Intellektuelle udviklingKristendommen

Bøn før måltider: venligst og tak

Grådighed - begyndelsen af al skruestik og synd, det første skridt, der fører ned. Men det betyder ikke, at vi skal sulte dig selv og bringe til udmattelse. Askese - det er ikke for lægfolk, der er i risiko for at falde gennem overdreven afholdenhed, hvor den værste synd - stolthed. Monks ordineret strenge grænser, fordi de altid er under opsyn af præster, og kan påvises en ære i de tidlige stadier. Resten er nok til at være moderat og fornuftig. Bøn før måltidet - det er her at starte fortrolige med den ortodokse askese.

Jern til at styrke

Under appelsagen til betydningen af Gud i styrkelsen af kræfter kendt i lang tid. Derfor er det nødvendigt at bede før melet blev leveret. Der er en appel til Gud efter et måltid. Troende beder og under måltidet. Jeg mødte en interessant historie om den ortodokse, der har set mere end andre. Han så for et par munke, for at tilfredsstille sult. Reflekterer over de ting i verden under måltidet fik ikke nogen fordel. En munk, der bad under måltidet, blev fysisk og mentalt stærkere, som om jern fra maden viste sig at hans krop og ånd.

To muligheder at vælge imellem

Hvad bøn læst før spise? Der er to muligheder. Eller standard "Vor Fader", som er kendt for enhver kristen. Eller en kort bøn skrevet specielt til at spise. Den siger, at ønsket om at få tilstrækkeligt mange mennesker er afhængige af Gud, fordi han bekymrer sig om det. Det udtrykte tillid til, at maden bliver sendt til en person på et tidspunkt, hvor han har brug for det, på det rigtige tidspunkt. Herren er herliggjort, fordi hans hånd er generøs. Den siger, og tro på, hvad Gud kan tilfredsstille vores kropslige behov.

Du må ikke forbande dig selv!

Hvorfor er det før et måltid læse "Vor Fader"? Hun var ikke oprindeligt skabt som en bøn før et måltid? For det første er en appel til Gud fra start til slut, er anført i Skriften. For det andet beder Gud om at give folk brød for hver dag. Og dette er den vigtigste grund til, at det var hendes ordinere læst før måltider som et alternativ til bøn før måltider. Men det indebærer meget mere end bare prise Gud og taknemmelighed for deres daglige brød. Sammen med en anmodning om mad i bøn, og indeholder en anmodning til at tillade os fra vores synder. Men vi skal huske, at de i bøn synder gæld kan blive tilgivet, hvis du tilgive dig selv skyldig, før du. Hvis du nægter at tilgive, at "Vor Fader" bliver en forbandelse for dig. Det du fordømmer dig selv for synder, da du fordømme andre.

Bøn før måltider ortodokse bør suppleres med bøn efter at have spist maden, den glemte ofte. Ofte folk ikke kan afslutte måltidet, han går videre og tager maden. Dette er den form for frådseri. At mentalt sætte et punktum efter et måltid, læse en bøn. Selvfølgelig er det ikke en trylleformular, og ikke tvinge dig til at afstå fra at spise. Men mentalt vil det være lettere at styre sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.