HjemlighedGør det selv

Facaderne til køkkenet med hænderne. Facaderne af array til køkkenet. Standard størrelser køkken facader

På mange måder vores humør og ønsket om at vende hjem, afhænger af husets indre. Tal om det kan være en lang tid, hvilket resulterer i en henvisning til studiet af forskellige forskere og designere, men det er allerede klart.

Men hvor så få mennesker tænker over, hvad der er smukt, rummelige og af høj kvalitet udstyret køkken kan gøre sammenkomster med familie eller venner simpelthen uforglemmelig. Desværre, ofte konfronteret med en situation, hvor køkkenet kaos, og nogle af møbler ikke kun ser fremmede, men også forhindrer forberede lækre og sunde måltider.

Selvfølgelig, mulighed for at købe et helt sæt af massivt træ er ikke på alle, men for at gøre facaderne for køkkenet med hænderne ganske reelle. I dette tilfælde, du ikke kun spare en masse penge, men vil lægge en unik identitet og indre af deres hjem.

Fra hvilke de kan gøres?

 • Stykke træmasse.
 • Sorter af spånplader.
 • Glas.
 • Aluminiumlegeringer.
 • Række af plast.

fiberplader

Spånplader og lignende materialer tillader ham at blive ejer af en moderne og smukke køkken, til en pris mindre end de fleste penge. Til plade, der i dag er der en meget tvetydig holdning. Men hvis der ikke er penge på facader af array til køkkenet, har du meget at vælge imellem alligevel.

Men alt er ikke så slemt. Moderne industri producerer hundredvis af sorter af spånplader, beskyttet mod elementerne med dekorative film og lamineret belægning. Vær opmærksom! Køb fiberplader kun ved normale producenter, som forfalskning kan være meget farligt for dit helbred. Hertil kommer, billige sorter er ikke egnet til brug i høj luftfugtighed, den vidtstrakte bogstaveligt talt bare et par år.

matrix

Alle facaderne fra en bred vifte af retter til de mest ædle og dyre udseende. De er holdbare, nemme at reparere og restaurering. Endvidere er sådanne fronter er helt sikker ud fra et miljømæssigt synspunkt, kan de anvendes til raffineret mester tråd.

Ulempen er, at du har brug for en god forståelse af de arter af træ, der anvendes. Billige sorter af træ ikke kun har en smuk struktur, der så perfekt lakeret, men heller ikke har den nødvendige holdbarhed.

metal

Hvis du vil opdatere facaden af køkkenet med hænderne, ser for aluminium og aluminiumlegeringer. Dette materiale er faktisk evig, holder fin form, ikke rådner. Aluminium ligegyldig for høj luftfugtighed. I de senere år har nogle designere selv besluttet at oprette et køkken, der udelukkende er fremstillet af denne vidunderlige sølvskinnende metal. Selvfølgelig en sådan indvendig organisk passer ind i dit hjem, hvis du er en elsker af stil Hi-Tech.

glas

Af den måde, hvis vi taler om den slags design køkkener, så sindet vil uundgåeligt komme til glasset. Specielt godt det vil se ud, hvis de supplerer facaderne fra en vifte af retter. Kombinationen af træ, glas og stål vil altid se moderne.

Den største fordel ved glas er, at det ikke er bange for fugtighed, syrer og baser, let at skrubbe af brændt fedt, uden at efterlade spor på materialet.

Bare glem ikke om dens skrøbelighed. Vær sikker på at indsætte over de indre overflader af glas facader af den forstærkende film, som pålideligt holder fragmenter i tilfælde af uheld. Dog vil fremragende output være at gøre deres plexiglas, som er meget lettere at forarbejde og er helt sikker at håndtere.

Lad os tale om, hvordan man laver en simpel fyldningslåger af massivt træ. Da produktionen af facader til køkkenet lavet af metal eller glas - en temmelig kompliceret proces, de nyankomne vi vil ikke anbefale at gøre dette.

