SkønhedNegle

Midler til pedicure "Liquid Blade": anmeldelser. Professionel Pedicure

Kosmetisk produkt, kaldet flydende blade - er et effektivt middel, der anvendes i pleje af fødderne. Det påføres de hærdede hud, hård hud, som kræver omgående fjernelse. Dette betyder for en pedicure blev populær takket være sine kosmetiske egenskaber. Den omstændighed, at lægemidlet dræber kun død, hærdet væv af epidermis, uden at forstyrre cellestruktur sund hud af foden.

Syre pedicure: hvad er det?

Vist produkt fremstillet på grundlag af frugtsyre med tilsætning af medicinske komponenter (hyaluronsyre, glycerol, retinol). Syre accelererer regenereringen af huden, blødgør dem. Yderligere bestanddele bidrager til ernæring af overhuden og har antiinflammatoriske egenskaber.

Lægemiddel "Liquid Blade" er en gel-lignende stof. Dette eliminerer dampningen. Syre pedicure udføres uden klipning kutikula hardware rengøring fødder. Derved undgås ridser og nedskæringer.

Kemisk pedicure anbefales til folk, der lider af svampesygdomme i fødderne, overdreven sveden, og fortykkelse af overhuden, hudproblemer i fødderne hos patienter med sukkersyge.

skønhedssaloner

Professionel Pedicure omfatter i sit medlemskab af en bred vifte af skønhedsprodukter. De er med succes brugt af førerne af søm tjeneste i skønhedssaloner. Herunder produktet før os.

Syre pedicure procedure varer fra én til en halv time. Første master forbereder stoppe med sæbe med et højt indhold af frugtsyre. Efterfulgt af proceduren med peeling særlige kosmetik. Dens basis er syre med tilsætning af naturlige ekstrakter og nyttige enzymer. Efter denne procedure huden renses fødder, fugtet, normaliserer blodcirkulationen, væv begynde at "ånde".

For problemområder, kroniske ligtorne, hård hud masteren anvender gel peeling - en mere koncentreret formulering frugtsyre kombineret med urinstof og tilsætning Aloe koncentrat.

Det næste trin er en kemisk behandling pedicure fod desinfektionsmiddel til forebyggelse af svampesygdomme. Afslutningsvis føreren sætter en nærende creme, blidt masserer foden. Resultatet - en smuk velplejede fødder.

Pedicure derhjemme

Ikke en enorm mængde af arbejde at gøre pedicure selv syre. Kosmetiske præparater på basis af frugtsyrer - et fremragende værktøj til et hjem pedicure.

Før du begynder at gennemføre denne procedure, skal du købe værktøj og kosmetiske produkter til fodpleje. Vi får brug for det komplekse "Liquid Blade", sanitizer, fugtighedscreme, stor pedicure neglefil, pimpsten, finkornet rivejern. Desuden bør det overvejes at tilstedeværelsen af hjælpematerialer. Forberede hygiejnebind, medicinske handsker, vatrondeller, en celle til vandbehandling, til indpakning af ben.

Før du begynder, skal du sørge for, at fødderne er ingen små sår, nedskæringer. Vi må huske på, at alle manipulation, når der beskæftiger sig med frugtsyrer skal foretaget i medicinske handsker.

Til at begynde at sænke benene til cellen med varmt vand i fem minutter for at blødgøre huden. Derefter tør aftørringsklude ben, behandles med et desinfektionsmiddel fod. Efter disse indledende manipulationer kan gå videre til den store scene med brugen af "flydende kant."

 • Det er nødvendigt at sætte midler til en pedicure på grundlag af frugtsyre på en vatrondel og gnid dem liderlige hud, ligtorne.
 • Efter 8-15 minutter for at fjerne gangrenous epidermislag via pedicure savning.
 • Det er tilrådeligt at gøre slibning hele overfladen af foden med en pimpsten eller et rivejern til fødder (fin).
 • Skyl dine fødder i varmt vand og anvende en fugtgivende creme. Proceduren er færdig. Begynd at få æstetisk nydelse fra Betragtningen af hans velplejede og sunde ben.

