HjemlighedHavearbejde

Wim Rina Jordbær: beskrivelse af sorten, fotos, anmeldelser, plantning og pleje

Strawberry Wim Rina hører til familien af den hollandske til populære hybride planter. Sorten produceres ved at krydse to arter: den mest populære af denne serie - Wim Zanda og Vikoda. Det tilhører en anden remontant og rigelig frugtsætning, men bærrene er bundet ret sent. Den vigtigste funktion af anlægget er resistent over for skadedyr og pludselig ændring af vejr. Transportforskrifterne karakteristika jordbær Wim Rina - meget god, det næsten ikke rynket i transit. Sorten er let at tolerere kortvarig tørke, modstandsdygtig over for høj temperatur, men kræver skygge i et særligt varme dage. Fordi dyrkning af jordbær Wim Rina er helt almindeligt i områder med en uforudsigelig klima.

Funktioner sorter Wim Rina

Moden frugt - med en blank overflade, har en tyk saftig kød, de er meget søde og velholdt. Bær begynder at være bundet til en tid, hvor alle andre krydsninger allerede stoppet frugtsætning. At dømme efter beskrivelsen af sorten, fotos og anmeldelser på jordbær Wim Rina, æggestok - en tilstrækkelig stor størrelse, i modsætning til andre typer af remontant. Frugterne er røde, med tilstedeværelsen af koniske hals. Smagen - sødt, kødet er meget delikat, frø af lille størrelse og næsten neametny. Repræsentanten for klassen ligner en semi-spreder stor plante med brede ribbede blade. Blomsterstilke - store, tykke, hvide blomster, medium størrelse, er placeret på samme niveau med blade. Under optimale betingelser, bush frugter hele sæsonen. Skadedyr og sygdomme i jordbær Wim Rina sjældent ramt.

Funktioner frugtsætning

Frugt er kegleformede, vejer i 45 Udbytter af bush - til 1 kg frugt pr sæson. Bær begynder at modnes sent at hente deres start i midten af juli, de ændrer ikke form, og ikke bliver mindre. De kan indtages både i frisk og bruges til at forberede forskellige retter, desserter, frossen og konserveret. Frugt tåler høje temperaturer og er ikke deformeret. Hvis buskene dække film eller sætte oven på en bærbar drivhus på et tidspunkt, hvor temperaturen daler, kan jordbær Wim Rina fortsætte frugtsætning selv inden november.

Udvælgelse af kimplanter og uddannelse af landing pit

Det er bedst at købe planter i potter, mens Bush er bedre at tolerere en transplantation og hurtigt kommer ind i frugtsætning scenen. Vælg et veloplyst sted af solen. Frugtsætning er rigelige og i skyggen, men bærrene bliver meget mindre. Planten kræver en meget frugtbar jord, rig på organisk og mineralsk gødning. Buske hurtigt absorbere mad, og selv den rige jord nødvendige stof bliver dårlig, fordi gødning er lavet umiddelbart, selv før plantning.

Plantning huller blev fremstillet på forhånd. Når den planlagte foråret plantning i efteråret i jorden tilføjede næringsstoffer, grave i jorden, bryde op klumper og slippe af ukrudt. Den optimale type af jord: sandet ler, leret eller med lave værdier for surhed og moderat alkalisk reaktion. Til plantning jordbær er ikke egnede overdrevent tørre og våde jorder. For sure jord neutraliseres ved anvendelse af kalk. Jorden skal være let og åndbar. Brønde blev gravet i en afstand på 40 cm, bør størrelsen af hullerne svarer til rodsystem planter. I hver af dem behøver at gøre en blanding af superfosfat og kaliumnitrat. Gødning blandes med jord, eller forøger risikoen for forbrændinger på rodsystemet af planter.

Strawberry Wim Rina: plantning og pleje

Den landing af de hollandske hybrider ikke giver anledning til problemer, selv for nybegyndere gartnere. Når efteråret plantning hul forberedt til 3 uger før. Per 1 m 2 er fremstillet af 6 kg gødning, 20 g kaliumchlorid og sulfat og 35 g superphosphat. Ved bunden af landing pit anbringes et tykt lag af dræning at forhindre forrådnelse af rodsystemet i jorden befugtning. Strawberry Wim Rina plantet i jorden uden at begrave vækst punkt. Med den rette uddannelse i indeværende sæson at gøre fodring er ikke længere nødvendig.

Komprimeret jord skal rigt vandes, forsøger at fugte jorden under en busk, og ikke omkring planten. At forhindre spredning af ukrudt og fordampning træstammer mulched tørv eller humus krumme. Den optimale tykkelse af laget af barkflis -. 3-5 cm jord mellem rækkerne bør regelmæssigt løsne og fjerne ukrudt. Hvis flere buske plantes, skal afstanden mellem rækkerne være mindst 70 cm.

Beskyt buske fra frost

Remontant jordbær Wim Rina adskiller uhøjtidelighed. Særlig omhu det kræver, kan tåle perioder med tørke og kolde vintre. Sorten har en høj modstandsdygtighed over for kulde, og som regel ikke kræver læ. Nogle gartnere stadig bruge ikke-vævet stof for at beskytte buske mod frost om vinteren med lidt sne eller belagt med plantning bærbare drivhuse. Forkert pleje af planterne fortsætte med at bære frugt, må bærrene ikke tørre ud, men de bliver færre. Hvis vi overveje nogle af de behov og karakteristika væksten af kulturen, kan du få mere udbytte fra en busk end normalt.

