SundhedKvinders sundhed

Retrodeviation livmoder: årsager og behandling

Mange kvinder står over for et problem ligesom livmoderen retrodeviation. I de fleste tilfælde er en sådan abnormitet fundet under en rutinemæssig bækkenundersøgelse. Det er kun naturligt, at patienter er interesseret i oplysninger om årsagerne, symptomer og mulige konsekvenser af sygdommen.

Hvad er uterin retrodeviation

Denne patologi er fundet i moderne medicin er forholdsvis almindelige. Det er forbundet med en ændring i den normale position af livmoderen. Under indflydelse af visse faktorer af dens krop afviger til tarmen, og halsen - blæren, hvorved der dannes en bøjning bagover derimellem.

Det er værd at bemærke, at en sådan patologisk bias er ofte medfødt, sjældent udvikler sig i barndommen og ungdommen. Hos voksne kvinder kan også forekomme i ikke-specifik bøjning af livmoderen, men det anses for sjældne og kan være forbundet med graviditet eller fødsel.

De vigtigste sorter af sygdomme og deres årsager

Umiddelbart værd at bemærke, uterin retrodeviation kan være mobil (på trods af den ukorrekte bøje, livmoderen forbliver bevægelig og bevaret deres fysiologiske funktioner) eller fast (ukorrekt bøjning dannet ved dannelsen af adhæsioner mellem forskellige dele af det reproduktive system, hvorved fastsættelse livmoder i position ).

Mobil former retrodeviation normalt udvikler sig som et resultat af svækkelse af muskler opsættende apparat (de ikke holde livmoderen på plads). I dette tilfælde, bækkenbundsmusklerne holde tonen, fordi ellers ville det bemærkes orgel prolaps.

Udviklingen af patologien ofte forbundet med genetiske strukturelle karakteristika ved reproduktive system, fx en lang konisk livmoderhalsen eller medfødt kort bagvæg vagina.

I barndommen bøjning kan dannes ved en konstant fysisk anstrengelse og hårde arbejde med en teenager. Hos voksne kvinder patologi ofte forbundet med graviditet og forløbet af den generiske proces.

Med hensyn til den faste retrodeviation, sit udseende i de fleste tilfælde i forbindelse med betændelse i bækken organer.

Hvad er symptomerne ledsaget af patologi

I de fleste tilfælde betyder det patologi ikke manifestere og diagnosticeres ved en tilfældighed. På den anden side, er nogle kvinder stadig præsentere nogle tegn på uterin retrodeviation. Hvad er disse symptomer? Naturligvis forringelse forbundet med det reproduktive system drift:

  1. Nogle patienter siger uregelmæssig menstruation.
  2. Isolering under menstruation kan være for tung eller omvendt, er for mager.
  3. Nogle gange på grund af den stærke bøjning af halsen menstruationsblod begynder at akkumulere i hulrummene i det reproduktive system, som ledsages af alvorlige smerter og forekomsten af en ekstremt ubehagelig lugt.
  4. For andre symptomer kan omfatte trække smerter i maven, nogle gange i ryggen.
  5. Sygdommen påvirker kvaliteten af seksuelle liv - ofte observeret nedsat libido, orgasme.

Det ser meget anderledes kliniske billede for faste former for patologi på baggrund af den inflammatoriske proces:

  1. Patienter med denne diagnose er meget mere tilbøjelige til at klage over stærke smerter.
  2. Symptomerne omfatter feber, atypisk udseende af udflåd med en dårlig lugt, og nogle gange urenheder pus.
  3. Nogle kvinder lider af smerter under samleje.

Metoder til diagnose

Standard gynækologisk undersøgelse er nok til at notere afvigelsen som uterin retrodeviation. Desuden kan en erfaren læge fortælle det samme, hvis Bend behandlet til en mobil eller fast form.

Selvfølgelig, fortsætte med at forfølge yderligere undersøgelser. For eksempel levering af standardtest (blod, urin, vaginale podninger) hjælper til at fastslå eksistensen af en inflammatorisk proces. Undertiden udføres ultralyd eller kolposkopi, især hvis du har mistanke om tilstedeværelsen af en tumor.

uterin retrodeviation: behandling

Enkelt ordning for at eliminere denne sygdom, desværre, ikke eksisterer. Valget af behandling afhænger af årsagerne uterin bøje, dens form, tilstedeværelse af ledsagende sygdomme. En lille ændring i position af corpus uteri (især når det kommer til typen af rullende materiel) og må ikke kræve behandling. Undertiden lægen anbefaler en ordentlig kost, særlige øvelser og regelmæssige eftersyn. Ganske ofte bøje den tilsluttet sig under graviditeten.

På den anden side, nogle gange gynækolog anbefalede ortopædisk behandling. Reducere en første bøjning og indføres derefter i en speciel pessar (fremstillet af messing, gummi eller hårdere gummi). Denne enhed er placeret delvis i den bageste uterin hvælving, delvis i vagina, hvorved cervix i position opretholdelse. Hver måned (nogle gange oftere) patienten skulle komme til den planlagte eftersyn. Under inspektionen af pessar blev ændret til en ny, og lægen siger nye ændringer i anatomien af det reproduktive system.

Behandlingen regime ser helt anderledes, hvis faste patologi. Retrodeviation uterus på en måde indikerer tilstedeværelsen af inflammation og dannelse af adhæsioner, men fordi iført pessarer, ikke alene ikke hjælper, men også forværre situationen. Til at begynde, udført anti-inflammatorisk, og, om nødvendigt, og antibakteriel behandling. Når fokus for betændelse fortsætter, er kvinder ordineret fysioterapi, herunder diatermi, iontophorese, mudderbade, bækken massage og så videre. D.

I de mest alvorlige tilfælde, at eliminere behovet for at bøje kirurgi. Som regel er proceduren udføres gennem små punkteringer i bugvæggen - abdominal kirurgi i dette tilfælde er ikke påkrævet.

Retrodeviation og graviditet

Nogle mennesker tror, at kroppen af livmoderen retrodeviation en barriere for graviditet. Dette er ikke helt rigtigt, fordi meget afhænger af den form for sygdom og den generelle tilstand af patienten. Ifølge statistikker, de fleste kvinder med mobil retrodeviation helt i stand til befrugtning. Desuden er mange af dem i livmoderen position korrigeret sig selv ved den fjerde måned af graviditeten.

På den anden side, alt for stærke en bøje, sammenvoksninger, kronisk inflammation foci undertiden føre til infertilitet og abort. Overskue konsekvenserne af uterin bøjning umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.