Intellektuelle udviklingKristendommen

Bønner af forskrækkelse hos børn. Sammensværgelser forskrækkelse

Visse lag af den menneskelige psyke har meget til fælles med dyrenes verden. Dette gælder for de grundlæggende instinkter fødsel, for eksempel, forplantning og overlevelse. En af de manifestationer af sidstnævnte er følelsen af frygt, der får os til at undgå farlige for liv og helbred situationer. Til gengæld et aspekt af frygt er frygt - en refleks af det ubevidste væsen. Og hvis en stadig følelse af frygt kan på en eller anden måde kontrol og undertvinge sin bevidst kontrol, når pludselig åbenbar forfærdelse at normalisere situationen og dit helbred er langt vanskeligere.

Alt dette gælder også for små børn, som også stadig ikke besidder en udviklet bevidsthed, ingen livserfaring, ingen mængde af viden. Derfor instinkter forrang for dem i den fulde kraft af sin uberørte natur kaotisk. Særlig fare på grund stærk frygt for barnet er, at konsekvenserne af det kan være meget alvorlige, og ophold for livet. Dette skyldes, at den umodne psyke og krop barnet ikke har immunitet i form af psykologiske og fysiologiske mekanismer til at neutralisere de destruktive følelser som intens frygt og forskrækkelse. Derfor forældre og værger er meget vigtigt at forhindre episoder af denne art for sundhed og trivsel for barnet.

Ancient barn forskrækkelse kæmpede sort improviseret metoder. En af de mest populære og fælles for alle kulturer midler var preporuchenie barn protektion af højere magter - guder, ånder, engle, beskyttere og andre velvillige enheder, der læser forskellige bønner frygt og onde øjne. Hertil kommer, at ved hjælp af magi og charms folk forsøgte at forhindre de negative virkninger af skadelige energier og forskellige dæmoner på et barn.

Siden da, det tog mange århundreder, folk har lært at svømme over verdenshavene, styre elementerne, opfundet elektricitet, og selv begyndte at flyve ud i rummet og klonede levende væsener. Men magi, ligesom religion, er stadig populær blandt folket. Hver forklarer selv årsagen til dette. Nogen helt tror på eksistensen af parallelle tynde og åndelige verdener, og hvem der linker til den psykologiske effekt af selvhypnose. Uanset hvad det var i virkeligheden en bøn af frygt hos børn, samt andre rituelle ting, det er i øjeblikket arbejder. Det er derfor, det giver mening at tale om dem i det mindste for en generel vejledning.

På karakteren af frygt

Apropos terror, må vi først røre emnet hormoner. Når hjernen modtager et eksternt signal, som er betragter som "SOS", blev han straks frigives i blodet broderparten af adrenalin, som mobiliserer kroppen til at bekæmpe faren. På den anden side træde i kraft, og nogle andre hormoner og neurotransmittere, som er forskellige for kvinder og mænd. Så nogle gange er jeg bange hæmmer og bogstaveligt binder de menneskelige hænder og fødder. Særlig negative i den forstand, cholecystokinin, som er ansvarlig for følelser af panik, angst, depression og fysisk sygdom i øjeblikke af frygt.

Tegn på frygt hos børn

Funk ses oftest i et barn græder, rastløs adfærd, nægter at spise, og i våde bleer. Det kan have både eksterne årsager, og rodfæstet i arvelighed. Tidligere, ved den måde, er taget i betragtning, når picking en specifik konspirationer og bønner forskrækkelse hos børn. Den vigtigste ting, du skal sørge for, at årsagen til barnet sygdom - det er frygt, og ikke nogle andre omstændigheder og lidelser.

Bønner af forskrækkelse hos børn

I forskellige lande er der også praktiseres forskellige ritualer, ceremonier og bønner til at overvinde frygt. Dette skyldes, at de særlige kendetegn ved den lokale kultur og den fremherskende religiøse doktrin. I Rusland, for eksempel, da kristendommens mest ortodokse bønner fra forskrækkelse anvendelse. Selvom parallel og altid forblevet et rent hedensk refleksion. Men som for kristen bøn, det særkende er dens frihed verbale udtryk. Bare bevidst vende sig til Gud og bede om hans ord om beskyttelse af børn. Hvis du har problemer med din egen formulering, den ortodokse Bøn tilbyde færdiglavede muligheder at vælge imellem. Færdig bøn forskrækkelse baby kan også bruges, men der kræves i andres ord til at investere deres egen tro og sjæl. Ellers vil det bare være volapyk og læsning meningsløse ord.

Sammensværgelser forskrækkelse

Med hensyn til denne traditionelle og populære ting som plot, den har to vigtige funktioner. For det første er det ikke en bøn. Bøn forskrækkelse baby er forskellig fra den sammensværgelse, som i bøn beder vi om hjælp fra oven og skabe sit eget forsvar kraft og energi i plottet. Den anden funktion er, at kirken hører til de parceller ekstremt negative - hekseri betragtes som en meget alvorlig synd, ensbetydende med at dyavolosluzheniyu. Ikke desto mindre plots af frygt i Rusland har altid blomstrede, og ofte selv havde en ganske kristen farve, overgangen tid til at fuldføre bønnen med frygt hos børn. Brug dem eller ej - alle beslutter for sig selv.

EKSEMPEL plot af forskrækkelse

Næste læse plottet på vandet, hældes i en lille skål. Dette vand så er du nødt til at vaske barnet i morgen og aften, og du kan også give hende en drink.

Tekst: "Ioann Krestitel og Kristus Frelseren af koppen blev indviet vand. Jeg tager Voditsa, Guds tjener (navn) vask, funk nogensinde lejet. Amen. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.