LovSundhed og sikkerhed

Tilladte hastighed af alkohol i blodet. Hvad er hastigheden af alkohol er tilladt bag rattet?

Den russiske lovgivning genopstod punkt på det tilladte niveau af alkohol indhold - efter 2,5 år efter annullering. Og millioner af bilister dukkede en masse spørgsmål om, hvorvidt graden af ændring alkoholkoncentration i blodet sammenlignet med den tidligere aflyst ændringerne og om det er muligt at vende tilbage rettighederne taget bort på grundlag af indgåelse af alkohol under samtidig anvendelse af mindre end eller den samme koncentration.

Hvad gør alkometer

Denne indretning, der viser mængden af alkohol i den menneskelige krop. Samtidig er det et mareridt af nogen driver. De simpleste alkohol testere - SIMS rør og "Kontrol af ædruelighed" simpelthen påvise tilstedeværelsen af alkohol, men viser ikke sin koncentration.

Efter aftale deler faglige og personlige enheder. I en særskilt kategori udskiller alkohol testere for færdselspolitiet. Det er for dem er bestemt af hastigheden af alkohol er tilladt bag rattet. Spiritusballon show mængde i ppm. Dvs. hvor mange gram alkohol per liter blod indeholder. For eksempel er en ppm - en 1 g ren alkohol i en liter blod. Når følgelig konverteres i procent, betyder det 0,1%. Tilbage er kun at tilføje, at én ppm - en høj koncentration, hvilket betyder en væsentlig forgiftning.

Kan jeg snyde enhed

En fælles myte - spiritusballon kan snyde ved at bruge forskellige tricks og gimmicks. For eksempel drikker 100 g solsikkeolie eller tygge slik, deje lugt af alkohol. Det er svært at forestille sig, hvilken effekt olien er endnu sværere at forestille sig en person, som er i stand til at drikke mindst halvdelen af den anbefalede dosis. Men her pastiller ikke ligefrem hjælpe. Enheden reagerer på tilstedeværelsen af alkohol i udånding, ikke lugten, så at bedrage ham vil ikke fungere.

Du kan naturligvis at snyde og at blæse af, hvis du bruger enheden uden et mundstykke, men hvis færdselspolitiet inspektør bemærket trick, så meget vred. En konflikt med de ansatte i færdselspolitiet er ikke det værd!

Så den eneste måde - at chaufføren fik kun lov sats af alkohol i blodet. Det vil sige, er det nødvendigt at forbruge mindre ånder, og ideelt set helt at opgive dem. Og hvis du ikke kan undvære alkohol, og i morgen skal være bag rattet, du har brug for en god nats søvn, en solid middag og morgenmad, måske tage en sauna. Selvom alkohol og dampbad - er ikke den bedste kombination for dit helbred.

Sådan ikke blive bedraget

Snydere findes overalt, og, som det er trist, de er også blandt de ansatte i færdselspolitiet. For eksempel kan de bruge enheden, der indikerer tilstedeværelsen af alkohol, selv om føreren ikke drikker alkohol. Hvordan til at handle i denne situation?

Det er nødvendigt at insistere på en lægeundersøgelse! Som regel, når føreren selvsikkert siger, at han ikke drikker, og er klar til lægeundersøgelse, blev han løsladt med en undskyldning. Eller uden en undskyldning.

Men du aldrig ønsker at ikke blot drevet beruset, men også tættere på sin bil i beruset tilstand. Hvis en spritbilist tilbageholdt i nærheden af hans bil, kan det fratage rettighederne, uanset om han skulle til at gå et sted eller bare ønsker at sidde inde. For at bevise sin uskyld i denne situation er ubrugelig, og retten står næsten altid på den side af færdselspolitiet.

Den gamle lov

Tilladt hastighed af alkohol bag rattet - det er ikke en nyskabelse, men en tilbagevenden af den gamle ændring af lovgivningen RF. De blev først indført i 2008 midt generel godkendelse. Som et eksempel, vores lovgivere citeret oplevelsen af europæiske lande og USA. På tv-skærmen gentagne gange givet udtryk hvor meget du kan drikke med lavt alkoholindhold og spiritus, for ikke at miste nogen ret til. Så hvad er hastigheden af alkohol i blodet blev tidligere præciseret i lovgivningen?

Drivere kan betjene maskinen i en koncentration på ren alkohol pr 0,3 g i en liter blod og til 0,15 g pr udånding. Men i 2010 disse ændringer afskaffet - og den tilladte hastighed på alkohol i blodet var igen nul. Dette forårsagede et ramaskrig og massive bøder for bilister, der ikke vidste om indførelsen af "tørre" lov.

