SundhedMedicin

Hvad svier af hvepse. nyttige tips

Som sommeren voksende fare for bidende hvepse, bier. Nogle gange kan de forårsage alvorlige konsekvenser, op til anafylaktisk chok og død. Derfor er det meget vigtigt, er spørgsmålet om, hvad man skal gøre svier af hvepse, når et presserende behov for at gå til lægen (eller kalde ham hjemme), og når du kan gøre i hjemmet og folkemusik retsmidler. Forskellen mellem stings af bier og hvepse er som følger. Når stukket hveps, det er ved at indsprøjte et giftigt stof, der efterlader en brod i huden. Bee, tværtimod, forlader stinger med beholderens indhold, mens hun samtidig næsten altid dør. Allergi bistik, dermed kan være farlige, hvis ikke rettidig og præcis udvinding spids. Wasp samme - meget værre.

Omsætningen til stings af bier, hvepse

Ca. 1-2% af mennesker i disse bites kan føre til anafylaktisk chok, det vil sige at alvorlig reaktion, kendetegnet ved ødem, ændringer i blodtryk, åndedrætsbesvær, tab af bevidsthed. Som et resultat, kan folk dø, hvis han ikke er en medicinsk bistand vil blive fremlagt. Så hvis der var en hvepsestik, kan behandlingen af sådanne mennesker være afgørende.

Førstehjælp og forebyggelse af bid

For at undgå ubehagelige møder med disse insekter, er det nødvendigt at bruge afskrækningsmidler på naturen, især på steder af deres akkumulation.

Hvis alle de samme, der var en bistik, dens konsekvenser i høj grad afhænge af tilvejebringelsen af kultiveret hurtig hjælp. I første omgang, skal du omhyggeligt fjerne stinger med en pincet. Hvad svier af hvepse? Som det er tilfældet med bier, er du nødt til at gøre noget køligt at bide websted. Is eller en kold komprimere til at reducere blodgennemstrømningen til dette område og følgelig reducere inflammation. I intet tilfælde kan ikke finde anvendelse, da Rådet nogle fugtige jord! Dette kan føre til infektion af såret. Bemærk, at brug af alkohol er uacceptabelt, da det øger hævelse. I fravær af is eller koldt vand er påkrævet modtagelse antihistamin (fortrinsvis den anden generation).

Hvad gør man efter bid af hvepse ellers? Lokalt, er det ønskeligt at anvende nogen salve indeholdende hormoner (glucocorticoider). Derefter hævelse i en time begynder at stilne af. Sådanne foranstaltninger er egnet for folk uden nogen allergiske reaktioner. Desværre, lægen kan ikke være i nærheden. Hvad svier af hvepse til mennesker med en stærk reaktion? Allergier, være sikker på altid at bære en såkaldt anti shock førstehjælp kit, den vigtigste komponent er en opløsning af adrenalin. Du skal indtaste så hurtigt som muligt.

Kan bringe nødhjælp og folkemusik retsmidler

I traditionel medicin har deres egne svar på spørgsmålet om, hvad man skal gøre svier af hvepse.

  1. Gøre svag sodaopløsning (teskefuld glas vand), sættetid i den og fastgøre bindet til bid site.
  2. Komprimer med citronsaft vil bidrage til at mindske smerter og lindre hævelse.
  3. Er påføres såret skæres i halve løg, hvidløg, æble.
  4. Kan bruges til at mindske smerter vejbred blad, aloe og Kalanchoe.
  5. gælder også til nødforanstaltninger til insektbid komprimerer rastortyh eller tygges bladene af persille.

Hvordan man undgår at blive bidt?

For at undgå at blive bidt af en hveps eller bi, er det tilrådeligt at undgå steder klynger af disse insekter. Må ikke vinke dine hænder og ikke foretage nogen pludselige bevægelser. Sommer ved udgangen af arten af det er bedre ikke at bruge kosmetik, parfume med stærke sødt eller bare en stikkende lugt, der kan tiltrække disse stikkende væsner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.