SkønhedNegle

Hvid jakke med et hvidt mønster. Søm med hvide tjeneste jakke

Hvid jakke med et hvidt mønster. "Olie olie" - du måske tror. Men nej, det er en fantastisk skønhed og udsøgt elegance, uundværlige ornament hånd indbyggerne i den moderne metropol og et privilegium.

Fakta Fødselsdag ideer

Fransk eller fransk manicure har længe været et valg af konge kyndige kunder skønhedssaloner, hvilket er nødvendigt for at opretholde den stringens og enkelhed af linjer i sit udseende.

Legends of oprindelsen af tanken om denne form for neglelak meget, og hans navn tager os til bredden af Seinen, men forgæves. Ideen om en fransk manicure lykkeligt landede i en lys hoved Jeff Pink, formand for selskabet ORLY, som også var den klassiske leverandør af første klasses produkter i verden og neglelakker.

Skønheder i sidste århundrede krævede en ny og unik metode, der er velegnet til alle lejligheder og ikke krævede hyppige skift af lak. Efter alt, enhver sand kvinde i første omgang tager sig af sig selv smuk og deres velfærd. Så ideen til "toothy smil" på spidsen af neglen, hvilket er rart indtil videre - en hvid jakke med et hvidt mønster, den første og unik blandt hans kolleger moderne manicure look.

"Hvorfra derefter navnet på den fransk manicure?" - spurgte den mest nysgerrige. Svaret ligger på overfladen. Koko Shanel blev berømt mode og stil, og dermed erklære Frankrig trendsætter og fremme af nye mærker. Modtagelse Jeff mødte den varmeste og entusiastiske respons i hjerterne hos pariserne, og skaberen besluttede at kalde det "fransk manicure." Så elegant tak Frankrig arbejdede til fordel for amerikanske praktisk innovation.

Relevansen af klassikerne

Hvordan Stiv Dzhobs blæste industri mobilnummer af fremkomsten af iPhone, og Jeff engang lagt på fødderne af skønheder af det sidste århundrede, at det var afgørende. Kvinder har aktivt været vinder terræn i erhvervslivet af mænd og et velplejet udseende var en streng garanti for en vellykket vej op ad karrierestigen.

På den anden side, enhver kvinde - en perfekt husmor, og hun havde brug for et centralt værktøj til at opfylde de behov og stringens, og hans ømhed. Hvid jakke med hvid lak blev den vigtigste våben i midten af det XX århundrede, og ledes af en barrikade af kvinder i dag i kampen for deres egen lykke. Søm med hvid jakke - dekoration og nøglen til succes, lovgiveren af stil og stjernen i hvert øjeblik.

Tidløst design med hvide tjeneste jakke også ligger i det faktum, at det let udføres af enhver teknik under alle forhold: hvid gelcoat, guiden, en fransk manicure derhjemme ud af hænderne på en munter husmor. Denne metode har ingen grænser og er til rådighed hver repræsentativ for den mere retfærdig køn, og samtidig give hende en magisk negle med hvide tjeneste jakke, som kan gøre underværker i enhver situation.

Teknik hvid tunika med en hvid lak

Som den første og den mest almindelige repræsentant for den franske manicure design med hvide tjeneste jakke på samme tid sikrer nem implementering af teknologien.

Vigtigst er det, inspirerende selve resultatet, at bevare roen og til at afsætte tilstrækkelig tid til den præcise anvendelse af alle de lag og tør.

Således formlen for at skabe en succesfuld søm drømme med hvide tjeneste jakke ser sådan ud:
GRUNDLAG - SMILE DREAMS (hvid stribe) - Forstærkning lag af transparent lak.

French selv - et eventyr eller en sand historie?

Baseret på den vellykkede etablering af ovennævnte angivne formel, den vigtigste faktor for det ønskede resultat - en finde en tid. Tidligere fransk manicure virkede noget uopnåeligt og en raket.