Spiritusballon reaktion på kefir eller kvass

Oftest blandt de indignerede råb hørtes sætninger, som du ikke engang kan drikke et bryg og yoghurt, før du sætter dig bag rattet. Fordi spiritusballon angiveligt opfanger selv den mindste koncentration af alkohol, og viser en anden værdi end nul, hvilket direkte fører til fratagelse af rettigheder.

Er det sandt? Til en vis grad, ja. For eksempel, hvis drink bryg eller alkoholfri øl (alkohol til 0,5%), derefter et par sekunder efter forbruget drikkeenheden kan vise 1-1,5 ppm. Men et minut senere aflæsninger falde til nul. Dette skyldes det faktum, at den første prøve blev taget fra næsten røg, og ikke let, som det kræves.

Der er et direkte forhold mellem vægten af en person, drikken styrke og forløbet tid efter brug. Det blev vurderet, at hvis føreren drikker gennemsnitlige fysik fire liter kvass (slot 0,5%), derefter en halv time alkometer vise 0,12 ppm og 1,5 timer - 0 ppm. Men det er svært at forestille sig en mand, der på én gang drak 4 liter kvass, og straks fik bag rattet. Den vanskeligere at drikke den samme mængde yoghurt. Så det viser sig, at chaufførerne forgæves indignerede? Der var ikke behov for at vende tilbage ændringen?

Breathalyzer Nøjagtighed

Chauffører har alle ret til at være forarget, især dem, der ikke drikker alkohol ved rattet overhovedet. Den omstændighed, at spiritusballon er en målefejl, dog lille. I en række små dimensioner (op til 0,5), er det typisk, ± 0,05 ppm. Ved at øge alkoholindholdet i den udåndede fejl kan nå 15-20% af læsning. Hertil kommer, at deres nøjagtighed afhænger af typen enhed og vejrforhold.

Faktisk, hvis vi antager, at antallet af alkohol i blodet hos føreren skal være nul, er det nødvendigt at en eller anden måde tage hensyn til den mulige fejl. Og det er det, der er mere fokuseret introduktion af ændringer til den russiske lovgivning. Det vil sige, bliver driverne ikke give tilladelse til brug af alkohol, selv i små doser, og mindske muligheden for uretfærdig straf, baseret på falsk vidneudsagn Breathalyzer.

Det kan påvirke læsning enhed

Tilladte hastighed alkohol hjulet kan ikke være nul, ikke kun på grund af fejl ved instrumentet. Der er flere faktorer, der kan påvirke alkometer. Denne medicin alkohol baseret tandpasta og mundskyl, cigaretter, fødevarer med en stærk lugt, krydrede retter, mynte tyggegummi og noget mad, hvor en masse af æteriske olier. Listen er ganske imponerende, men det er ikke så skræmmende som det ser ud. kan observeres Forøgelsen af aflæsningerne kun for et par minutter efter indtagelse af visse produkter. Efter denne tid på skalaen vil vise nul eller en lille figur, som er placeret i området tilladelige fejl.

Men den frygtelige myten om et forhøjet niveau af endogen alkohol har ikke modtaget bekræftelse. Ifølge de kompetente eksperter, mængden af det i den menneskelige krop er så lille, at det ikke reagerer enhver enhed.

Tilladte alkohol niveauer for kørsel

Så er der en mulighed for fejl, og derfor skal returneres til ændringen. Det er denne beslutning blev truffet af Duma og ryggen er sådan en ting som en acceptabel alkohol. 2013 var en tid med voldsom debat. Ikke alle troede dette kursus rimelig. Alligevel blev det besluttet. Den nye kurs af alkohol i blodet - 0 ppm. Tilladte værdi af absolut alkohol i udånding - 0,16 ppm. Hvad betyder disse tal betyder? Artiklen optrådte 12,8 administrative kode notat, som forklarer, at førerens ansvar forekommer i tilfælde af lægemiddel eller psykofarmaka i hans krop eller tilstedeværelsen af ethylalkohol i overskydende koncentration på 0,16 mg per liter luft. Denne værdi bestemmes at være større end en eventuel fejl.

Faktisk er denne ændring betyder, at føreren ikke kan drikke, og den tager sigte på at eliminere korruption af trafik politifolk og for at reducere antallet af bilister uretfærdigt straffet, som umyndiggøre endda ultrasmå tal på alkotestere.

medicinske journaler

Og med hensyn til narcologists bør hvad er den sats af alkohol i blodet? Ppm - en foranstaltning, hvorved man kan bestemme koncentrationen af alkohol, men i virkeligheden disse tal betyder?

Så den absolutte ædruelighed eller nul alkoholindhold næsten ikke eksisterer, og den person at vidne i 0,1-0,13 ppm anses for at være sober. Når 0,2-0,5 - reduceret opfattelse af bevægelige objekter, nedsat opmærksomhed og koncentration. Lost forsigtighed.

