SundhedMedicin

Endogen alkohol i det menneskelige legeme

Den menneskelige krop er i stand til selvstændigt at producere alkohol. Ethanol, der produceres i kroppen som et resultat af komplekse biokemiske reaktioner, der er kendt som endogen alkohol. Dette materiale er koncentreret i de største mængder i lunge- og levervæv. Mindre omfang endogen alkohol har i de andre strukturer i kroppen.

Mange bilister er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt den aktive udvikling af et sådant væsentlig indflydelse på resultaterne af undersøgelsen af trafikulykker? Efter alt, de nuværende lovgivninger gælder fratagelse af et kørekort ved detektering meget lave koncentrationer af alkohol i blodet.

Endogen alkohol i blodet - hvad er det? Som afspejlet i kroppen tilstand utilstrækkelig produktion af stoffet? Vi vil forsøge at besvare disse spørgsmål og mere senere i artiklen.

Endogen alkohol - hvad er det?

Tale kortvarigt, det endogene alkohol kaldet ethanol, der produceres af kirtler i kroppen i processen med livet. Han tager del i tilpasningen af kroppens væv til de aggressive betingelser, fungerer som en kilde til energi gør det lettere at overvinde stressende situationer.

Da resultaterne af særlige undersøgelser, er den endogene alkohol i kroppen aktivt produceret med positive følelsesmæssige tilstande. Tværtimod er det beløbet reduceres i tilfælde af stærke negative følelser.

Typer af endogene alkohol

Adskillige særskilte typer af denne alkohol:

 1. Virkelig endogent - alkohol, som produceres af celler i kroppen i små mængder, uanset den påvirkning af ydre stimuli. Til fremstilling af stoffer, der er ansvarlige særlig kemisk forbindelse kendt under definitionen af alkoholdehydrogenase. Katalysatoren er tilgængelig i cellerne i de fleste organer. Især dens høje indhold i levervævet. Derfor er dette organ anses for at være de vigtigste "producenter" af endogene alkohol.
 2. Betinget endogent dannet i legemet under indflydelse af spaltning i fordøjelseskanalen hos visse fødevarer.

Hvilke faktorer påvirker niveauet af stigningen i endogene alkohol i kroppen?

Endogen alkohol kan aktivt frigives til blodet under følgende betingelser:

 1. Sygdom. Ifølge undersøgelser foretaget af læger fra en hævet alkoholkoncentration i blodet påvirker diabetikere, personer med kronisk bronkitis, såvel som dem med lever- og nyresygdom. I sådanne tilfælde kan den maksimale koncentration af alkohol i kroppen nå størrelsesordenen 0,4 ppm. Men den nævnte foranstaltning er inden for de acceptable standarder.
 2. Fødevarer. Til fremstilling af ethylalkohol aktive celler i kroppen kan resultere i forbruget af fødevarer, der ikke indeholder alkohol. Det kan være yoghurt, chokolade, Kvass visse frugter og grøntsager.
 3. Mentale tilstande. Som tidligere nævnt de positive og negative erfaringer aktivere de kemiske reaktioner, der danner alkohol endogene hos mennesker. Dog præcist at bestemme afhængigheden af fremstilling af ethanol kvantitativt, ifølge arten af visse emotionelle forstyrrelser, forskerne stadig mislykkes.

Niveauet af endogen alkohol

I hvilende tilstand i en sund persons blod alkohol koncentration af endogene stande på ikke mere end 0,01 ppm. Faktisk kroppen er i stand til at producere i løbet af dagen ca. 10 g ren ethanol. Men dette tal varierer betydeligt afhængigt af virkningen af en række faktorer.

For at gøre op den daglige sats af alkohol en person er tilstrækkeligt at anvende et halvt glas øl, ca. 30 ml vodka, kvass 800 ml, 120 ml eller 1,5 l vin yoghurt. Disse gradienter henhører under begrebet af normen. Hvis ikke overstige, vil personen ikke føler de symptomer, der svarer til begrebet forgiftning.

Hvorfor endogene alkohol kræves af kroppen?

Ethanol, der produceres af celler i kroppen:

 1. Det giver kroppen til hurtigt at tilpasse sig de ukendte, ganske aggressive miljøfaktorer. Det hjælper til at håndtere stress og overvinde den moralske uro i vanskelige situationer.
 2. Det virker en energikilde for kroppens væv.
 3. Positiv effekt på funktionen af hjernen og nervesystemet.
 4. Det fremmer vasodilatation og dermed forbedre blodgennemstrømningen, accelererede forsyning næringsstoffer celler.
 5. Det giver aktiveringen af metaboliske processer.
 6. Involveret i produktionen af endorfiner - såkaldte hormoner af lykke.
 7. Det øger cellernes evne til at modstå de negative faktorer i patologiske tilstande.

