SkønhedKosmetik

Hvordan kan man øge dine øjne med makeup. At lære tricks

Kosmetik - en universel måde, hvorpå fagfolk kan gøre underværker. Fix mindre skønhedsfejl, rigtige form for at understrege og fremhæve fordelene kan være enkelt og uden hjælp af make-up, er det kun vigtigt at kende nogle af de tricks og teknikker. Førstepladsen i rækkefølgen tog korrigere Mangler øjne er ikke alt for udtryksfuld, close-sæt, lille, etc. Enhver kvinde vil finde noget at klage over, forsøger at se skønheden sjælens spejl. Denne artikel vil blive diskuteret, hvordan man kan øge øjnene med makeup.

Den ideelle form af øjnene - mandelformede, med store åbne øjne og åben. Ved dette og bør søge, hvilket gør makeup øjet stiger. Det første værktøj i jagten på en doe øjne - blæk nødvendig for at producere tykke vipper.

  1. Fluffy og sorte øjenvipper visuelt gøre øjne udvidet. Men det er vigtigt at vide, hvordan man anvender mascara herom. Øjne vises større, og udsigten - åben, hvis tykt til at gøre op de øverste vipper, undgå deres limning og med særlig vægt på den ydre hjørne. Smukt og omhyggeligt klistret kunstige hår vil falde på et belejligt tidspunkt. Men vipperne på det nedre øjenlåg og omkring den inderste øjenkrog er bedre ikke at male. Derudover kan du let nappe øjenvipperne særlige pincet. Dette bør gøres, før du bruger mascara.
  2. Hvid blyant. Fremragende redskab til at øge den visuelle øje. Det er vigtigt at vælge en særlig blyant støt lyse farver, som kan fodres slimhinden i nederste øjenlåg.
  3. Forskellige nuancer af skygger. Der er en vis ordning af overlappende skygger for dem, der ønsker at vide, hvordan at forstørre øjnene. På den inderste hjørne af århundredet, anvendt skyggen af lette og perlemors nuancer, mens ydersiden af nuancer, derimod, kræver meget mere mørke. Afhængig af tidspunktet på dagen og type udseende, kan vælges mørkebrun, lilla, eller endda kul-sort farve. De bør anvendes på en sådan måde, at på ydersiden af århundredet, dannede en trekant, hvis skarp kant som den peger på den yderste kant af øjenbryn. Hertil kommer, et trick kendt er ikke alt: det øverste øjenlåg center skal være lige lidt "promaknut" light skygger.
  4. Pile. Pæn og mejslet pilen på det øverste øjenlåg til at hjælpe visuelt åbne øjnene og gøre dem bredere. Til dette særlige flydende eyeliner med en fin malerpensel yndefulde pil langs vækst af øjenvipper. Skal trække en pil fra den inderste øjenkrog, så tæt som muligt på de faktiske vipper, let rundede op på den yderste kant af øjenlåget. Forøgelse af visuelle øje er muligt, hvis eyeliner er mørk i farven, for eksempel kaffe eller sort.
  5. Tegn øjenbryn. Før du øge øjnene med makeup, er det nødvendigt at tilpasse formen på øjenbrynene. Yndefuldt buet, let optrukne øjenbryn - dette er løsningen af åbne syn. Overskydende hår skal hensynsløst slettet, hvilket giver formen pande. Det er også muligt at tegne øjenbrynene særlige blyant egnet skygge. Dernæst gælder let skygge til arealet under øjenbrynene, med særlig vægt på den yderste kant.

Der er også visse "kosmetisk tabu" for de små øjne, eller makeup, der vil gøre dine øjne endnu mindre:

  1. Sort blyant på det nederste øjenlåg. I hvert fald ikke være mørk blyant summen slimhinden i nederste øjenlåg dem forundret at øge øjet. Den mørke linje fra ende til ende af dette århundrede kun en visuelt indsnævre øjnene.
  2. Forkert hånd. Hvis pilen på det øverste øjenlåg til at fuldføre, før de når den yderste kant af øjenlåget, vil øjet synes mindre.
  3. Påfør mørkere nuance i den inderste øjenkrog - også en fejl, fordi den visuelle afstand mellem øjnene reduceres, og generelt, vil resultatet være de små øjne, men stadig tæt sammen.

Efter at have læst tips om hvordan man kan øge dine øjne, vælg din egen. Der er ingen mening i en make-up kombinere pile, sort blyant og mørke skygger (hvis det er naturligvis ikke om røgfyldte øjne). Korrekt anvendt makeup kan faktisk visuelt gøre øjne mere udtryksfuld!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.