Koncentrationen af 0,5-0,7 viser, at en person ikke er korrekt kan vurdere afstanden til at skelne farver og holde balancen. Han er langsom reaktion. Der er dog stadig kritisk holdning til ens egen stat.

Ved 0,7-1,3 ppm forekommer tilstand udtrykt forgiftning: nedsat opmærksomhed, manglende evne til hurtig vurdering af situationen. Koncentrationen af 1,3-2,4 - en stærk forgiftning. Hos mennesker, nedsat tale og koordination. Ingen selvkontrol.

Marginale alkohol i blodet - 3-5 ppm. Det er dødbringende.

Så, som vi kan se, blev indført de nye ændringer baseret på faktiske medicinske journaler. Og hvis tidligere tilladt 0,3 promille i blodet, som mange bilister har taget som en licens til at drikke før turen, men nu kan de ikke drikker stærke drikke.

Tilladt hastighed af alkohol i blodet i forskellige lande

Den Russiske Føderation - er ikke det eneste land, hvor det er forbudt at køre bil efter at have taget alkoholiske drikkevarer. Denne praksis blev indført i De Forenede Arabiske Emirater, Japan, Rumænien, Saudi-Arabien, Irak, Armenien og i flere andre lande.

  • I Algeriet og Albanien tilladelige blod alkohol sats - 0,1 ppm.
  • I Estland, Norge og Polen - 0,2.
  • I Georgien, Hviderusland og Uruguay - 0,3.
  • I Litauen og Jamaica - 0,4.
  • I Frankrig, Monaco, Thailand og Portugal tillade 0,5 ppm.
  • I Bolivia, Honduras og Ecuador - 0,7.
  • Bahamas, England, USA og Singapore - 0,8.

Den største værdi af de tilladte normer i Cayman Islands og Lesotho - 1 ppm. En række lande, såsom Etiopien, Bhutan og Angola ikke begrænser bilister til at bruge alkoholiske drikkevarer.

Kan jeg returnere loven med henvisning til tilstedeværelsen af alkoholmeter fejl

Det er muligt, hvis vi bevise, at instrumentet virkelig har det. Det vil sige, du skal gennemgå en lægeundersøgelse, som viser fraværet af alkohol i blodet. Kun sådanne beviser retten finder tilstrækkeligt til at træffe en beslutning til fordel for chaufføren.

Hvis du ikke kan bestå en prøve til tiden, kan miste deres kørekort.

Hvordan til at returnere lige efter den nye lov

I dette tilfælde er den gældende tilbagevirkende kraft, blødgørende bilister straffet for lovovertrædelsen. Dette reguleres af den anden del af artiklen. 1.7 i den administrative kode.

Det vil sige, hvis føreren var frataget retten på grund af indholdet af udåndingen alkohol til 0,16 ppm, kan det anmode domstolen MÆGLING retssag i forbindelse med vedtagelsen af de nye ændringer. Derfor lovvalgsregler tilbagevirkende kraft.

Chauffører bliver straffet for koncentration på 0,16 ppm og derover, vil ikke være i stand til at genvinde kørekort.

drivere meningsmåling

Tidligere tilladte hastighed på alkohol i blodet var 0,3 ppm, hvilket gjorde det muligt for bilister at drikke øl uden frygt for, at det bliver nødt til at miste deres rettigheder. I dag er kun tilladt til 0,16 ppm i udånding (og hvordan sandsynlige samlede fejl). Men hvor mange rigtig spritbilister?

Ifølge en anonym undersøgelse beruset bag rattet sidder jævnligt 2,7% af de adspurgte. Næsten halvdelen af alle respondenter (49,2%) hævder, at de aldrig køre bil beruset, fordi det indebærer en risiko for skade på hans helbred, fremmede, familie, og muligheden for døden. Du må ikke drikke af frygt for at miste rettigheder kun 8,8% af bilisterne. Og så meget erkende, at køre bil beruset under resten af byen, på de øde landeveje. Og 14,8 procent af de adspurgte indrømmede, at mindst én gang for at drive et køretøj "godt beruset".

Generelt kan de vedtagne ændringer blive kaldt en indrømmelse til de deputerede, der ønskede at komme ind den faktiske rente på alkohol, men har argumenteret om instrumentet fejl, føreren-diabetikere og niveauet for endogene alkohol. Og nu har vi en grænse på 0,16 ppm, som er beregnet til at dække enhver fejlmargin. I dette tilfælde kan du ikke drikke og køre - og med rette. Efter alt, har forholdet mellem stigningen af alkohol i blodet hos førere og stigningen i antallet af ulykker længe været bevist og kræver ikke yderligere bekræftelse og verificering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.