegetabilsk olie. 400 g frisk græskar skal bruge omkring 2 spiseskefulde honning og en teskefuld olie. Dyp hvert stykke i saucen og lagt på panden, den lagt papir bagning. Bag græskar i ovnen i 30-40 minutter ved 180 grader til de er gyldne brune. Ved indsendelse af færdige parabol kan være dekoreret med sesamfrø og kanel.

Men mange ernæringseksperter anbefaler ikke denne måde at bage et græskar. De mener, at ved længere tids opvarmning af honning begynder at producere kræftfremkaldende stoffer, og alle gode produkter er reduceret til nul. Fra deres synspunkt er meget bedre at særskilt bagt græskar med honning er det bare tjene. I dette tilfælde kan den placeres separat, og du kan hælde det færdige græskar. Og, selvfølgelig, kan du dekorere et fad efter behag og smag.

Opskrift på mikrobølge

Med fremkomsten af flere og flere hjælpere i køkkenet for at bage en græskar med honning det var muligt i dem. De mest almindelige opskrifter - til mikroovn og Multivarki. Under alle omstændigheder skal du først forberede græskar selv: at skære, fjern kernerne og ren. Så har du brug for at skære det beløb, den i små stykker og læg dem i en passende skål for mikrobølgeovn. Kog 15-20 minutter ved maksimal effekt, indtil stykkerne er bløde. Og først derefter drys dem med honning til at smage. Græskar i en mikrobølgeovn med honning opnåede ikke værre end i ovnen. Og få klar meget hurtigere, men være forberedt på en sådan måde, kan være et maksimum på to.

Madlavning græskar multivarka

Og senest, der var opskriften på, som er bagt græskar med honning i multivarka. Allerede forberedt stykker efteråret bær foldet i en gryde Multivarki der har brug for lidt fedt med smør. Tilføj 1-2 spiseskefulde honning og en halv kop vand. Simre græskar med honning i 30-40 minutter, derefter arrangere på plader. I stedet regimet "Slukning" kan bruges "Bagværk" eller "madlavning", afhængigt af modellen Multivarki.

Uanset hvor forberedt bagt græskar med honning, vil det være svært at genkende i færdig form. Så velsmagende, selv eksotisk til hendes smag. Intet under, siden oldtiden i Rusland græskar retter blev serveret selv på det kongelige bord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.