FormationHistorie

Caroline, Prinsesse af Monaco. Carolina Louise Margarita Grimaldi: biografi, personlige liv

Historien om Grimaldi-dynastiet, som har regeret Monaco i flere århundreder, er indhyllet i hemmeligheder og legender. Ifølge legenden blev den første prins, der indledte den store familie, forbandet af den hollandske pige forført af ham, og siden da var ikke en enkelt skuespil af en ædle familie glad i ægteskabet. Caroline, Prinsesse af Monaco - et levende eksempel til fordel for sandheden af denne historie. Historien om hendes liv kunne afspejles i bogen.

Barndom og ungdom

Caroline blev født den 23. januar 1957. Hun blev det første barn i familien Prince Rainier III og Princess Grace Kelly. Hendes barndom blev brugt i Philadelphia og hendes ungdom i Frankrig, hvor hun studerede. Måske, og derfor har Caroline, prinsesse i Monaco, hermed holdt kærlighed til dette land. Men uddannelse uden konventioner gjorde det mere som en amerikansk end en europæisk aristokrat.

Som barn var Carolina meget vildt, hendes ethvert ønske skulle udføres straks. Faktisk skete der. I sin ungdom var hun mere end engang offer for skandaløse rapporter om paparazzi, sandsynligvis ikke mindre end prinsessen Stephanie, sin yngre søster. Men forældre skrev alle om ungdom og ungdomsmaksimalisme.

Efter Alberts broders fødsel mistede Caroline muligheden for at gøre krav på tronen, men hun var i stand til at afsætte mere tid til uddannelse. Hun er flydende på fem sprog: engelsk, italiensk, fransk, spansk og tysk, har et diplom i filosofi. Selvfølgelig, som enhver aristokrat, er hun selvfølgelig ikke fremmed for hestesport, dans, musik. I sin barndom og ungdom drømte hun om at blive ballerina og journalist.

Kun i den mere modne alder blev Carolina's handlinger mere som hendes mor - Princess Grace Kelly. Prinsesse af Monaco - stadig ikke bare en titel. Carolina skal bære visse forpligtelser.

Første ægteskab

En af de vanvittige ungdomshandlinger var den smukke kvindes ægteskab med bankmand Philip Junot. Hun er kun nitten, og han er seksogtreds. Ikke udrustet med et attraktivt udseende, havde Philip sand mandlig karisma og var kendt som en stor rake. Men det er disse mænd altid som uerfarne unge piger. Deres romantik varede lidt mere end et år før Junot foreslog.

Forældre var imod, men tvunget til at acceptere dette ægteskab, fordi ellers Carolina truede med at flytte til sin elsker som en elskerinde. 28. juni 1978 var et bryllup. Den næste dag - brylluppet. Bruden var smuk i en kjole fra Christian Dior. Men uklar lykke varede ikke længe. Kan ikke modstå konstant svig, Carolina indleveret til skilsmisse. Ægteskabet varede kun to år. Det tog yderligere tolv år at skilsmissen anerkendte Vatikanet.

Mest sandsynligt var dette ægteskab en protesthandling mod moders forsøg på at give hendes datter en anstændighed. Carolina skjulte ikke sin holdning til dette og sagde, at hun ikke ville gøre noget ved sine forældre.

Andet ægteskab

Efter skilsmissen havde Carolina mange romaner. Hun var endda gift med Robertino Rossellini. Og hendes forhold til tennisspiller Guillermo Vilas bragte en formue til fotografen, som tog afsted deres første date.

Caroline, prinsesse af Monaco, gift igen i 1983, da skilsmissen fra hendes første mand endnu ikke blev anerkendt af den katolske kirke. Den unge forretningsmand Stefano Casiraghi blev i sit liv den største kærlighed. De havde tre smukke børn.

Casiraghi gravitated mod ekstreme sportsgrene, han elskede fart, som i sidste ende kostede ham sit liv. I 1990 styrtede han på sejladser.

