LovVaremærker

Digitale koder i oprindelseslandet. Hvad er det, og hvad er de til?

I øjeblikket næsten alle stater bruger de særlige regler for at bestemme oprindelsesland varer. Det hjælper til at gennemføre handelen og de økonomiske politikker og, i særdeleshed, at yde toldpræferencer.

Navn på stedet af varernes oprindelse - er specifikke data om landets navn, lokalitet eller et andet geografisk objekt, som bruges til mærkning. Disse data indikerer specifikke teknologiske, geografiske betingelser for fremstilling af varer, samt den menneskelige faktor.

Digitale koder - denne information er i digital form, som anvendes til produkter til at forenkle og automatisere oplysninger om dem konto. Dette gør det muligt at reducere behandlingstiden betydeligt. Digitale hjem landekoder skal være til stede om transport og forbrugernes emballage.

Hvorfor der er behov for landekoden, når identificere varer

Digitale koder af oprindelseslandet for varerne hjælper med at identificere særlige digitale mærkning, hvor produkterne blev foretaget i henhold til de eksisterende nationale klassifikation lande. Hvis koden med bogstavet er oplysningerne analyseres i henhold til den nomenklatur for økonomiske sammenslutninger og samfund. Men den bogstavkode sker kun, når oplysninger om produktet, uanset om det er mærkning af varer eller transport og ledsagende dokumenter, der henvises til kun en økonomisk union eller samfund.

Oprindelsesland af varerne anses for at være det land, hvor produktet blev fremstillet eller underkastes tilstrækkelig forarbejdning.

Hvad er koden

Digital koden for oprindelseslandet for varerne er en to- eller trecifrede bogstaver lande. For eksempel varer, der kommer fra Italien, har følgende notation: 380, IT eller ITA. Blandt bør tildeles andre lige så vigtige internationale partnere i Den Russiske Føderation til Tyskland og Nederlandene, de digitale koder af oprindelseslandet for varer, der er som følger: 276, DE, DEU og 538, NL og NLD hhv. Belastninger fra Kina har en kode 156, CH eller CHN. Men du bør være opmærksom på, at de produkter, der kommer fra Hong Kong har forskellige koder - 344, HK eller HKG, da han har status som en særlig administrativ region.

Angivelse en digital kode for oprindelsesland for varerne, er det ønskeligt at anvende ikke blot den numerisk betegnelse, men brevet. Dette skyldes det faktum, at bogstaver ikke altid er sammenfaldende med de koder i den russiske Register. Når du foretager erklæringer digitale koder i oprindelseslandet for de varer, der er angivet i den obligatoriske.

Digital identifikation

Hvis produktet er angivet oprindelsesland for varerne, digital kode er i første omgang.

Tildeling numre til lande i verden skete med brug af en seriel kopi metode.

Når du vælger en digital kode og bogstav bør foretrækkes til digital. Selv om du ændrer navnet på det land, sin digitale kode ændrer ikke, og brevet kan ændres.

Alfabetisk identifikation af varer

I nogle tilfælde, selv når angivelse af de digitale koder, anbefales det at bruge bogstavet og klassificeringen. Det kan bestå af to eller tre bogstaver i det latinske alfabet. På samme bogstav koder er et sæt af bogstaver, der er forbundet med navnet på landet på engelsk eller andre sprog.

Hvis produktkoden ikke er angivet et digitalt og bogstav, skal den bestå af to bogstaver, når det kommer til international udveksling. Særlige trecifrede koder er angivet kun i tilfælde, hvor det er bestemt af de kompetente myndigheder.

Tariferingen af varer i Rusland

Qualifier Rosstandart lande i verden har nogle forskelle i navne på lande, territorier og geografiske objekter, der bruges i ordbøger og kort. Men ifølge dekret # 457 af den russiske regering, der trådte i kraft den 1. juni 2009, Rosreestr er ansvarlig for den korrekte betegnelse af stednavne og er autoriseret udøvende organ på dette område.

I Rusland er der en national nomenklatur lande (OKSM). Det indikerer en obligatorisk numeriske kode, produktnavn og bogstav identifikation. Disse koder bruges i udvekslingen af oplysninger på tidspunktet for udøvelsen af kulturelle, sportslige, økonomiske, videnskabelige internationale relationer.

Under de faciliteter inddrage OKSM lande, territorier og stater, som har historiske, økonomiske, politiske og især af interesse for transport, udenrigshandel etc.

Dette produkt anses for at være fremstillet i Den Russiske Føderation, hvis det blev skabt på en stats territorium, eller bruger nok håndtering af dette produkt.

Manglende evne til at bestemme oprindelsen kode

Der er situationer, hvor at bestemme oprindelseslandet for et bestemt produkt, som er ved at blive gennemført på det område af Den Russiske Føderation, er det næsten umuligt. Vi taler om importerede importerede varer, der sælges i det område af Rusland. Derfor, i sådanne tilfælde skal angives i kolonnen "Digital kode oprindelseslandet" - Rusland.

For eksempel, hvis det russiske selskab har indkøbt import udstyr demonteres for reservedele og sælger dem på det område af staten, som et mærke det? I dette tilfælde vil oprindelseslandet af disse produkter være en tilstand, hvor forarbejdningen har fundet sted. Derfor bør du angive oprindelseslandet for den digitale kode af varerne - Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.