SundhedSygdomme og betingelser

Seborrheic psoriasis: Behandling og diagnose

Seborrheic psoriasis - en sygdom, der udvikler sig som et resultat af dysfunktion af immunsystemet, som sender de forkerte signaler til hudceller og derved får dem til at blive gammel for hurtigt. Nye celler dannes inden for et par dage, mens den normale varighed deres vækst er et par uger. Kroppen kan ikke lindre overskydende celler, hvilket resulterer i fortiden akkumuleres på hudoverfladen og formen blev karakteristisk for psoriasis.

Krænkelserne sker på nogen del af kroppen, men hovedbunden er den mest almindelige lokalisering af overdrevne akkumuleringer af døde celler. Seborrheic psoriasis i hårbunden kan være både lette (små rødlige bumps, ligesom en udslæt) og tunge (tætte, stærkt skællende pletter). Sygdommen fører ofte til ubehag, brændende fornemmelse, kløe og skæl til rigelige. Det kan smitte af ud over hovedbunden og dække panden, nakken og bag ørerne. Ved spredning af typiske symptomer i de nye områder af huden forårsage følgende faktorer:

 • stress;
 • hudlæsioner;
 • tager visse lægemidler;
 • infektionssygdom;
 • for kold eller tør luft.

differentiering

Det skal erindres, at afskalning og pigmentering i huden - det er en noget anderledes sygdom end seborrheic psoriasis. Foto læsioner hjælpe med at differentiere overtrædelser. Seborrheic arter betragtes behandlelige patologier værre, fordi hovedbunden er tykkere og er normalt dækket hovedbund forhindrer grundig anvendelse af eksterne præparater. Sygdommen er lettere at forebygge end at behandle, og til dette formål kan du bruge specielle shampoo og balsam.

symptomer

Forskellige patienter kan udvise forskellige symptomer på sygdom, men der er de typiske symptomer på en autoimmun sygdom. Oftest seborrheic psoriasis i hovedbunden er præget af uophørlige kløe. Nogle mennesker kan roligt ignorere den lille ubehag, men andre patienter kløe er bare uudholdelig, ikke at tillade et normalt liv og forhindre at falde i søvn om natten. Skrabe hoved ofte forårsager blødning og endda midlertidig skaldethed.

De andre symptomer på lidelsen omfatter:

 • rødlige pletter på hovedbunden;
 • afskalning, ligesom skæl;
 • tørhed i hovedbunden;
 • brændende fornemmelse eller smerte tydeligt.

Symptomer på sygdommen er ikke altid permanent; de kan pludselig dukke op og derefter forsvinde.

Medicin uden recept

Mennesker med psoriasis lider hovedsageligt fra kløe. Selvom det ikke er let at holde, skal du bevidst modstå trangen til at ridse dit hoved som kæmning skællende pletter er endnu mere øget kløe, blødning og hudirritation.

Nogle shampooer lettere ubehag. Tjære medicin bremse væksten af hudceller og reducerer kløe og betændelse. Tar - biprodukt generation kul - er en af de ældste midler til bekæmpelse af psoriasis. Jo højere indhold af denne komponent i shampoo, jo mere effektiv er behandlingen. Eksperter, dog ikke anbefale at overskride den etablerede norm på 5% tjære.

Salicylsyre fremmer delikat exfoliation af døde hudceller og forhindrer en overdreven lamineringsteknikker keratiniserede epidermis. At forbedre dens effektivitet salicylsyre indgives sædvanligvis i kombination med andre midler, såsom kortikosteroider eller tjære shampoo.

Specialiserede produkter til pleje af skællende hud hoveder er tilgængelig under følgende varemærker:

 • MG217;
 • "Denoreks";
 • Zetar;
 • Neutrogena T / Gel;
 • D-Psoria.

Konventionelle håndkøbsmedicin gøre godt med milde tilfælde af sygdommen. Hvis seborrheic psoriasis startet eller har spredt sig uden for hovedbunden, kan ikke garanteres effektiviteten af disse lægemidler.

Et besøg på hudlæge

Hvis tjære shampoo og folkemusik retsmidler ikke lindre symptomerne på den karakteristiske patologi, bør konsultere en kvalificeret læge. Diagnose af psoriasis er baseret på åbenlyse tegn på sygdom identificeret ved omhyggelig fysisk undersøgelse og medicinsk historie (nogle gange - familiens historie) patient. Løb og sprede psoriasis skællende pletter til andre områder af kroppen dermatologer indgivne lægemidler, der frigives fra apoteket med en recept. De mest populære middel til udvortes brug omfatter:

 • tazaroten ( "Tazorak");
 • calcipotriol ( "Dayvoneks").

Disse stoffer sænker gradvist unormal cellevækst, som er karakteristisk for sådanne krænkelser som seborrheic psoriasis i ansigtet og hovedet. De også effektivt klare inflammatoriske processer. Den højeste effektivitet af lægemidler iagttages i deres begæring om fritagelse flager af hud, hvor lægemidler trænger lettere.

Selvom den kemiske sammensætning af de ovennævnte lægemidler varierer, kan de alle forårsage lignende bivirkninger, herunder:

 • forværring patientens tilstand;
 • rødme af huden;
 • dermatitis.

En integreret tilgang

Cremer og salver er et aktuelt hurtigt helbrede seborrheic psoriasis i hovedbunden, men det skal erindres, at i meget avancerede tilfælde er det nødvendigt at kombinere disse medikamenter med medicin indtages gennem munden. Med en holistisk tilgang effektivt kan behandle psoriasis over hele kroppen.

I sjældne tilfælde, når sygdommen ikke er modtagelig for standardbehandling, læger ordinere kraftig medicin i tabletform eller injektion, f.eks adalimumab ( "Humira"). For deres særegne stærke bivirkninger, er så sådanne formuleringer anvendes udelukkende til dette formål, og en dermatolog i en begrænset periode.

ethnoscience

Ikke alle mennesker er tilbøjelige til at se en læge, selv når de klart manifesteret seborrheic psoriasis. Behandling husholdningsartikler midler kan også være effektive, imidlertid at anvende en hvilken som helst fremgangsmåde til alternativ medicin er meget ønskeligt at rådføre sig med en professionel.

Ifølge observationerne nogle patienter, kan lindre betydeligt kløen, hvis der under et særligt alvorlige anfald af irritation af huden til at fugte lederen af almindeligt vand. Shampoo hjælp er bedst for dem, der er altid rene, godt vedligeholdt og kortklippet hår. Jo længere streng, det vanskeligere at behandle psoriasis, arp.

Nogle gange, som et middel til at slippe af med de karakteristiske symptomer på sygdomme gælder lysbehandling. Denne metode er baseret på den praksis batch virkninger på huden et naturligt eller kunstigt lys.

enkle midler

 • Ved rødme, afskalning, kløe og betændelse kan elimineres næsten fuldstændigt, hvis du jævnligt anvender på hovedbunden lotion med frisk aloe vera eller kokosolie.
 • Relativ effektivitet har også fiskeolie og alle mulige sorter af fisk, der skal spises oftere.

outlook

Desværre, sebo-psoriasis er uforudsigelig patologi. Han kan stort set gå til efter nogen tid igen forekomme. Desuden kroppen er i stand til at tilpasse sig visse lægemidler, hvilket resulterer i reduceret effektivitet af sidstnævnte mærkbart.

For at afhjælpe de karakteristiske symptomer på sygdommen og leve et fuldt liv, så prøv at holde sig til en ordentlig ernæring, regelmæssig motion og muligvis reducere stressniveauet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.