Vi gør fyldningsdøre

Første kræver at finde eller købe en pladetykkelse på 1,8 cm (som vil blive fremstillet af rammen) krydsfiner og mindst 6 mm tyk. Fra det vil vi gøre selv et panel. Om ønsket kan man erstatte krydsfiner glas, aluminium eller plast. Hvis krydsfiner er ikke særlig høj kvalitet, er det meget muligt at indsætte over det med dekorative film.

Pre-køb alt det nødvendige udstyr til at arbejde: elektrisk stiksav, fjer bore under de slots for hængsler, bore, høvl.

Principperne for beregning af størrelsen af

Det er meget vigtigt at korrekt beregne størrelsen, for at gøre smukke facader til køkkener. Med deres hænder har brug for at måle størrelsen af åbningerne. Den resulterende data bliver brugt til at skabe døren.

 • Højden af dørene (og også sideplader) skal være 3 mm lavere end højden af åbningen.
 • Bredden af målstolperne og overliggeren kan tages på skøn, men de skal være det samme.
 • Bredden af dørene skal også være mindre end 3 mm åbning størrelse. Hvis du planlægger at gøre to døre, så du tager væk fra hver af 1,5 mm.
 • Vi lærer de nødvendige længde barer. For at gøre dette, tage bredden af døren, du trække bredden af stativet, ganget med to. Til den resulterende værdi føjes til 2 cm.
 • Bredden af panelerne er lig med længden af dens lameller med tilsætning til disse størrelser af 1,5 mm.
 • Højden er defineret, som følger: to gange bredden af trinene, derefter trække dette tal fra højden af døren. Til den resulterende værdi føjes til 2 cm.

Produktion af emner

At gøre facaderne til køkkenet med hænderne, opmærksomhed altid betale den korrekte fremstilling af præforme. Det sker ofte, at man savnede detalje eller unøjagtighed i sonderinger kraft senere helt ændre den færdige køkkenskab.

So. Første af over bord 18 mm tyk må være at så et par stolper og et par stænger på rammen. For at gøre riller i dem 10 mm dyb og 6 mm bred. Anbefalet anvendelse til dette formål en særlig savklinge. Før du prøve det på din forberedelse, kontrollere den faktiske spåndybde til nogle unødvendige stykke træ. Det så sker, at flere justeringsværktøjer ikke svarer til de faktiske resultater.

Brug af samme rundsav klinge, gør det nødvendigt i dit tilfælde indstik. Idet krydsfiner, plast eller aluminium, gør et panel på målingerne, som er blevet givet af os ovenfor. Du kan derefter gå videre til opskæring af pigge på bar døre. Bredden af piggen - 6 mm, længde - 10 mm. Ideel til at skære deres Recess drev.

Behandling af de strukturelle elementer

Alle detaljer er omhyggeligt poleret. Sikring af rack i panelerne, og toppen og bunden for at tilpasse baren, så prøv at helt samle hele strukturen. Hvis alle elementer i byggeriet er en-til-en med en vis indsats, så du har gjort alt korrekt.

Når forbindelsen til at kræve alt for meget arbejde er påkrævet for at ændre designet lidt sandpapir. Generelt, hvis du er begyndt at gøre facaderne til køkkenet med hænderne, være forberedt på en lang og tankevækkende arbejde med sandpapir.

Endnu engang samle døren. Gentag så længe alle elementer solidt og præcist vil støder hinanden. Må ikke overdrive det, fordi hvis du male off overskud, så nødt til at re-male den forkælede del.

Først efter alle de designelementer vil passe perfekt sammen, smøre limen pigge og indsamle alle rene. Overskydende lim skal være hurtigt og præcist ren fugtig klud.

Lad døren alene i mindst et par dage. Når limen er helt tør, omhyggeligt slebet krydset. Efter dette, kan facaderne være lakeret eller malet. Endelig tillægger den færdige dør hardware og installere det på sin retmæssige plads.

