Kunst og underholdningFilm

Seriel "Univer": skuespillere og roller. Nye "Univer": skuespillere og roller

Det ser næsten hele befolkningen, fra skolebørn til voksne samt en god sans for humor og interessant historie tiltrak mange - serial "Univer". Skuespillerne og den rolle, sitcom er berømte over hele landet, er blevet almindeligt anerkendt og beundrere.

Gamle "Univer"

Sjove sitcom-serie "Univer", skuespillerne og den rolle, som klart viste dårlig liv af studerende, der bor i en delt lejlighed i sovesalen var i luften 2008-2011.

Han scorede et ganske stort antal af fans. Hver serie har sin egen historie (alle årstider, men har en enkelt kæde der forbinder episoder) - med de studerende der er de mest almindelige husholdningsprodukter historier, men de har alle en positiv endelig og er udstyret med humor. I serien 'Univer' skuespillere og den valgte i lang tid rolle - har producenterne forsøgt at finde de mest succesfulde skud.

"Univer. Ny hostel "

Dette er en fortsættelse af den gamle "Uni" på skærmene siden 2011 til i dag. Nogle aktører stoppede med at arbejde i en ny sitcom, men nye, ikke mindre interessant. I den nye serie 'Univer' skuespillere og rolle (2014 år) blev fundet bare fantastisk - det er ikke bare taler om sitcom anmeldelser på forskellige fora.

Mændene i den gamle "Uni"

Aleksandr Silvestrovich Sergeev (Andrey Gaydulyan). Sønnen rig oligark Rublyovka, dog i modsætning til Anton Martynov, ikke understrege dette faktum, fordi der ofte konfronterer far - Silvestrom Andreevichem. Lives, samt dens dårlige naboer, ikke at have penge, og lejlighedsvis forsøger at tjene nogle penge på forskellige steder. Hen mod slutningen af serien giftede hun sin nabo Tane Arhipovoy, og de bragte barnet - en søn Aljosja blev efterladt til at leve med Sasha far på rublen. Filmet hovedsageligt i den gamle "Uni", i den nye serie dukkede kun en gang i det nye år Series 2013, hvor han formåede at få beruset, at skændes med sin kone og ven Mashey Belovoy. Han er en positiv og en temmelig smart fyr, åben og godmodig.

George Rudkovsky (Alexei Gavrilov). Meget tynd og smuk ung mand macho. Jeg har et stort antal af piger i hele serien. Permanent forhold startede med sin nabo på blokken frem til udgangen af den gamle "Uni" - Liley Volkovoy. Meget interessant og venlig ung mand, men han kan ikke lide at studere. På grund af dette, blev han bortvist og tjente i hæren, men vendte derefter tilbage og fortsatte med at studere.

I serien 'Univer' aktører og roller (herunder mænd) passer perfekt til hinanden. Da udseende og opførsel af nogle af de tegn kan vi drage konklusioner om tegnet.

Drenge af gamle og nye "Uni"

Fans af serien efter afslutningen af den længe ventede nye. "Univer", skuespillerne og rolle (han), der falder sammen med den gamle varinat manuskript, ikke skuffe sit publikum.

Artur Tigranovich Mikaelyan (Ararat Keschyan). Armensk fra Adler af Michael kaldenavn. Han er uddannet fra Det Naturvidenskabelige Historie og dimitterede i den sidste af de gamle "Uni" -serien. Den nye indskrevet i graduate skole og begyndte at belære til studerende, herunder dine venner.

Meget glad for piger, han har et ry for en skørtejæger, fortærende hjerter. Jeg havde et par gange om Kæreste der endte dårligt: den første - med en nabo på blokken Alla Grishko (adskilt ved enden af den gamle "Uni" på initiativ Allochka på grund af den forventede afgang af Michael hjem for at arbejde i hotellets lederens onkel), den anden - med lederen af afdelingen Ksenya (brød op efter et år seriøst forhold på grund af hendes utroskab med en kollega i USA, hvor hun gik på arbejde). På trods af hans kærlige, godhjertet af natur, en interessant fyr, der altid er klar til at komme til undsætning af andre.

