SkønhedNegle

Lynguide: hvordan man gør en manicure derhjemme på korte negle

Manicure på hjem behandlinger har en række fordele. Og en af dem - mulighed for at absolut ethvert design uanset hvad længden af dine negle. Desuden kan fremgangsmåden udføres på et belejligt tidspunkt. Før hvordan man gør en manicure derhjemme på korte negle, skal du forberede en lille smule.

Problemet med valg

Først og fremmest, er du nødt til at beslutte, hvilke specifikke design, du ønsker. Det ser ud til, at valget af en lille søm længde er meget lille. Men dette er ikke tilfældet. Bare alle elementer skal være mindre. Let at manicure korte negle indebærer anvendelse af lak uden yderligere ornamenter og tegninger. Er det tilstrækkeligt at dække negleroden og den frie kant, at binde al øverste beskyttende lag. Denne fremgangsmåde er velkendt for enhver pige siden barndommen, når negle er simpelthen malet med markører eller farveblyanter.

Men nogle gange plain lak keder sig, du vil have noget nyt og usædvanligt. For eksempel, fransk manicure mønstrede. Ja, på korte negle er også muligt. Selv om den frie kant af en meget lille (millimeter, for eksempel). Hvis lak frakke det er svært, kan det komme til hjælp akrylmaling og tynd pensel. Bare otkraste lille strimmel ved at gøre et smil linje, og lad det tørre. Bemærk: dette er alle gjort på grunderen. Hertil kommer, før en manicure derhjemme på korte negle, øve på et lille stykke papir. Den selvsamme mønster kan være vilkårlig. God leder usædvanlige ornamenter på en finger. For eksempel en ring.

Manicure hjem på korte negle kan gøres:

  • en lak;
  • flere fernis;
  • akryl;
  • klistermærker;
  • yderligere elementer til nail art.

To søm - en design

For dem, der ikke ønsker at trække i de elementer, men du vil have noget usædvanligt, der er en simpel løsning. Blot to forskellige lak. For eksempel effekten cracelures. Selv på korte negle det vil se originalt og stilfuldt. Især med den rette udvælgelse af farver. Før du gør en manicure derhjemme på korte negle med effekten af revner, husk - denne lak spreder kun på den blanke overflade. Derfor skal du først vælge en primær, grundfarve. Det skal kombineres med craquelure. Nogle gange er det er gyldigt og i skarp kontrast, men det er et rent individuelt valg. Når tør basis, er det anvendes med lak revner effekt. Efter alt sikret topbelægning, eller lade det være som det er.

Derudover er der en søm med en temperatur perception. Hvad er det? lak farveændringer afhængigt af den omgivende temperatur. Dette er specielt effektivt om vinteren, da hun ofte flytter fra kolde til varme. Hvordan til at gøre en manicure derhjemme på korte negle sådant materiale? Det er simpelt:

  • at indgive de tips;
  • let sand overfladen;
  • anvende og tør base;
  • male neglelak.

Forsidearket er ikke påkrævet, da det ellers vil bevirke temperaturen forvrænget feedback. Du kan prøve forskellige muligheder, at vælge for sig selv den mest succesfulde til enhver tid og på ethvert sted!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.