Bemærk venligst, at køkkenet maleri facader (med deres egne hænder for at gøre det meget enkelt) må kun udføres med brug af miljøvenlige formuleringer. Efter alt, mens i køkkenet, du bliver nødt til at beskæftige sig med den mad, så de overskydende kemikalier i fødevarer bestemt til noget!

Lidt om størrelsen facader

Selvfølgelig undertitlen ser temmelig fjollet. Om hvor høj grad kan vi taler om, når vi er engageret i produktionen af fødevarer til din egen lejlighed? Det ser ud til, hvad her er det muligt at udtrykke deres fantasi, uden frygt for nogen begrænsninger!

Trist, men sandt mening er ikke i alle tilfælde. Vilkårlige facader til køkkenet, størrelsen af som du kan tilpasse de særlige kendetegn ved dit værelse - det er godt, men hvis du er villig til at betale store penge for de indbyggede apparater, som skal bestilles på samme målinger?

Nedenfor har vi standardmål, som er styret af producenterne af køkkenelementer. Med fokus på dem, kan du justere din skabelse under almindeligt anerkendte krav. Efter alt, som ekstra penge, i hvert fald ikke komme ind!

Så hvis du er interesseret i de standardstørrelser af køkken fronter, er højden af den nederste bund ved hjælp af følgende formel: 713 + 4 + 28 + 100 = 845. Alle målinger er i millimeter.

Bore et 4 mm - en afstand mellem det forreste og toppen. Størrelse 28 mm - tykkelse bordpladen, og 100 mm - afstanden fra gulvet til boksen. Som du kan gætte, alle de ovennævnte værdier er gældende for den forreste med størrelse i intervallet 713 mm.

Højden af den øvre basis beregnes ved en anden formel: 900 + 2 = 902 (mm). I dette tilfælde er størrelsen er 2 huller mm under og over fronten. Følgelig dens højde er 900 mm.

Selvfølgelig, de standardstørrelser af køkken facader er helt fair og bredder af disse moduler. For eksempel, hvis højden af den nedre kant er 713 mm, er dens bredde beregnes som følger: (296h2) + 6 = 598 mm. I dette tilfælde afstand 6 mm - er bredden af mellemrummene på de to døre. Bredden af hver af 296 mm.

Jeg tror, den generelle følelse er klar. Hvis du har mulighed for at justere alle størrelser for fælles krav, er det bedst at gøre det. Efterfølgende du spare en masse tid og penge.

Lidt om farver og pleje

Efter at have behandlet de sonderinger og andre tekniske oplysninger, kan du tale om noget smukkere. Det vi går om i hvilken farve er bedst at male køkkenet. Selvfølgelig er dette er et rent personligt anliggende, men der stadig er nogle designere har generelt accepteret anbefalingerne.

Fagfolk siger, at farven på facaderne til køkkenet bør ikke være for lyst. Men det er forståeligt, fordi gennemsøge pletter efter hver madlavning ikke ønsker nogen. Men vi bør ikke blive involveret i alt for mørke farver. Du vil ikke mærke til, hvor smuk facade vil erhverve et tykt lag af brændt fedt, scrub, der vil være meget, meget svært.

Hvad skal man sige om den nødvendige vedligeholdelse? Det sværeste - for at bevare facaderne på spånplader og andre træ spånplader. Da de har en ubehagelig anvendes til at kvælde mod høj luftfugtighed og indtrængen af væsker bør tørre dem tørre i tilfælde af eventuel forurening. Vask fedtpletter brug for en blød flannel klud vædet i sæbevand mættet.

Glas og metal, hvor enkelheden i denne plan. I deres tilfælde er det muligt at bruge skuresvampe eller metalliske børster. , Men det er bedre ikke at bringe situationen på behovet for deres anvendelse. Disse facader til køkkener (som anmeldelser er positive) er særligt efterspurgt i restauranter, hvor niveauet af forurening daglig madrester og brændt fedt er meget høj.

Så vi ved, hvordan og hvorfra du kan lave en smuk og funktionelt køkken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.