Fravær af endogen alkohol som årsag til svigt i kroppen udtrykte tilsidesættelse af dens produktion af kroppens celler og kan påvirke strømmen af de ovennævnte fremgangsmåder.

Faren, der bærer endogen alkohol for bilister?

bilejere er den kategori af mennesker, som er meget vigtigt ikke at overskride den tilladte hastighed af alkohol i kroppen. Når omstændighederne, navnlig i tilfælde af nerve overspænding, spise visse fødevarer, iltmangel, tilstedeværelsen af sygdomme i organer, celler, der er involveret i metabolisme, kan iagttages den naturlige stigning i mængden af ethanol i blodet. I nogle situationer, der er den virkning, at en person for nylig har brugt et glas vodka. I tilfælde af sådanne tilfælde, at føreren skal bevise, at han tog ingen alkohol.

Hvis en person ikke drikke alkohol, før det bliver bag rattet, om inspektion det ikke bør nægte at rejse til narkotikabehandling center til at udføre en særlig undersøgelse. I modsat fald straks, og senere vil det være yderst vanskeligt at bevise deres sag. Efter ovenstående fremgangsmåde står på sin egen at gå til en privat klinik for at tage en uafhængig blodprøve. Sådanne aktioner vil være en pålidelig overtoner at bevise sin egen uskyld ved forsøg med en trafikulykke i retten.

Fra hvilke fødevarer skal give op, der har til hensigt at komme bag rattet?

Den såkaldte alkometer, som brugen af de retshåndhævende myndigheder tyet til at bestemme ædruelighed af chauffører kan bekræfte overskuddet af den tilladte niveau af alkohol i blodet i brugen af:

 • hoppemælk kan alkoholfri øl tilføje til resultatet på ca. 0,4 ppm;
 • fermenteret kefir, yoghurt, kombineret med grøntsager eller frugter - størrelsesordenen 0,2 ppm;
 • kager og brandy - 0,4 ppm;
 • kvass - 0,3-0,6 ppm;
 • Chokolade - ca. 0,1 ppm;
 • sandwich lavet af sort brød og pølser - 0,2 ppm.

Endogen, kan exogent alkohol koncentreres i kroppen på anvendelse af sådanne lægemidler som Corvalolum, valoserdin, baldrian, motherwort tinktur. Problemet for føreren kan blive endnu brug af tobak. Som praksis viser, en nylig cigaret du ryger øger alkohol i blodet med så meget som 0,2 ppm.

Børn af alkoholafhængige mennesker

Vi bør også tale om afkom af alkoholikere. Skyldes genetiske faktorer, sådanne personer er der en mangel på endogent alkohol i kroppen. Patologisk fænomen kan forklares ved udviklingen af unormale processer i livmoderen, navnlig en betydelig opbremsning af metaboliske processer.

Konsekvenserne af sådanne ændringer ofte manifesterer en mangel på børn aktivitet i de fysiske, psykiske og sociale område. Børn af alkoholikere lider ofte af stress, føler en følelsesmæssig svaghed, sammen med deres jævnaldrende.

Det er bemærkelsesværdigt, at gøre op den krævede sats for ethylalkohol i blodet ved brug af berusende drikke til børn med dårlig arvelighed efterfølgende mislykkes. Lider af en sådan stofskiftesygdomme afkom af alkoholikere tegnede sig for hele livet.

Som konklusion

Som det kan ses, i en persons legeme, selv en absolut teetotaler, indeholder altid en lille mængde ethylalkohol. Naturligvis er produceret i så små mængder, som ikke fører til forgiftning. Til gengæld manglen på endogene alkohol som en årsag til en række negative fænomener, kan udtrykkes, især reduktionen af menneskelig vitalitet, bremse hjernens reaktioner på eksterne stimuli, andre.

Endelig er det værd at bemærke, at det overvældende flertal af mennesker ikke lider af en mangel på endogen alkohol i blodet. Derfor er det værd at overveje, om det er fornuftigt at læne sig op ad alkohol, bruge det i en mængde, der har en skadelig virkning på betingelse af kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.