SkønhedNegle

Interessant idé fransk manicure

Morgenfruer og håndtere kvinder er dens særkende. Smukke og velplejede fingre nødt til at kommunikere og skabe kontakter. Meget latterligt udseende af messen sex med et ton af makeup på hendes ansigt og beskidte fingernegle. Dette billede fremmedgøre måske af hver person. I øjeblikket er der mange måder at dekorere søm pladen og skaber en spektakulær manicure. Du kan henvise til specialiserede skønhedssaloner eller arbejde på dem derhjemme. Denne artikel vil beskrive de ideer i den franske manicure. Derhjemme, de bringer til livet er ikke altid let, men det er muligt. For at gøre dette skal du bruge nogle værktøjer.

Interessante ideer fransk manicure

Hvis du besøger en skønhedssalon, vil guiden give dig en masse prøver, hvorfra du kan vælge en passende design. For et par år siden ideen om en fransk manicure negle korte eller lange plade var begrænset. Masters bruges kun én farve - hvid. Det er denne skær dækket spidsen, og resten af pladen forblev naturlige.

Da der er nye tendenser og retninger over tid. I øjeblikket er der ideer i den franske manicure med krystaller eller flydende sten. Marigold belagt med to eller tre nuancer. I de senere år stor popularitet modtog en fransk manicure med gradient elementer. Også allokering øvre brønde i en ny model af overtrækket. Lad os i detaljer, hvad er de ideer fransk manicure. Billeder af nogle modeller kan du finde i artiklen.

klassisk design

Denne idé er den fransk manicure betragtes som den mest enkle. For sin skabelse, du har brug for stencils eller tynd pensel. Du kan bruge ikke kun hvide farve, men enhver solid farve. I de senere år blevet meget moderne mat og blanke farver. Vær sikker på at overveje dit outfit, som er valgt af en manicure.

Med hjælp fra stencils eller børster dækker den nederste del af kloen. Hul for hver finger skal være af samme form og størrelse. Efter tørring påføres lak endelige transparente lag.

Manicure i flere etager

Der er en anden nymodens idé om en fransk manicure. For at oprette dette mesterværk, skal du bruge et par nuancer af neglelak og tynd pensel. Brug om nødvendigt stencils.

Dæk neglen brug fra midten af pladen. Efter påføring af første lag skal vente på sin fulde tørring. kan være sådanne niveauer 2 eller 3. Mere er ikke nødvendigt at oprette. Ellers vil designet være meget besværlig. Når den ene over de andre farver, du anvender, omhyggeligt tørre lakken. Først efter dette kan anvendes til ankeret lag. Tror ikke, at denne idé om en fransk manicure er den eneste unge. Med korrekt valg af farver kan du oprette ganske barsk stil.

farve design

Der er en anden original måde at gøre en fransk manicure. I dette tilfælde vælges typisk to eller tre nuancer kombineret sammen. For at starte, skal du hente fundamentet. Dens hele neglen plade er dækket. Påfør neglelak den måde du gør det normalt, og tør det grundigt.

Dernæst skal du oprette en kontrastfarve "smil". I dette tilfælde kan du bruge stencils til at producere en glattere kant. Husk, at arbejdet skal indledningsvis udføres godt. Du vil ikke være i stand til at slette eller rette ujævn "smil" som den vigtigste farve allerede er blevet gjort.

Søm frigangen kan udføres i flere trin under anvendelse af samme fremgangsmåde som beskrevet ovenfor. Husk, at alle nuancer bør være godt i harmoni med hinanden.

dobbelt jakke

Denne idé er den fransk manicure er en relativt nylig. For sin skabelse, skal du trække ikke kun den nederste spids af kloen, men også trække den øverste godt. Vælg to eller tre farver, der er perfekt kombineret med hinanden og er egnet til dit outfit. Så dækker plade vigtigste målestok og tør det.

Næste du nødt til at arrangere den øverste del af kloen. Til dette Tegn godt fra jorden. Dette element er til stede i ethvert menneske. Hvis man ser nøje på den nøgne neglepladen, skal du sørge for at se omridset af hullet. Efter påføring af farve lag lak til at tørre og yderligere dekoration.

Vælg den nederste del af kloen. Mange kvinder foretrækker at bruge en tynd strimmel, som fokus tiltrækker netop toppen af neglepladen. Ikke meget imponerende ville se stablet på hinanden med et minimum af elementer baseret på farve. Afslutningsvis anvende transparent fikseringslag.

yderligere dekorationer

Fransk manicure kan være dekoreret i festlig stil. I dette tilfælde guiden tilbyder at bruge ekstra dekorationer. Det kan være rhinestones, pailletter, flydende sten, folie og mere. Her din fantasi leg er ikke begrænset af noget. Men det er værd at huske, at farven på den nederste "smil" perfekt skal matche med dekorationer.

Hvis du opretter en klassisk hvid neglelak, så kan det være dekoreret med beige eller sølv rhinestones. Når du vælger en stål nuancer er perfekt til store sten med en pre-cut ragede. Perlemorsfarver perfekt supplement til spidsen af morgenfrue glitter og pailletter. Alle dekorative elementer skal sidde ned på en speciel lim. Derefter bør dække de dekorationer afsluttende lak lag og tør det.

gradient stil

Meget imponerende og stilfulde udseende fransk manicure med gradient elementer. Ved første øjekast ser det ud til, at dette design kun af master. Men dette er ikke tilfældet. Du kan nemt udføre indretningen i hjemmet. Du skal bruge to farver af maling og svamp til at anvende pulver.

Holde stencil på den nedre klo og dækplade rest to nuancer. Mellem dem bør være en klar kløft. Grundigt tør tone og gå videre til at skabe skygge. For at gøre dette, tager planchette, og sat på det den valgte farve. Bland grænse ved hjælp af en orange pind eller prikker. Så længe lakken ikke er tør, skal du hurtigt få våd svamp skabe en overgang og udskrive det på neglepladen. Gentag om nødvendigt manipulationen jakke og tilføje dekorative elementer.

konklusion

Du er nu kendt originale og interessante idéer af den fransk manicure. Foto af nogle færdige modeller, du kan finde i artiklen. Opret en smuk pels og eksperiment på deres udseende. Stræbe efter kvalitet og være smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.