Voksende jordbær i drivhuse

I drivhuse eller væksthuse planter foregår landing på den samme måde. Membranen frugtsætning husly vil være mere intens og længere, end når plantning i åbent terræn. Hvis du følger nogle regler fra år til år, hvilket skaber optimale betingelser for planter, er frugtsætning periode forlænget, buskene vil være mindre syge og lider ikke af insektangreb. Frugten vil blive fastgjort mere end normalt, og høsten vil være rigeligt. Først og fremmest bør jordbær Wim Rina sikre en regelmæssig gødskning og rigelig vanding.

Funktioner vanding og befrugtende jordbær

Denne plante foretrækker drypvanding, som hjælper med at holde jorden konstant fugtig og ikke lov til at tørre ud rodsystemet. Når risikoen reduceres denne fremgangsmåde til vandmættet jord omkring planterne, som kan fremprovokere forskellige svampesygdomme. Fugt jorden skal være sjældne, men rigelige. Under langvarig tørke, hvis jorden under buskene begynder at tørre ud meget, mængden af vand øges. Næste gang vandes når det øverste lag af jorden tørrer. På varme dage, væk fra direkte sollys frugtbærende buske er bedre at dække forteltet skygge, eller bær kan popechsya. Gødning anvendes i henhold til standardprocedure ved hjælp organisk gødning hver 2-3 uger i hele sæsonen. Når jordbærrene begynder at blomstre, og efter indsamling hendes afgrøde fodret mineraler.

Især avl hybrid jordbær

Planten vokser hurtigt, er fortykket og danner et overskæg, fordi de skal fjernes regelmæssigt, efterlader ikke mere end to. Hvis dette ikke sker, vil bushen begynde at spilde tid på dem, men ikke til frugterne. Bær obmelchali og mister sin smag: jordbær Wim Rina er så populær er på grund af de søde bær. Det menes, at under multiplikation med frø jordbær kan bestøve andre sorter og mister deres egenskaber. Men i tilfældet med hybrider, det er ikke sandt. Ved brug af antenner til avl jordbær kan være krydsbestøvning med andre planter, og de vil miste deres sorter kvaliteter. Fordi at få en ny fuld buske, brugte såning, mens alle de egenskaber bevares.

jordbehandling og såning frø

At dømme efter beskrivelsen af sorten, fotos og anmeldelser på jordbær Wim Rina i såning af frø til kimplanter er intet kompliceret, og denne metode til opdræt er ikke meget forskellig fra den normale procedure. Før plantning frø gennemvædet i en opløsning af vækstfremmere og roddannelse og derefter desinficeres i en lyserød opløsning af kaliumpermanganat. Dette hjælper med at forhindre forurening af frøplanter af forskellige sygdomme og skadedyr.

Jorden forberedt på forhånd: det er nødvendigt at sigte og kaliumpermanganat at desinficere eller antændes i ovnen. Frøene sås overfladisk dækket med folie og anbringes i en varm, klar sted, læ mod træk. Når der er spirer, blev kimplanter tyndet ud, så kun de største. Picks end separate reservoirer udføres i trin tre af disse blade. Da den unge jordbær Wim Rina vil være den sjette sande blad, det plantet i åbne ground handling, for ikke at beskadige de fine rødder.

Sygdomme og skadedyr

For at undgå angreb af skadedyr og sygdomme, regelmæssigt inspicere busk, kontrollere status for blade og frugter. Ved det første tegn på infektion udføres forarbejdningsanlæg. Det øger risikoen for insekter i drivhuse, fordi du skal være særlig opmærksom på de buske og drivhuse udfører fra tid til anden forebyggende foranstaltninger for at forhindre spredning af skadedyr. Virale sygdomme akkumuleres i bundkortet buske og ofte overføres under reproduktion antenner buske. Fordi dyrkning af kimplanter fra frø anses for at være sikrere og mere effektiv måde at få nye anlæg.

Jordbær af sorter kan ikke dyrkes på samme sted i mere end 4 år, da jorden hurtigt mister næringsstoffer, der er vanskelige at fylde konventionelle forbindinger. Så buske begynder at gøre ondt, og mere tilbøjelige til at blive angrebet af skadedyr. Når overdreven fugt i jordbær kan vises gråskimmel. Ødelægge syge bøsninger, er de øvrige planter behandlet med en blanding af flydende sæbe og kobberoxychlorid (2 teskefulde pr 10 liter vand) eller ved anvendelse af fungicider. Af snegle jordbær sprøjtet med en opløsning af træaske og grøn sæbe. Det er værd at huske, at sunde planter, der dyrkes i optimale betingelser, vi er i stand til at beskæftige sig med skadedyr og sygdomme. Fordi korrekt vedligeholdelse og regelmæssig inspektion af staderne hjælper med at forhindre de fleste problemer forbundet med dyrkning af jordbær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.