Kommer til interiører, vi ser med glæde ser hvid jakke (billedet), så da manicurist bringer glatte strimler i hånden, og undrede sig modstanden i hans hånd, da han får nogle hvide blyanter og bringer billedet af søm i "kulør" af en fransk manicure til perfektion.

Tidspunktet for myter og overtro bestået. Fransk manicure giver i og dygtighed af ejeren af smukke hænder. Sæt til en standard, og det samler støv i boudoir hver prude: neglefil, negleklipper med neglebånd, et antiseptisk middel til desinfektion. Plus den magiske nøgle af modernitet, yde let at anvende fransk manicure - strimler. Det er dem, der garantere for nøjagtigheden og hastigheden af den linje i arbejdet i søm skønhed.

Handlinger hjem handyman

Teknologi, som vi har set, er enkel, og den række elementære handlinger. Tilføjelse til "lækker" opskrift fransk manicure selvtillid og glæden ved behagelige øjeblikke af pleje, og voi la, du - ejeren af den bedste verden rangordning af negle med hvide tjeneste jakke.

Et par minutter og lad dine negle kuglepenne nyde magien i et varmt bad med kamille eller andre ingredienser kan du slappe af. Tør dine hænder og behandle neglebånd.

Påfør foundation på de behandlede og åndede frihed neglepladen. Fyld pause tørring interessant læsning, eller ser dine yndlingsfilm
Fastgør magiske strimler foreslået i produktsortimentet af ethvert kosmetisk butik, på neglene.

Kø anvendelse af hvid maling og et par minutters hvile kræves til tørring af det nye lag. Hvid jakke med hvidt mønster - er ikke glæden ved hvert øjeblik!

Den endelige akkord - en klassisk slutning. Et lag af transparent lak. Du kan også bruge lys pink eller fersken nuancer. I alle lag af farver og fransk manicure giver friskhed og skønhed til sin ejer.

Den perfekte kombination - "form, og enkelhed af linjerne"

Selvfølgelig er dette spørgsmål altid vækker sind: "Gør det fransk manicure er egnet til mig?" Som historien om den triumferende march den fransk manicure for verden, det passer enhver længde og kløer enhver form. Foruden at sikre transformation af neglepladen i en vidunderlig instans elegance.

Kvinder har tendens til at eksperimentere og ikke acceptere ordet "nej", men fordi, at have brugt et par minutter på den kunstneriske raffinement, kan du finde din perfekte hvide smil mønster på dine negle.

Talrige fotos med hvide tjeneste jakke tydeligt demonstrerer hans triumf på neglene af forskellige længder og former. Stadig fuld af tvivl? Tag et kig på den hvide jakke - FOTOS - og udvikle deres tvivl.

Den triumf of the art teknologier

Den moderne ansigt fransk manicure ophidser fantasien og inspirerer. Brugen af komplementære farver, linjer, kontrast og levende eksplosion - flyvning perfektion.

Festen for moderne design og indretning kunne ikke komme forbi den fransk manicure, de vigtigste elementer, som blev raffineret dekoration rhinestones, innovativ kombination af primære farver og elegance af de anvendte mønstre.

Gennem denne kunst kursus, for eksempel, en hvid jakke med et hvidt mønster på ringfingeren af bruden har længe været erobre hits bryllup lister. Lav en lille fokus kun på den ene finger, bruden bliver en fuld elskerinde of the art facilitet, som vil pynte ethvert foto af dagen.

Er der en fremtid for jakken?

Fransk manicure og dens øverste repræsentant - en hvid tunika, som mange fotos, har sine egne modetrends og vigtigst - konstant udvikling. Fleksibilitet, åbenhed over for eksperimenter, elegance af design og lys teknologi - nøglen til en vellykket fremtid fransk manicure.

Du har allerede beundre det nye udseende af deres negle med fransk-designet? Hvis ikke, så er det tid til at oprette din perfekte stykke af fransk manicure, og lad det være unik og individuel som du er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.