Kontraindikationer

Syre pedicure - en blød sparsom procedure. På grund af den cremede konsistens af de midler eksperter kalder det "cremet". Sædvanligvis en allergisk reaktion på produktet "gylle Blade" mangler. Hvis basis af lægemidlet omfatter glycolsyre eller hydroxyeddikesyre, den kemiske pedicure er sikkert selv for børn og unge.

Hvis fødderne er små revner, ridser, læsioner svampe læsioner, derefter bruge værktøjet til pedicure kontraindiceret. Frugtsyre er ætsende kemikalier. Det er i stand til at skade huden, forårsager betændelse hos raske områder af huden. Den gælder kun for at fjerne døde lag af epidermis.

Under alle omstændigheder, før du bruger stoffet bør omhyggeligt læse vejledningen og udføre en hurtig test for allergiske tolerance komponenter.

Sokker til pedicure

Set kompleks er en del af strømper til en pedicure. I modsætning til de præparater, der er baseret på frugtsyre, et organ til pedicure indeholder mælkesyrekoncentrat med vegetabilske tilsætningsstoffer. Naturlige ekstrakter har antiseptiske, anti-inflammatoriske, helbredende egenskaber. Tilstedeværelsen af kemisk aktive bestanddele, fremmer hurtig regenereringsproces af epidermisceller. De bremse ældning af huden og genoprette fugtbalancen. Metode til at bruge de sokker i hjemmet er beskrevet i detaljer i brugsanvisningen.

 • Før du starter proceduren bør være til damp fødderne i varmt vand.
 • Så skal du forsigtigt få sokkerne ud af pakken uden at spilde væsken.
 • Slid på dine fødder, at fastsætte.
 • Efter to timer kan fjernes.
 • Grundigt vaske dine fødder i varmt vand og anvende en fugtgivende creme.

Resultater af hygiejniske procedurer ved hjælp af denne kosmetisk produkt til fødderne vil være synlige i et par dage. På den fjerde dag i døde hud begynder peeling. Hæle er blide og bløde, erhverve en sart lyserød nuance, forsvinder den ubehagelige lugt, hvilket indikerer, at sundhed og renholdelse af kvinders fødder.

Kosmetik for en pedicure på en "Liquid Blade"

Overvej indledende oplysninger om dette produkt. Professionel pedicure udarbejdet på grundlag af frugtsyre bredt vosstrebovan. De omfatter: sæbe, bio-gel, forskellige fugtighedscreme. Som regel under proceduren for kemisk pedicure er disse lægemidler anvendes i kombination. Afhængigt af "forsømmelse" hud bremse, tilstedeværelsen af dybe keratinfibre formationer gamle hård hud anvender forskellige formuleringer baseret på flydende knive, f.eks, produkter Domix Green Professionelle eller Callus Eliminator.

Mere aggressive biogels betragtes med en højere koncentration af syrer stand spalte og fjerne døde hud væv i et par minutter. Der er andre typer af lægemidler: express huden blødgørende, cremer, skum. Tidspunkt for hygiejne ben i hjemmet er 20-30 minutter.

Den vigtigste funktion af kosmetiske produkter fremstillet på basis af frugtsyrer, er evnen til hurtigt og smertefrit stoppe oprensning af dødt væv i huden. Flydende klinge er perfekt til den klassiske (trimning) pedicure. Det kan anvendes på fingre af ben til hurtig frigørelse af kutikula og efterfølgende fjernelse.

Syre pedicure - Udvælgelse af eksperter

Populariteten af flydende blade russiske kvinder er stigende hvert år, og der er en række grunde:

 • en erhvervet kompleks (flydende blad) kan tjene til omkring et år;
 • tilgængelighed til salg af forskellige typer;
 • Mindste kontante udgifter til erhvervelse af yderligere midler til fodpleje;
 • mulighed for at gennemføre proceduren derhjemme uden brug af skarpe genstande;
 • effektivitet, når du udfører hygiejne Fodpleje;
 • en mulighed for at bruge et professionelt værktøj til en pedicure.

Anmeldelser specialister om forebyggende muligheder for flydende blade gør den til den ubestridte markedsleder i produkter til pleje af fødderne ned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.