Anton Lvovich Martynov (Stanislav Yarushin). Son Lva Andreevicha Martynova - Rublev oligark. I den gamle "Uni" det - en narcissistisk, egoistisk rige, at sprede sin fars penge. Hånet og erstatte sine naboer på blokken, drak en masse og gik til klubber, som han blev straffet af sin far mere end én gang i en frihedsstraf bankkort. I den nye serie, har han ændret sig meget - er blevet en mere fyldestgørende og venlige. Takket være en nabo Christine fik sin egen natklub. Med denne mest Christine senere udviklede han et seriøst forhold, men de brød op på grund af Antons utroskab med sin søster Yana Semakin - Julia.

I den populære tv-serie "Univer" aktører og rolle (2014) har ikke rekrutteret til det sidste, fordi skyde en sitcom i fuld gang, og projektet deltager kan være hvem som helst.

"Univer": skuespillere og roller, forlod projektet

Edward Kuzmin (Vitali Gogunsky). Tilnavnet Kuzma. Blunt karate fra landsby Agapovka. Undersøgelser på Det Naturvidenskabelige filologi. Trods nogle underudviklet, det er meget glad for naboerne, men nogle gange gør det sjovt. Han optrådte ikke kun i den gamle, men også i den nye "Uni". Jeg havde en dobbelt relation. Den første - med Alla Grishko i den gamle serie, forholdet sluttede temmelig hård pause. Den anden - i den nye serie af Mashey Belovoy, slog op med hende på grund af den fejlagtige tro om hendes utroskab. Den fyr er meget sød, men legkovnushaemy, så det er ikke bare snyd. I midten af den nye "Uni" på grund af den seneste hændelse, han vendte hjem og levede lykkeligt med malkepige.

piger

Alla Hryshko (Maria Kozhevnikov). Alia - en smuk blondine, der i begyndelsen af sitcom blev fikseret på at finde den oligark mand. Men i løbet af serien det ændrer karakter. Slår permanente og stærke relationer til Kuzey, derefter med Michael bliver mere afslappet og det begynder nogle gange at lære.

Tatyana Nikolaevna Arhipova (Valentine Rubtsov). Den ældste af scenariet. I serien formået at aflære og til at deltage i forskerskolen ved Det Juridiske Fakultet. Zauchka arbejder konstant. Under den mislykkedes sitcom lykkedes os at besøge gift med en tidligere klassekammerat Vlad, men ved udgangen afstemmes og gift, fødte en søn for hans sande kærlighed - Aleksandra Sergeeva.

I den nye serie 'Univer' skuespillere og den rolle, (kvindelig ovenfor) er større end, desværre, ikke syntes. Bortset Tanya - hun legede med sin mand Sasha i det nye år Series 2013.

Piger i den opdaterede "Univer"

I serien Univer. Ny hostel "rolle, skuespillerne skabte en meget høj kvalitet, fordi efter succesen med den første del af det var umuligt at sænke baren. Ud over en stor støbt af showet har udmærket kvalitet professionel fotografering, da brugen dyrt udstyr til spillefilm.

Christine Sokolovskaja (Nastasja Sambursky). Smart, uafhængig, smuk og selvsikker person. Efter skilsmissen, der var en "særlig" holdning til mænd, så forelsket i hende måtte udfordre Anton. Men han har gjort det, og de mødtes lykkeligt indtil hans utroskab med en ung søster Semakin. Under showet Christina viser mange af de positive træk ved den nuværende uafhængige pige.

Maria Belov (Anna Khil'kevich). Smukke, naive og petite blondine, som underviste på fakultetet for Journalistik. Kan ikke lide at lære, er primært beskæftiget med pleje af deres udseende, og shopping. Hun arbejder i en tøjforretning på grund af en absurd ulykke. Jeg havde en lang relation med Kuzey, men de brød op på grund af påståede utroskab. Nu er hun dating en nørd Valentin, hvem glad. De - det perfekte par.

Jan Semakina (Anna Kuzina). Ansvarlig pige. I begyndelsen af serien arbejdede han i fagforeningen udvalget "ærinde" i elsker Oleg, men derefter blev formand. Han elsker sit job, hendes fan. Han har et forhold til en god Gopnik fra hans kollegieværelse. På grund af nogen, er selv små problemer altid går igennem.

At disse dejlige piger præsenterede elskende tv-serie "Univer". Sovesal, skuespillerne og den rolle af serien giver de farverige scener af livet som studerende, fordi mange af nutidens teenagepiger forsøger at efterligne dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.