Caroline var meget svært at overleve Stefano's død, hendes helbred blev alvorligt rystet, hendes hår begyndte at falde ud. Hun gik med børnene til en afsides ejendom i Paris.

Hvem ved, måske ville Carolina og Stefano leve lykkeligt nogensinde. Sandt, ifølge nogle kilder var alle syv års ægteskab med Casiraghi en konstant elsker. Men deres familieliv var stadig meget lykkelige. Hvordan kan du ikke tro på Grimaldi-klanens gamle forbandelse?

Og igen brylluppet ...

Efter Stefanos død havde Carolina flere elskere. Forbindelserne med Vincent Lindon varede næsten fem år, men intet sluttede. Mest sandsynligt var denne roman nødvendig af Caroline for at helbrede et mentalt sår, for næste gang gik hun kun under krone i 1999. Hendes tredje mand var aristokrat Ernst V fra Hannover, søn af en britisk kongelig familie, og nu blev hun kendt som Carolina, Prinsesse af Monaco og Hanover.

Ægteskabet fandt sted på en meget original måde. Caroline købte faktisk konen fra sin ven Chantal Wanted og betalte hende 60 millioner euro. Måske var dette gjort for at lette skilsmissesagen.

Men denne gang virkede familielivet ikke. Ernst of Hanover udmærker sig ved en sådan skandaløs og trodsig opførsel, at selv om prinsessen Grimaldi's ry ser ud til at være fejlfri mod sin baggrund. Der er intimitet mellem ægtefællerne, ægteskab er ved sømene, de ændrer åbent hinanden.

børn

Caroline, prinsesse i Monaco, fødte fire børn. Andrea, Charlotte og Pierre Caseraghi blev anerkendt som legitime i 1993, efter at Vatikanet officielt annullerede skilsmissen fra Philip Junod. Efter Stefanos død blev hans far udskiftet med sin onkel, prinsen af Monaco, Albert II. I det tredje ægteskab blev prinsessen Alexander Hanover født.

Andrea Kaseraga kunne hævde Monaco-tronen, hvis Albert II ikke havde arvinger. Hans navn er på listen over 50 smukkeste mennesker i verden ...

Charlotte Kaseraga er nu en af de mest populære figurer i Europas aristokratiske kreds. Hun anses for at ligne Grace Kelly. Charlotte er opsat på ridning, litteratur, mode. Hun er en sand prinsesse, hendes ry er upåklagelig.

Pierre slår ikke bag sin søster og er også kendt for sin alsidighed af interesser, han elsker musik og sport. Prinsen spiller saxofon, er glad for at surfe, bjerge skiløb. Tilsyneladende har arven til ekstrem arvet fra sin far.

Fødslen af Alexandra styrker ikke ægteskabet med Ernst. Den unge prinsesse seriøst engageret i kunstskøjteløb.

Det offentlige og sociale liv Carolina of Monaco

Princess Grace Kellys tragiske død i 1982 tvang den ældste datter til at tage hende i et sekulært samfund. Den berømte skuespillerinde donerede en karriere af hensyn til familien og titlen "Prinsesse af Monaco". Hendes biografi afspejles i bøger, for nylig blev en film skudt om hende. Caroline led Princess Grace Foundation, hvis aktiviteter er rettet mod at hjælpe syge børn. Hun hjælper også aktivt Røde Kors i Monaco. Hans bolde er besøgt over hele Europa, og provenuet går til velgørenhed.

Børns fascination med balletten var ikke forgæves. Af den måde var Monaco favoritsted for den berømte Diaghilev. Caroline - ærespræsident for balletten Monte Carlo og formand for organisationskomitéen for den internationale kunstfestival Monte Carlo. Det er kendt for hendes aktive hjælp i genopbygningen af Alexandria-biblioteket. Hun er også formand for den årlige tildeling af den store litterære pris fra Prince Pierre-fonden.

En stormig ungdom bagud, nu er denne smukke kvinde en ægte højsamfundsdame og en model af stil og elegance.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.