SundhedSund kost

Behandling af atherosklerose. Kost er en af de vigtigste faktorer for behandling.

På åreforkalkning det var kendt i det antikke Grækenland, i virkeligheden, dets navn er en sygdom, og stammer fra det græske ord Atheros (papirmasse, avner) og sklhroz (tæt, fast). I dag er det en af de mest almindelige kroniske arteriel sygdom, som er kendetegnet ved multiple eller enkelt kolesterol (lipid) aflejringer på deres indre skaller. Senere i de berørte arterier vokser bindevæv i væggene af blodkarrene er aflejret calcium, som forårsager deformation og indsnævring af karlumenet, indtil dens fuldstændige blokering. Naturligvis som følge af kroppen begynder at lide, som forsynes med blod gennem de berørte aterosklerotiske plaques af arterien. Desuden er der risiko for akut blokering (okklusion) Lumen dannet thrombe eller hvad der sker meget mindre hyppigt, ødelægger indholdet af plak og eventuelt begge sammen. Som et resultat, kan det føre til nekrose (hjertetilfælde, slagtilfælde), er koldbrand af legemet forsynet med et sygt arterie.

Årsagerne til sygdommen

Til dato er det karsygdom hurtigt bliver yngre. Lægerne siger, at årsagerne til åreforkalkning er primært i fysisk inaktivitet (inaktivitet). Derudover er der en række andre faktorer og betingelser som provokerer udviklingen af denne sygdom:

 • fedme
 • cholelithiasis
 • gigt
 • diabetes mellitus
 • Højt blodtryk
 • rygning
 • Højt kolesterol blod
 • menopausen
 • fremskreden alder

Der lægges vægt på, og arvelige faktorer. En meget vigtig rolle spilles af den menneskelige ernæring, fødevarer rige på overskydende indeholder animalsk fedt. Men det er snarere en prædisponerende faktor, men ikke den vigtigste årsag. For risikofaktorer bør klassificeres og følelsesmæssig stress og kronisk stress, som har en negativ indvirkning på nervesystemet, den intense tempo i livet og andre specifikke ugunstige forhold.

Ønskede BCA aterosklerose (arterier braheotsefiralnyh). Hvad er brahiotseferalnaya arterie? Dette er en væsentlig arteriel skib, der kommer fra aorta, og er opdelt i tre arterier: carotis, vertebral og subclavia. De fremmer normal blodgennemstrømning af den højre halvdel af skulderen afdeling og hjernen, og netop på grund af dem afhænger af kraften i hjernen, åreforkalkning GCA er en særlig alvorlig sygdom.

Som jeg nævnte ovenfor, kan på grund af aterosklerotiske plaques lukke lumen inden for de fartøjer, som fører til en mangel på forsyning organer, der leverer blod til arterierne, men denne situation er farlig især for hjernen. Hjerne magt er leveret af de tre grene af arterierne: carotis, brachiocephale trunk, og en af de grene af arterien en venstre kravebenet. De danner Velliziev (lukket) kreds af levere alle dele af hjernen blod. Hvis svækket blodgennemstrømning i mindst en af beholderne fejler i blodforsyningssystemet af fordelingen hjernen blod er forkert, hvilket kan føre til slagtilfælde.

De vigtigste elementer i denne sygdom er svimmelhed, når man drejer hovedet og hypotensiv tilstand. Dette er et signal til øjeblikkelig behandling til en neurolog.

Som regel er den vigtigste ikke-farmakologisk behandling af åreforkalkning - en kost. Årsagen er, at den person med sygdommen er nødvendigt at sænke niveauet af lipider i blodet. Hvis vil blive planlagt en ernæringsmæssigt korrekt behandling, og, vigtigst, er godt overholdes, vil det være muligt at korrigere forstyrrelser i lipidmetabolisme og reducere indholdet af atherogene lipider i blodet. Og det er et meget vigtigt skridt, som begynder med behandlingen af åreforkalkning. Kost indebærer nogle begrænsninger for anvendelse af produkter, der indeholder en høj koncentration af kolesterol og animalske fedtstoffer, og omvendt øge indtagelsen af fødevarer rige på polyumættede syrer, vitaminer med antioxidant virkning.

I nogle tilfælde, behandling af åreforkalkning - er kosten vist:

 • Når der er tegn på aterosklerose eller arterielle læsioner detekteres af diagnostiske tests.
 • Tilstedeværelsen af risikofaktorer som fedme, forhøjet blodtryk, diabetes, rygning.
 • Høj koncentration af kolesterol i blodet.

Stoffri behandling af aterosklerose. kost:

 1. Lav-kalorie.
 2. Indeholdende lave niveauer af animalsk fedt.
 3. Med et lavt indhold af mættede fedtsyrer.
 4. Med høje niveauer af umættede fedtsyrer.
 5. Begrænset indtagelse af kulhydrat.
 6. Den vigtigste betingelse: mindske indtagelsen af fødevarer med højt kolesterol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.